Пускат допълнителни билети за концерта на "Фондацията" в София

Той ще бъде на 13 юли
Обновена: 8 юли 2021 13:57 | 8 юли 2021 12:18, Александър Попов
3
Пускат допълнителни билети за концерта на "Фондацията" в София
Снимка: БГНЕС

Поради големия интерес към концерта на "Фондацията" в София, който ще бъде на 13 юли в парка на "Военна академия", от днес в продажба се пуска допълнителна бройка билети за събитието. Билетите ще са от всички ценови категории (от 25 до 45 лв. според мястото), и ще се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори.

На 13 юли супергрупата ще представи за първи път новия си проект – "Големите БГ рок гласове", в който гост-вокалисти ще бъдат Звезди от Ахат, Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев. Феновете ще чуят емблематични и неостаряващи български парчета като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем", "Страхотен ден" и други.

Концертът в София ще започне в 20:30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Не знаех,, че Дони е евреин. Познавам се с Дони и около 10 ноември се засичахме редовно по купони. Най-често в Пепи Писарски на "Елинъ Пелинъ" в кв."Лозенец(колелото). От група Атлас свестният тип бе синът на изтъкнатия Развигор Попов-. Престанах да се виждам с Дони и ако щете със Стенсли,защото ги облада перверзията. Дали е вярно не знам,но две уейвки ,едната от които невръстна(14 !!!)ми казваха с болка за опити да бъдат въвлечени в оргии от бисексуален тип. Аз съм ЕЙСИ и не лъжа.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Дони нали е евреин, трябва да е във "Фондцията" и да усвоява лесни пари. В БГ "културата" е заета от евреите.
1
6
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Нещу ми убягва от логиката що дири Дони сред българскте рокаджии. Заедно с "Медикус" се появи в средите ни, решавайки, че бил уейв. Беше меко казано странно, да не кажа глупаво как "Атлас" скочиха в последният влак на Уейвърите. Не харесвам Дони, защото се гавреше публично с млади момичета и момчета,които копнееха да пеят. Всички останали са си на място в тази група. Не би било зле да има билети с отстъпка и за бедните вече доста стареещи рокаджии. Могат да осугурят безплатен вход за бедни.