Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати

Те трябва да напуснат страната до седмица
Обновена: 19 мар 2018 11:27 | 17 мар 2018 11:07, Александър Попов
307
Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати
Снимка: Reuters

Руското външно министерство обяви за персона нон грата 23 британски дипломати закрива генералното консулство на Великобритания в Санкт Петербург и прекратява дейността на Британския съвет в Русия, съобщи ТАСС, цитирана от БТА. Те трябва да напуснат страната до една седмица.

Още по темата
Така Русия осъществи ответен удар.

Русия си запазва правото да вземе и други ответни мерки срещу Лондон, се казва още в съобщението на министерството.

Изгонването на британските дипломати е в отговор на решението на британския премиер Тереза Мей да експулсира от Обединеното кралство 23 руски дипломати във връзка със отравянето в Англия на бивш руски шпионин и дъщеря му.

Лондон обвини Москва, че стои зад покушението срещу Сергей Скрипал и Юлия Скрипал, извършено с бойно отровно вещество, създадено в бившия Съветски съюз. Москва категорично отрече да има нещо общо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: РусияСергей Скрипал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
5
 
! Отговори
Шампионската Лига преди 6 години
Газпром като спонсор на шампионската лига нека премахне английските отбори и да не имплати никви пари за участието им .
166
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев-Лошото е че Иран и Турция са силни страни и ако продължават да се развиват така Израел е в опасност,трябва по-скоро да бъдат сразени инак тежко им горко на евреите.
165
2
 
1
 
! Отговори
До 126 преди 6 години
Защо искаш да затриеш БЪЛГАРИЯ ???Държава от 250-300 маймуни не е имало и. няма и да има.
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германците не могат един цветен телевизор да произведат.
163
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Еднозъб ром-Да допълня долу пишещия за Германия ако успеят да създадат две марки телевизори с качество като Сони и Панасоник и една марка лаптопове и смартфони ще станат още по-богати.За колите лично според мен италианските зверове са по-бързи и красиви чисто и просто като дизайн.
162
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До АнонименМислете малко де , всичко наготово да ви се снесе, за какво ви са тези глави!!!Войната в Сирия започна с една единствена цел, да се унищожи Хизбула и Иран, както и режима на Асад!Американски и еврейски сухопътни войски , ще взривят региона и няма да постигнат нищо!Второ, Иран може да унищожи Израел когато си поиска!Трето, геостратегията е за умните хора, които знаят какви са реалностите,какво има на терен и как да го постигнат!!!Агент Бени Макензи!ЦРУ!!!
161
2
 
12
 
! Отговори
Износ преди 6 години
България изнася ***,миячки,чистачки,дипломати и *** на правителството .Внася непроверени новини,пианици от Англия по морето и продукти които на запад иживотните не ги ядат пълни с е-та и консерванти,пестициди и разни химикали неописанив опаковките . Обаче си имаме НАТО и правителство за износ ...
160
3
 
4
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
А какви компютри произвежда Германия?Трябва ли Германия да произвежда компютри? Тя не страда от болни имперски амбиции! Германия произвежда едни от най - добрите автомобили в света, произвежда битова техника, чийто аналог в рАсия е дялан с теслата. Силно развита е в хранително - вкусовата промишленост, а не като в твоя мать, да я карат само на сирьене и хляб. И още в много други сфери на икономиката е развита Германия и последният проблем е вноса на компютри!
159
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента 2 МиГ-31М са снабдени с хиперзвукова ракета, неизвестно коя - "Авангард" или друга и чакат заповед..Тая от анимационното филмче ли?
158
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев-Защо им е на Русия да вкарват Турция и Иран в капан и какъв може да е този капан??
157
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 132И аз видяха американските в руската електронна преса. В момента 2 МиГ-31М са снабдени с хиперзвукова ракета, неизвестно коя - "Авангард" или друга и чакат заповед.Животното е по-дълго от 4-4.5 м и на самолетите са махнати всички релси за ракетите им въздух-въздух. Ти колко време даваш на субмарините? Щото аз се питам за колко време ще изчезнат едни големи острови в Атлантика от географията, ако рекат да гръмнат нещо. В северния Атлантик руските подводници са повече от селдата!
156
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев-156-Официално е така с няколкото ядрени ракети а неофициално??
155
4
 
14
 
! Отговори
ами сега преди 6 години
В свободната западна преса започнаха да излизат версии че такова отравяне не е имало и това е голям театър,няма снимки нито някой знае в коя болница са пострадалите,пълна английска мъгла.
154
15
 
4
 
! Отговори
Западната Цивилизаци преди 6 години
Отърва рассия от лапите на ХитлерАлкашите трябва да лазят в краката на Белите и да ги целуват защото без САЩ днес щяха да говорят немски, а те тръгнали да ги тровятЧерни пияни неблагодарници- тва е раша тъдей
153
4
 
11
 
! Отговори
Герберстия преди 6 години
Тя Русия ще на освободи отново братя .Писна ми от преходи по 30 години .
152
1
 
1
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До АнонименКакво да ти е чудно, Китай има един самолетоносач и няколко ядрени ракети!!!Агент Вал Бремър!ЦРУ!!!
151
11
 
2
 
! Отговори
Време е преди 6 години
Терористите на Путин и терористите на ИДИЛ да бъдат третирани еднакво - с бомби по главите!
150
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
142, рООсия се пише така, както го написах сега:)
149
6
 
1
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Войната е в Близкия изток!Целта е ясна, това е Иран и Хизбула!Това е подгряване на страстите и вкарване на нови сценарии, тепърва ще има засилване на страстите!!!Русия е част от тази война, и нейната роля е да вкара Иран и Турция в един капан, от който няма измъкване!!!Със Скрипал отвличат за малко вниманието от големия театър и залог!!!Агент Натанаил Крейвъли!ЦРУ!!!
148
7
 
5
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Да затова един руски лаптоп тежи само 10-сет килограма. И патките на двора се смеят!