Британците от Architects с първи концерт у нас

Те ще забият на Burgas Summer Live на 27 юли
10 май 2023 14:28, Александър Попов
6
Британците от Architects с първи концерт у нас
Снимка: Fest Team

Метълкор бандата Architects идва за първи път в България на 27 юли като част от поредицата концерти това лято на пристанището в Бургас.

С тази нова дата и Architects като хедлайнер и заедно с всички останали актуални имена от световната сцена в програмата за Burgas Summer Live, събитията в Бургас го превръщат в точката на кипене това лято не само за меломаните в България, но и за чуждестранните гости на града.

Създадени през 2004 от двамата братя близнаци Dan и Tom Searle в Брайтън, Англия, Architects, с няколко награди Kerrang! и редуващите им се ембиънт китарни пасажи и чисти вокални хармонии с интензивни сола и агресивни вокали, са несъмнено явление на световната метъл сцена.

Миналата година британската петорка извади своя десети албум The classic symptoms of a broken spirit, който надскача в музикално отношение всичките им албуми досега и се занимава с мрачни социални теми, но по шеговит начин. Той е много по-индъстриъл и електронен от останалите, а текстовете са философски - за това, което причиняваме на планетата си, за колективната травма и колко е трудно понякога да погледнеш два метра по-далеч от носа си.

Продажбата на билети за концерта на Architects в Бургас стартира в петък в 11:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club на цени от 66 лв. В масова продажба влизат и промоционални билети от 77 лв. в мрежата на Ticketstation, съобщават организаторите от Fest Team.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Architects
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Още яснота преди 11 месеца
Древноримските робовладелци ги избивало на възвишена поезия гледайки как германските им роби и останалите им роби им строят пътищата,акведуктите и всичко останало то ест римляните никога нищо не са построявали а всичко са им го построили техните РОБИ!Създателя и ШЕФ на Свободните зидари е Константин Велики а рекламата в Западна Европа на Свободните Зидари е бил град Константинопол!Още на 13 април 1204 започва кървавият геноцид и робството над чернокожи,индианци и сие ЧИСТО ПСИХОЛОГИЧЕСКИ
2
2
 
1
 
! Отговори
Ново Начало преди 11 месеца
Столицата на архитектите е Православно Християнски Константинопол унищожен от западноевропейски самозванци на 13 април 1204 г.----------Основател и създател на СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ е Император КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ които до края на живота си извършва грандиозния строеж НОВ РИМ(Константинопол) без да се мести в него а управлявайки от Лондон!..Реклама за ХРИСТОС и Свободните зидари е Шефът им Константинопол от 313 г. до 1204!..Всичко в Старият Рим е построено от РОБСКИЯ ТРУД на РОБИТЕ а НЕ от римляните
1
2
 
3
 
! Отговори
Един с Една преди 11 месеца
Целия ПРАЙД се изсипе там