Лекарите се въздържат от прогнози за Явор от Gravity Co.

Музикантът имал и увреждания, които не са свързани с инцидента
20
Лекарите се въздържат от прогнози за Явор от Gravity Co.
Снимка: Булфото, архив

Лекарите от "Пирогов" продължават да се борят за живота на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. Той бе открит преди два дни окървавен и с множество травми на тавана на жилището си в столичния кв. "Лозенец".

Полицаите от столичното Четвърто РПУ са образували досъдебно производство за телесна повреда, но до момента следи от насилие върху певеца не са открити, съобщиха пред Dir.bg от Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Засега Захариев не разпитван, тъй като се намира в реанимацията на болницата. Лекарите се борят за живота му, като се въздържат от прогнози поради изключително тежкото му общо увредено състояние.

Фрактурата на носа и останалите травми по тялото му пък най-вероятно са следствие от падане. Освен външните наранявания, певецът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с инцидента. От известно време Захариев имал и сериозни бъбречни проблеми, твърди още Dir.bg.

В началото на м.г. вокалистът на "Gravity Co" сам призна пред медии, че 3 години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична зависимост. Затова и най-вероятната версия за случилото се с него сега е именно, че отново се е върнал към дрогата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Gravity CoЯвор Захариев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къф е тоя наркоман и защо ме занимават с него?!
15
5
 
29
 
! Отговори
fo преди 5 години
Това, че не сте чували за някого, показва само колко бедна е общата ви култура. Но ако ви питам за Фики и Милко, всички ги знаете. Явор е много тихо, добро и интелигентно момче, ако оставим настрана музикалните му изяви. Изкарва прехраната си като готвач. Загуби баща си твърде рано и може би това го тласна в грешната посока. Яворе, с теб сме! Обичаме те и те чакаме да се възстановиш! А на всички онези, които се изказват негативно, мога да кажа само че ви съжалявам. Толкова сте бедни духовно..
14
1
 
7
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До NightbornА ти пък какъв си, че трябва да ти четем писанията. Слушай си Ивана и не ни се навирай в очите.
13
20
 
12
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Тоя, дори не съм го и чувал. Че и групата му. И, питам, какъв, аджеба е тоя, че трябва да знам как е паднал след като се е надрусал?С какво тоя и подобните му допринесли за обществото?! Безполезни търтеи, нищонеправещи, ама с голямо самочувствие и изживяване за нещо велико. Като човек му пожелавам да се оправи. Тоест да се оправи от раните си, както и да спре наркотиците! Като гражданин, обаче ви казвам- "Спрете да ни навирате в очите, такива, откровени б_о_клуци!
12
18
 
11
 
! Отговори
СС преди 5 години
Тоз пък кой е,че трябва да знаем за зависимостите му ...
11
3
 
10
 
! Отговори
Абе преди 5 години
До: ... е, как, окървавен, пък следи от насилие върху него не са открити...Сам ли се е бил, що ли ?Ако ти продадат развален сандвич, отхапваш веднъж, плюеш и хвърляш. Ама ако си инжектираш скaпана дpoга, няма как да я изплюеш - падаш на земята и почваш целия да се тресеш и да се гърчиш така стават тия наранявания.Не може да оставят без медицинска помощ жив човек но лекарите никога не се престарават, когато лекуват наркомани.
10
17
 
11
 
! Отговори
jns преди 5 години
До Анонимен 3Да де,прав си! Ама защо трети ден ни занимават с тоя човек?!
9
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като се дрогират им се привиждат караконджулистрахови халюцинации и вадят ножа да колятда не си им насреща на тези отпадъцитова са бъдещи убийци на близките си или приятелите си
8
48
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това наркоманче не заслужава да бъде лекуване, това не е човек вече, да е мислил навремето преди да започне да друса.
7
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя ли наркоман е с предимство?Така както навремето беше онази самоубийца,пишман гимнастичка.Щом всеки може да плаща солено и пресолено на лекарската мафия,то поне си потърсете парите и от тях.Щом тозирима пари за дрога,ще има и за лечение.Ако не-аут и така.И без това имаше смъртен случай на човек (пред Пирогов),за който лекарите давали клетва не се погрижиха.
6
11
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Е, как, окървавен, пък следи от насилие върху него не са открити...Сам ли се е бил, що ли ?
5
37
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам, но не знам почитателите на тази група как може да слушате такива подобия на звуци. Абсолютно наркоманска работа. The Doors е нещо съвсем друго.
4
5
 
19
 
! Отговори
До 2-Анонимен преди 5 години
Как точно се лекува човек който иска да се ,,самоубие " с дрога бе пубере.А ми как ще лекуваш здрав човек? Естествено че човек се лекува когато ,,стане нещо".Ти лекуваш ли си болестите в момента или чакаш да ,,стане нещо и тогава",или си на възраст в която се смяташ за безсмъртен.Май наистина ти има нещо ,но то е свързано с мозъчните гънки-*** на доплер!
3
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значение има това-дали се дрогирал ,как се дрогирал ,къде се дрогирал.Животът си е негов- ако иска ще живее ако иска няма да живее. Всички сме просто пътници. Или някои се гласят да изкарат поне до 150 години?
2
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия доктори как не лекуват хората приживе?чак като стане нещо чак тогава викат колко са зле хората...ей сега сума време докторите ми викат - нищо ти няма, момче ;)
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как бе, тука вчера разни разбирачи ни убеждаваха как тоя не бил виждал дрога даже и на снимка.