Кои зодиакални знаци влудяват партньора си с капризи?

Те могат да „убият“ и любовта във връзката си
19 авг 2022 22:15, Теодора Драгоева
9
Кои зодиакални знаци влудяват партньора си с капризи?
Снимка: iStock

Връзката с разглезен човек не е лесна. Дори да сте заедно от години с партньора си и да го познавате прекрасно, пак ще ви бъде трудно да вървите заедно с него през живота, ако той постоянно ви се налага, ако ви тормози с променливите си настроения, ако излива гнева си за всичко върху вас, ако ви задушава с изисквания и претенции... Независимо дали разпознавате себе си или партньора си в този образ, опитайте се да промените тези недостатъци заедно в името на бъдещето на връзката ви.

А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да се държат като разглезени примадони и с това си поведение да влудяват половинката си:

Рак

Представителят на този знак е свръхемоционален и обикновено реагира бурно на всичко. Той вечно има нужда да получава внимание от страна на половинката си, което е изморително. Честите смени на настроенията му изнервят и дори отблъскват партньора му, а това кара Рака да бъде още по-объркан и несигурен и да проявява още повече капризи. Проблемът на Рака е, че е толкова чувствителен, че трудно може да каже от какво точно се нуждае, за да се успокои – и той самият сякаш не знае. Партньорът му има усещането, че прави всичко по силите си, за да му угоди, но той е все недоволен.

Скорпион

Скорпионът може да демонстрира голямо негодувание, ако половинката му не се държи с него така, както той иска. Това го кара да бъде нервен, мрачен, груб и нацупен, както и да излива разочарованието и гнева си върху партньора си. Скорпионът е склонен да се държи твърде изискващо към половинката си, като в същото време е и доста контролиращ. В общи линии човекът до него може на моменти да не знае какво да направи, за да му угоди, да го успокои и/или да го разведри, което е доста уморително.

Кои са другите капризни зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
до 3 и 4 преди 1 година
Правиш една и съща правописна грешка по всички форуми и се разпознаваш. Научи правилото. Една зодия, много зодии. Две "и"-та. Няма "й". Една змия, много змии.
4
1
 
2
 
! Отговори
Закон на Феърфакс преди 1 година
Всяка жертва на анналленсекс вярва в зодии.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Паула - Павлинке, не важиш.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме зодий
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ok sladkis promyanna zaeednno