Рок групата "Кикимора" с коледен концерт в Първомай

Общината подкрепя Кампанията „Старт на лъвските мечти“
20 дек 2021 14:00, Александър Попов
0
Рок групата "Кикимора" с коледен концерт в Първомай

Националната кампания на СОНИК СТАРТ  „Старт на лъвските мечти“ слага достоен финал с грандиозен коледен концерт на 22 декември, сряда, от 19:30 ч. в Образцово „Народно читалище Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ в Първомай.

В навечерието на най-светлите християнски празници, на сцената ще се изявят една от най-популярните рок банди "Кикимора", както и Симфоничния оркестър под диригентството на Димитър Косев. Музикантите ще представят истински спектакъл, съчетаващ класически рок изпълнения в симфонична оркестрация, както и разпознаваеми симфонични произведения в рок аранжимент.

През цялата календарна година събитията от „Старт на лъвските мечти“ целяха да подкрепят активното социално включване и възможностите за привличане на повече граждани към каузата за толерантност, създаване на позитивно взаимодействие и общуване, преодоляване на стереотипите, стигмите и предразсъдъците, както и възраждане на родолюбието и обичта към Левски и безсмъртните му дела.

„Всички наши инициативи отправят възможности за подкрепа на активното социално включване, възможност за среща с различията от нашия живот, които оставят отпечатък в плановете и мечтите на младите (и не само) хора и ги вдъхновяват. По този начин вярваме, че ще бъдат създадени условия, чрез които да се даде добър пример и в България, а добрите примери са възможни по всяко време“, коментира управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

Организаторите напомнят, че концертът ще се проведе при спазване на всички актуални противоепидемични мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ПървомайКикимора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари