Slipknot идват за първи път у нас, забиват на Hills of Rock

Бандата ще е хедлайнер на 26 юли
Обновена: 17 яну 2020 10:25 | 17 яну 2020 10:24, Александър Попов
14
Slipknot идват за първи път у нас, забиват на Hills of Rock
Снимка: СМЕ
Американската банда Slipknot идва за първи път у нас. Те ще са хедлайнери на третия ден на фестивала Hills of Rock 2020 в Пловдив на 26 юли.
 
"Чувството да сме отново на турне в Европа е несравнимо! Без значение колко пъти се връщаме, винаги усещаме нужда да свирим там отново и отново. Едно е сигурно – публиката в Европа винаги е една от най-добрите в света", заяви фронтменът на бандата Кори Тейлър.
 
През август 2019 година излезе новия албум на Slipknot "We Are Not Your Kind", който е шестият студиен запис в кариерата им. Считан за един от най-добрите албуми на бандата, той оглавява класациите Billboard 200 в САЩ  и Albums Chart в Обединеното кралство, и заема челни позиции в чартовете на десетки държави по света. Сингълът към албума - "Unsainted", и видеото към него става номер едно в стрийминг платформите по света за 24 часа, като събира над 60 милиона гледания в Youtube само за няколко седмици.
 
Hills of Rock 2020 ще се проведе за четвърта поредна година на Гребен канал Пловдив, а датите са 24, 25 и 26 юли.
 
Припомняме опцията, че всеки, закупил промоционален билет, има на разположение 10 дни от днес, 17 януари, до 26 януари включително, в които да реши дали има възможност за присъствие на обявените дати на фестивала. И може да върне билета си на мястото, от което е закупен. Поръчаните билети онлайн, могат да бъдат върнати в офисите на съответния билетен оператор.
 
От днес, 17 януари, в продажба са тридневни билети за фестивала на цени:
 
- 120 лв. – от 17.01 до 29.02.2020;
 
- 140 лв. – от 01.03 до 30.04.2020; 
 
- 160 лв. – от 01.05 до 30.06.2020; 
 
- 180 лв. – от 01.07.2020
 
В продажба от днес влизат и еднодневни билети за отделните фестивални дни, които ще бъдат на цена 100 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: SlipknotHills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
6
 
! Отговори
Мечта преди 4 години
Мечтата ми ще стане реалност !!!
13
6
 
7
 
! Отговори
един преди 4 години
Слушах ги малко като по-млад. Живота ме очука и ошлайфа, нямам излишна енергия, която да хвърлям на такова грухтене и стържене. Ако дойде и някоя по-добре звучаща група бих се прежалил. Миналата година на Disturbed беше готино, като изключим калта и локвите.
12
1
 
11
 
! Отговори
Г до Draconian преди 4 години
Има нещо такова - първите три албума зверски метъл, после не чак толкова зверски метъл. :D А за ада и т.н. - хора, книжка е просто, и да се пънете, и да не се пънете, никой не знае каква е хавата като пукнем, така че аз лично мисля да си направя кефа в ограниченото време, в което съм тук - разбира се без да преча на другите и на природата. Та така... ЯКО МЕТЪЛ!!!
11
3
 
8
 
! Отговори
Draconian преди 4 години
Само първият албум на Слипнот ме кефеше, точно оттам е "Wait&Bleed". След това са талаш, но пожелавам на всички фенове да се изкефят на макс.До тоя под мен, ние поне знаем къде ще бъдем, а не да се правим на хрисими и да вършим грехове "когато Господ не гледа" :) Накрая може и да си сменим местата, не знаеш божията частица какво ще реши. Защото знам от сигурни източници, че вокалистката на Theatres des Vampires (вампирска банда) е направила повече за африканските деца от който и да е свещеник.
10
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честито - всичките ще горите в АДА!
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7СТО ЛЕВА! Че аз да не съм пари правен бе!
8
2
 
14
 
! Отговори
.cpp до 5 преди 4 години
E ,wait and bleed не си ли я чувал преди това,по ММ доста я пускаха около 99/00. То май с нея нашумяха тука? Както и да е ,това е супер новина.
7
3
 
21
 
! Отговори
Г преди 4 години
Една от най-успешните метъл групи в историята! Това е чист подарък - за 50 евро да ги гледаш. Живея в Англия и съм на техен концерт другата седмица, но да ги видя на родна почва си е дългогодишна моя мечта, така че ще се видим в Пловдив през Юли!
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мда my plague си остава любимата ми тяхна песен. След няколко години чух и duality по MTV и вече тотално се зарибих.
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Научих за тях от Заразно Зло (с песента My Plague New Abuse Ремикс )Иначе се слушат в зависимост от настроението
4
38
 
7
 
! Отговори
Лошо ми е преди 4 години
Ужасна музика! Тази и всяка друга след 1960-а година. Какво се случи с този свят!!! Метал, хипи, рок, техно, чалга ... яхваш яхваш ...
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Мирише ми на типичен метъл, ама да ти кажа, те и бая чалгари понамирисват ...
2
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох ножекеее! Тези сатанисти !!!! Не ги ли е срам! Та те тея хора са за шудницата и за свещеник!
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Името на тззи група го свързвам с един мой съквартирант, дето си беше татуирал групата на ръката, дето си беше рязал вените, защото жена му го е зарязала... Пиеше бира по чужди домове и крещеше на домакините - "Удари ме по гърдите, няма да усетя болка!"Ех... студентски спомени...