Ози Озбърн: 9 от 10 души, с които съм се друсал, са мъртви

Щастлив съм, че още съм жив, заяви рокаджията
67
 Ози Озбърн: 9 от 10 души, с които съм се друсал, са мъртви
Снимка: БГНЕС
Легендарният фронтмен на Black Sabbath не се смята за "докоснат от Бога" и неотдавна заяви, че именно неговото силно "желание" да се върне на сцената го поддържа жизнен.
 
"Девет от десет души, с които съм се напивал или друсал през годините са си отишли от този свят. Не знам. Не казвам, че съм "докоснат от Бог". Винаги съм смятал, че вероятно ще хвана птичи грип или някакъв вирус и ще изчезна. Но винаги искам пак да се върна на сцената. За това мисля, че съм още жив", каза фронтменът на бандата.
 
Ози беше диагностициран с Паркин 2, рядка форма на Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Ози Озбърн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига ни занимавахте с тоя наркомански ***, бре!
10
4
 
23
 
! Отговори
. преди 4 години
Личният живот и творчеството на един музикант са различни неща. За мен е задължително да ги оценявам абсолютно поотделно. Като личния живот изобщо не ме интресува. Аз имам досег до този човек само чрез неговото творчество. Пие, не пие и т.н. - негова си работа. Ако Вапцаров и той е удрял по една ракия - дай да му зачеркнем поезията. Ако не ни карат чрез тяхното изкуство и ние да хващаме техните пороци - welcome!
9
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типичен пример за евроатлантически дегенрат, на когото му е провървяло, че шутовщината му е допаднала на юдомасонската холивудска клика, за да го използва като разпространител на извратените й представи за нов световен ред. Най-обикновен пропаднал наркоман музикант, ***, което е превърнато в "идол" само заради успешната си работа състоящата се в това да бъде професионална ***. Целта е да има много такива като него, за да се клутивира погубващ душите пример за гоите.
8
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 Муахахаххахаа....знаех си че с Азис ще започнете, крееетенчета! Който не харесва музиката която обичате, то обезателно е фен на чалгата и специално на Азис?!!!! Муаахахахахаха....тъъъъпоооо наркоманизирано племе сте!П.С. Фен съм на Куин и Фреди Меркюри за твое сведение, а Азис ако го видя някъде насаме бих му играл една права лопата в противната мутра.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3: Прав си, баце! Друго си е да си пуснеш Азис да ти вие на умр-ело, само да те питам туй Азис какво е точно!?
6
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Иванчо, аз хапчета не пия, но ти определено си от ония надрусаните фенове на тоя на снимката! На какво си сега? Херца, кока, амфетки? Кока едва ли- ти нямаш и 2 лева у джоба за да си позволиш.
5
6
 
15
 
! Отговори
иван преди 4 години
До Анонимен 3Пак не си си пил хапчетата тази сутрин
4
2
 
18
 
! Отговори
Ах преди 4 години
Тъкмо пуснаха "Gets Me Through" на Ози по радиото.
3
55
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятайте какви oтрeпки са тия , които слушат музиката на тоя ***!
2
4
 
41
 
! Отговори
iron man преди 4 години
До Архангел ПсувнаилСамо спиртосан? В едно интервю Ози каза, че са го изгонили от психиатрията, защото им привършила дрогата. В друго, че лекарите са очаквали да се гътне преди десетилетия.Майтапа на страна - неговото е ген. Трябва да му запазят ДНК-ато като биологично богатство в ООН.
1
3
 
67
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Ози, баце, толкова си спиртосан че коронавируса изпитва див, панически, нечовешки, библейски ужас от теб.