Още 15 банди на фестивала Hills of Rock

Организаторите обявиха и още една сцена - Music Jam
22 мар 2019 11:22, Александър Попов
12
Още 15 банди на фестивала Hills of Rock
Снимка: СМЕ

Нови 15 имена се включват към третото издание на феста Hills of Rock, който ще се проведе от 28 до 30 юни на Гребния канал в Пловдив!

Ronnie Romero & Eridan ще нажежат атмосферата точно преди хедлайнера Whitesnake на 29 юни, а шведската банда Crazy Lixx ще видим на 28 юни.

За първа година организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис добавят специалната нова трета сцена - Music Jam. Първите потвърдени артисти за нея са австрийската банда Vision of Atlantis и българските Sevi и Конкурент.

На фестивала ще видим и още българско участие в лицето на Shadows Out Of Time, Life Light, Affection, A-Moral, Krekhaus, Oбратен Ефект, Kopriva, Innerglow, Les Animaux Sauvages и Остава, които ще забият на сцената На тъмно.

До 31 март тридневните билети за Hills of Rock са на цена от 160 лв, а от 1 април до 28 юни - 180 лв. Еднодневните билети са на цена от 80 лв. до 31 март, а след това и по време на фестивалните дни – 100 лв.

Цените на къмпинг билетите са 40 лева на човек за три дни, като от 1 април цената се покачва на 50 лева на човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ПловдивHills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смех...тия от СМЕ другият път сигурно ще докарат някой динозавър в инвалидна количка... само Гарбидж ми е странно, че са се навили...ама малко кинти не вреди...
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналото лято за пръв път от няколко години реших да ида на БГ рок фест в Пловдив, вместо някъде в чужбина. Мисля да изчакам поне още няколко години за да им дам пак шанс.Малко сравнение - Masters of Rock в Чехия е 75Е, има много повече интересни банди, бирата е по-евтина и МНОГО по-хубава, храната е много и разнообразна(не картофки и сандвич) и ш*бания къмпинг е БЕЗПЛАТЕН! Дори и в Румъния е по-добре като организация и възможности...
8
8
 
4
 
! Отговори
Rucifer преди 5 години
А бе, нещастници. Ако не беше SME, кога щяхте да ги видите тези групи. Тва било, онова било, ама нищо не казвате за хардлайнерите. Disturbet, Whitesnake, Garbage. E....?
7
5
 
5
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Остава са си супер. Някой провалил се певец тука ги хейти май...
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектно. Цените са високи -> няма да има чак толкова много хора. По-малко хора, по-малко блъскане. И бандите са много яки! Нямам търпение.
5
5
 
8
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Абе тия от остава не помнят ли как за малко не ядоха бой на един концерт пред общината преди време, че пак се бутат да дразнят хората с противните си звуци. Сори тяхното не мога да го нарека музика.
4
6
 
14
 
! Отговори
Аре загубихте ме! преди 5 години
Остава, а? Оня дето вие като карпатска вълчица! Че що не включите Мариана Попова и Дани Милев ? Баси гротеската. Аре без мен!
3
6
 
6
 
! Отговори
бай мангал преди 5 години
Argentina or BrasilИв двете държави здраво жица, стейджовете както си трябва, бандите както си трябва, декорацията може да се мери с Tomorrowland, Dominator и други ппдобни европейски фестивали. Екрани, лазери, организация, а тук както винаги сме за съжаление въшки и защо на Гребната база, защо не на Младежкият хълм?! Защо пак няма да има сноснсна VJ презентация?!Пак ще си пътувам до Южна Америка явно :-)
2
2
 
14
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
"Les Animaux Sauvages и Остава" ?!?! Тия пък какво общо имат с рока ?!?!
1
7
 
22
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Изключително лошо организирано.. Такива цени съм виждал на един единствен фест в Германия. Нямаш право да си носиш вода.. нямаш право да напускаш мястото .. Айде няма нужда .. има къде къде по свестни места човек да си даде парите и да получи това за което си е платил !!