76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието, обречени сме на успех"
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 07:20,
131
76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия
Снимка: Reuters

По данни на ЦИК на Русия действащият президент на Русия Владимир Путин е лидер на изборите за държавен глава, получавайки 76,65% от гласовете след обработването на 99% от протоколите на избирателните секции, предава ТАСС.

Кандидатът на КПРФ Павел Грудинин заема второ място с 11,82% от гласовете. На трето място е председателят на ЛДПР Владимир Жириновски с 5,68%.

Още по темата

За Владимир Путин са гласували повече от 55,4 млн. души. За Грудинин повече от 8,5 млн., а за Жириновски повече от 4,1 млн. души.

На четвърто място е издигнатата от "Гражданска инициатива" Ксения Собчак с 1,66% от гласовете на избирателите. За нея гласа са си дали 1,2 млн. души. След нея е Григорий Явлински от "Яблоко" с 1,04% от гласовете.

Останалите кандидати са получили по-малко от 1% от гласовете.

Избирателната активност вчера е била над 67 на сто.

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието. Можем да направим това - достигнахме ниво, на което можем да направим този пробив... Сега е възможно. Трябва да използваме тази историческа възможност, както и да се възползваме от нашите постижения във всички области, за да направим това. Но, разбира се, хората трябва да разберат какво ще правим", заяви Путин по време на митинг, когато стана известно за победата му.

"Много е важно да привлечете към ваша страна и тези, които може би са гласували за други кандидати. Нуждаем се от това единство, за да продължим напред. И за това трябва да почувстваме всеки гражданин на страната ", напомни той и обобщи: "Ще помислим за бъдещето на нашата голяма родина, за бъдещето на нашите деца. И при това, ние със сигурност сме обречени на успех. Заедно ще извършим мащабна работа в името на Русия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Великобритания и САЩ спуснаха ли вече траурните флагове, под които да си поплачат Мей, Сорос и други подобни техни приближени?! :)До довечера още колко фалшиви обвинения ще повдигнат срещу Путин или още не са ги съчинили? :)
54
1
 
22
 
! Отговори
я стига преди 6 години
До Анонимен 50Ако пък всички бяха гласували щяхте да пищите че е диктатура,сега защо само толкова гласували,това се казва демокрация, е на вас трето половите не може да се угоди все ви сърби нещо.
53
5
 
9
 
! Отговори
бг преди 6 години
Не може да стигне Тато ,който печелеше изборите с 99,94%
52
1
 
3
 
! Отговори
До умния преди 6 години
Много остава- да пратиш пари за 100 билета от националната лотария.
51
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПоздравления Владимир Владимирович !Западноевропейските циркаджии и палячовци-политици ще умрат от мъка, че един достоен политик ще бъде начело на една велика страна като Русия.
50
24
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Какво трябва да стори Путин, за да го намразят руснаците... - няма такова нещо, дори да се из***ка на главата на мумията - пак ще получи овации... - така, че Рашата е обречена... -има масова епидемия на Стокхолмксия синдром...
49
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странджа, ама защо му държиш сметка на Путин? Той, ако реши може и напълно да се изолира икономически и военно. Тогава пак ще е неудобен за западните продажни ционисти и глобалисти, защото няма да има с кого да се заяждат и да провокират. Русия няма да пострада от изолация, а точно обратното - враговете й ще го отнесат по много направления и то по мирен начин.
48
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имащи право на глас - 111млн. Гласували за джуджето 56 млн. Проста сметка: за него са гласувале 50,45% от пълнолетното население на Русия! За нашият прецедент тази сметка бе малко под 30%!
47
1
 
14
 
! Отговори
ДО 40 преди 6 години
Глупавия гледа винаги в чуждата паница , защото не знае да смята . Абсолютно сте прав - НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ВЗЕМАШ А КОЛКО ТИ ОСТАВА !
46
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е кой ти е виновен, че твоите управници, за които си гласувал, не могат да водят национална политика, а само себеобогатяваща? Путин ли?
45
1
 
15
 
! Отговори
Анон преди 6 години
Съберете процентите на първите трима и ги сравнете с тези, на останалите. Това е съотношението между националното и либералното в Русия. 94:6 !
44
20
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
То и наш Бойко е като Путин. И той е любемец на народа и ще изкара четвърти мандат за ужас на БСП.Народа го обича.
43
30
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Путин виждал признание за свършеното, а какво е то:- международна изолация- хипер инфлация и сриване на рублата- кръвните си братя превърна в кръвни врагове- заслужи си най строгите санкции- увеличи военните разходи на фона на ширещата се мизерия- демонстрира своята отмъстителност, която му донесе всеобща международна неприязън- въвлече държавата си в абсурдни войни, които допълнително утежниха положението
42
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все някой ден ще им се наложи да си изплащат кредитите, ипотеките и всички останали разходи. Едва тогава ще разберат, че са били в заблуда и притиснати именно от банките и техните управляващи, които преди това са им сложили розовите очила.
41
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То щото в *** има много културен живот...Максим Галкин и Алла Пугачова.
40
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАкогато притежаваш един добре обязден и послушен кон, който изпитва удоволствие да го бият с камшик и да го яздят без почивка...Така се получава печеливша симбиоза между коня и ездача - гаранция за успех в надбягването.
39
6
 
30
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Богати като кого да станат умник? Като германците ли? На 2000 ? бруто остават 1350 нето. Виж цените под наем на жилища и тези за продажба. Наскоро немец ми мрънкаше че дъщеря му купила 2 стаен в Мюнхен за 500 000 евро. С 1350 стартираш и от тях вади поне 400? наем. Ядене,културен живот? Огладняват и западняците спокойно. Те са модерни роби но още не го осъзнават,понеже банките са "добри" и им зареждат кредитните карти
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за ветровете ли ще го обвинявате Путин? :))) Давайте, избройте всички природни явления, може би пак той ще е виновен според вас. :))))Значи вие самите го имате за бог и затова се страхувате от него. :))))
37
18
 
10
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Да ви намали Путин газа , продава ни най-скъпия газ, а преди 1996г. сме го получавали на едни от най-ниските цени!И след като идва Путин на власт блокирва всички спогодби и нашите продажници преподписват нови договори, такива като Бакърджиев,Костов,Р.Овчаров,Бойко Борисов подписаха и преподписаха секретни газови договори, даже набутаха държавата в неизгодни корумпирани енергийни проекти!!!!Кой ще плаща цената???Глупавият български народ и селяните прости!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!
36
25
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Горките руснаци. Бог да им е на помощ.