Състоянието на Явор от Gravity Co. остава тежко

Лекарите от "Пирогов" се борят за живота му
58
Състоянието на Явор от Gravity Co. остава тежко
Снимка: Булфото, архив

Състоянието на вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев продължава да бъде тежко, а лекарите в "Пирогов" се борят за живота му.

Полицията е започнала разследване на случая, но засега няма яснота каква е причината да бъде намерен в безпомощно състояние.

Още по темата


Той бе открит на таванско помещение в столичния квартал "Лозенец" окървавен. Версии по случая гласят, че е бил пребит и затова има множество от травми. Не се изключва и възможността да е пострадал след употреба на наркотици. Това ще покаже разследването на униформените.

Миналата година Явор Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата след като е бил 3 години в комуна в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Gravity CoЯвор Захариев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
10
 
! Отговори
Станчо преди 5 години
Не се друсайте. Жените са по-добър наркотик защото убиват по-бавно.
42
1
 
11
 
! Отговори
!!! преди 5 години
До Бай Тошоточно богопомазаните дечица на партийните номенклатурчици и апаратчици бяха най-големите *** и наркоманчета, ама да не започваме темата, че е дълга.
41
1
 
21
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Хора тук коментират група,която дори не са слушали,а ако това някога се случи няма да познаят,че е българска,защото звученето им е на световно ниво,колкото до Явор дано се оправи голям добряк е..
40
5
 
46
 
! Отговори
ОтМенСи преди 5 години
Не зная кое е по-малоумно- тоя сайт или коментарите ви. Хора, един човек се бори за живота си, а вие дискутирате шимпанзета. Закривай.
39
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бивш наркоман няма.
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време тревата. Я ядох ,ме не като сега да _я пушат.....
37
28
 
27
 
! Отговори
Бай Тошо преди 5 години
Еми не искахте чавдарчета и пионерчета сега имате газарчета и наркоманчета. Има и банани
36
32
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега да го жалим ли?Наркоманите са безволеви мекотели и нищо повече.Преди няколко години заради камъни в жлъчката получих увреждане и на панкреаса.Оттогава не съм чул и една бира дори,освен това пазя много строга диета и общо взето съм изключил всички вкусни неща от менюто.А наркоманите просто трябва да спрат наркотиците.Нищо повече.Знаят,че са вредни за здравето и пак продължават.
35
3
 
43
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
кви са тия коментари, кво е това чудодано да оцелее човекаи мога да кажа, че музиката им е една от най качествената в страната
34
1
 
20
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Не съм чел теория на еволюцията в която да се споменава консумация на гъби, но съм чел за такава теория на еволюцията, която гласи, че чрез консумацията на месо, първоначално от намерени мъртви животни, и по-специално костният мозък, който се запазва доста дълго, след като по трупа всичко друго е оглозгано, а след това и от лов... се е стигнало до нарастването на мозъка и от там до развитието на вида Homo Sapiens...
33
1
 
31
 
! Отговори
Горан преди 5 години
ДунАв, деда ми лека му пръст, беше лекар, хирург, и казваше, че мозъкът на човека и досега си остава за медиците "тъмна Индия!" Така, че не се впускай в материя, която е толкова дълбока, че може сам да се удавиш в нея. Това, че са успели да разберат локациите на центровете на мозъка, да ги именуват, и да стигнат до заключението коя част от мозъка за какво отговаря, не означава, че са разбрали мозъка. И аз не го разбирам.
32
16
 
11
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Горане, след като си фен на "старите рок класици" не е лошо да обърнеш внимание на факта, че всички гениални музиканти са малко или много наркомани, и не само музиканти. Понеже за да сътвориш нещо истински красиво и уникално, не може да шляпаш на ракия със салата и по света и у нас вечер, ако ме разбираш какво ти говоря. Да не говорим за доста сериозната теория , че маймуните са еволюирали в хомо сапиенс, след като са почнали да консумират гъби и DMT. Но вас такива работи не ви интересуват.
31
15
 
6
 
! Отговори
Милко Калайджиев 4 преди 5 години
ДО ГОРАН Пусни си ги , брат ! Ама ще ги спреш на втората минута ... Наистина са боза !!! .... И дори няма й баничка ! ... Само чиста и неподправена ... бозичка ! .... Това ако е ... "музика" !!! ...Друго си е Бон Джоуви , Гънс ...... "Елате пиленца при батко" ..... Това са истинските класики !!!!!!
30
7
 
4
 
! Отговори
ДунАв преди 5 години
До ГоранТова, че съм работил с хора с тежки зависимости по никакъв начин не означава, че е било моя работа да им помагам, да се преборят със зависимостта си. Това го правят хора с психоложка и/или психиатрична квалификация. Което по никакъв начин не пречи на човек да седне, да поразрови и да се запознае с трудове свързани с психологията на зависимостите (може да се почне още от теорията за психо-сексуалното развитие на Фройд). Айде със здраве.
29
3
 
9
 
! Отговори
x преди 5 години
белото не прощава
28
2
 
4
 
! Отговори
Милко Калайджиев 3 преди 5 години
До ДунАвКво си написал , бе ?!?! Аз чужди езици - НЕ говоря !!!!!! ...
27
20
 
6
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Ей, ще ме накарате да си пусна тия Gravity Co. Да ги чуя, ама като се знам, че съм болен фен на Дийп Пърпъл и разни други класици в рока, не искам да си рискувам ушите... кой знае каква боза са... То напоследък в България се навъдиха такива набедени музиканти, на които музиката им не струва дори колкото да си покрият записите, ама...
26
4
 
20
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Така става като си длъжник на дилърите и не си платиш навреме ...
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто сайта такива и "коментарите"
24
6
 
1
 
! Отговори
99589 преди 5 години
До АнонименТъпичик си...доста, да не си издънка на родител с Даун?