Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати

Те трябва да напуснат страната до седмица
Обновена: 19 мар 2018 11:27 | 17 мар 2018 11:07, Александър Попов
307
Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати
Снимка: Reuters

Руското външно министерство обяви за персона нон грата 23 британски дипломати закрива генералното консулство на Великобритания в Санкт Петербург и прекратява дейността на Британския съвет в Русия, съобщи ТАСС, цитирана от БТА. Те трябва да напуснат страната до една седмица.

Още по темата
Така Русия осъществи ответен удар.

Русия си запазва правото да вземе и други ответни мерки срещу Лондон, се казва още в съобщението на министерството.

Изгонването на британските дипломати е в отговор на решението на британския премиер Тереза Мей да експулсира от Обединеното кралство 23 руски дипломати във връзка със отравянето в Англия на бивш руски шпионин и дъщеря му.

Лондон обвини Москва, че стои зад покушението срещу Сергей Скрипал и Юлия Скрипал, извършено с бойно отровно вещество, създадено в бившия Съветски съюз. Москва категорично отрече да има нещо общо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: РусияСергей Скрипал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
6
 
30
 
! Отговори
А стига де!!!!!! преди 6 години
А сега ми кажете: Защо именно в този момент се разиграва отново руската карта?Защото отговора е ясен: Нещата отиват на зле с BREXIT и за да се отклони вниманието - хоп, пак руската карта.
226
3
 
21
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
А нашите дуп*едавци ?
225
2
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Малко са!
224
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичанчетата тепърва ще вият все по на умряло! *** народ ,островна държава!
223
6
 
29
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Е как няма да стовариш всички беди по Земята на Русия и Путин, при положение, че на Европейското по футбол във Франция 100 руснака разгониха като пилци 400 ***-албионци ?
222
4
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 164 преди 6 години
Съжалявам те, не си надраснал нивото на анимационните филмчета. Вчера гледах един руски анализатор, интелигентен, не като тукашната ***, без "иха-уха, вперед, товарищи, мы им покажем!". Снимките на МиГ-31 бяха отблизо, ракетата се виждаше с подробности. Човекът разсъждаваше по всеки детайл, беше много критичен, изказа съмнение, че това е хиперзвукова управляема ракета и т.н. Но трябва да го видиш и да разбереш нещо!Сигурен съм в едно - че тази макина няма да остави цяла нито една субмарина.
221
1
 
9
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До гушуАми огрбването на парите на руските олигарси в английските банки от англичаните-един мотив с голямо значение! Все пак видяхме как окрадаха преди парите на Кадафито, Садам и на много други подобни диктатори! Явно и руснаците са сложили ръка над тези мръсни пари!А и имат избори, брекзит Сирия Китай .....
220
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 225,първо ПИШЕ СЕ *** НЕГРАМОТНИКО,второ НАИСТИНА КРАЙНИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО РУСОФИЛИ КАТО ТЕБЕ СА ФУНКЦИОНАЛНО И НЕ САМО НЕГРАМОТНИ,СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА и ти казвам УЖ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ АМА НЕ с-ВаЩАШ ТЕКСТА сИга разбра лЕ!!Ако си краен русофоб,същата работа,вие не вниквате в текста,важно е да има уууу и праскате минуси или плюсове зависи кой е псуваният!
219
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Западната ЦивилизациДа ти таковам на западния цивилизован пронаунс - раша тЪдей! Абе, ***, нищо западно няма в теб - ти си обикновен нашенски отпадъk - ***, неук и зъл. Сега редник Райън бил спасил Европа! Как бягаха янките в Ардените, като ужилени, от дърти фрицове. И в Германия от хлапета по на 16-17 години от Хитлерюгенд! Ама много страшни били Панцерфаустовете, 88 мм зенитки пробивали с право мерене танковете им от единия борд влизали, от другия - излизали! А MG-42 съскали като коси!
218
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да напуснем ЕС и НАТО и да влезем във съюз със Русия. Същото се отнася и за цяла източна Европа и всичките ни съседи.Ние като народ нямаме нищо общо със западните перерази няма и да имаме.
217
6
 
9
 
! Отговори
)) преди 6 години
ВещСпри се малко ,почини си -време е за реклама ,ходи да миеш *** на западняка и беженеца на Запад,)))
216
3
 
2
 
! Отговори
)) преди 6 години
ВЕЩ Ей па си компетентен по проституцията )))
215
8
 
23
 
! Отговори
Прогноза преди 6 години
Русия пак ще се окаже последната надежда за България. Американците са *** и психопати. А западно европейците масово са *** и откачалници. Не знам защо изобщо се съюзници със тия ***. Запомнете! Запада, САЩ и Англия НИКОГА НЕ СА НИ БИЛИ ПРИЯТЕЛИ! НИКОГА!от тях нищо добро не сме видели. Втората световно война САЩ пускаха бомби над София.преди това Англия лобира за отнемането на наши територии.Никога няма да забравим!
214
6
 
4
 
! Отговори
Вещ преди 6 години
А, не бъркай гладните украинки с рускините, особено след падането на визите за укро---питеците!Абе аз ти приказвам за руските ***! Вземи малко се информирай. Техните сводници раздават яко шамари, не си по плюват. Няма да дъмпят, ама ще ходят с насинено око на работа!
213
5
 
3
 
! Отговори
До 225 преди 6 години
Кво се прайш на умен бе , килеш джендерски ? Я си виж расцеоенуа *** ча от една седмица са испусйаш ка си вървил...
212
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кога Русия ще спре интернета на ОК,кога русите ще блокират сметките на английските олигарси в сибирски банки,.......треперете русофоби"ХАХАХАХАХА,човече от мене един голям ПЛЮС,но бъди сигурен че много от тези които са ти сложили + са прочели последното изречение а много от тия с минусите първите изречения,не са ти разбрали Еронията а тя е противопутинска!Но крайните русофили и русофоби са първосигнални,те не мислят.
211
4
 
17
 
! Отговори
ТереЗмей преди 6 години
Бабата май се е пообъркала , това не са и ....васалите от източния блок!!!
210
7
 
13
 
! Отговори
до вещ преди 6 години
...на нашето Черноморие руските ***, правели дъмпинг на нашите! Смятай колко са гладни!----------------А, не бъркай гладните украинки с рускините, особено след падането на визите за укро---питеците!-)))))
209
3
 
8
 
! Отговори
Вещ преди 6 години
хахлушките не са рускини!Абе те и ромките, е спорно дали са българки, ама като покажат българският паспорт...*** доказвай, че са от етноса!
208
17
 
5
 
! Отговори
Вещ преди 6 години
Абе някой видял ли е читав руснак по морето. Или ***, или мутри.Ти остави другото, ами на нашето Черноморие руските ***, правели дъмпинг на нашите! Смятай колко са гладни!