Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти гледай първо да станеш на 66 години,после мисли как да станеш на 67,че с тоя новичок около тебе може да те хване запек,а после не се знае знае ли се.
152
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бойте се- Путин няма да живее с орлите!
151
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин няма да изкара 100 години- Лечкин не можа,Сталин не можа,оня *** Маркс и той не можа!
150
5
 
10
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Рашките казаха. Това е нашият лидер. Точка.
149
8
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Ако догодина станеш на 100 г.,значи ще си на власт а ако не станеш- няма-ааа!
148
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пълен червен кремълски ***,от Русия / СССР/ навън носа си не смее да покаже.
147
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
157А ти и подобните на теб какво искате? Да дойде някакъв като Елцин и да разпродаде Русия за жълти стотинки ли? Да я остави на САЩ, които нямат и 300 години история? Ами замислете се малко, стига папгалски изказвания.
146
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SLAVA NA PUTIN CHESTITO SVQT SCHTE IMA
145
15
 
10
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До винаги истината,Така е, браво на руснаците- пак не се поддадоха и избраха Путин и кликата му- да им е честито- явно са мазохисти! За Грудинин гласуваха не повече от 7-8 милиона- явно само толкова са трезвомислещите руснаци! Сега ще има да чакат увеличение на мизерните си заплати и социална справедливост и те като нас! Има печеливши, обаче от тези избори и това са жителите на самостоятелно обособената стопанска единица(Совхоз имени Ленина), които няма да изгубят своя кадърен началник!
144
4
 
2
 
! Отговори
до 155 преди 6 години
Ми и ние си имаме един Путин, да ги менкаме а ?
143
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай боже на всяка държава човек като Путин. Човек с интелект, пианист, състезател по бойни изкуства, хокеист, писател , човек превърнал разбита Русия от пияници и продажници като Елцин и Горбачов във велика сила , която никоя друга нация не смее да нападне.Човек тръгнал със стотици хиляди пеша на марша на загубилите свои близки от 9 май. Човес способен с часове да отговаря на стотици въпроси на журналисти от цял свят без предварително подбрани такива.Жив и здрав товарищ Путин!!!
142
7
 
7
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
Казахстан също се ориентира натам.Това натам е Украйна , Казахстан си ремонтира Миговете в Украйна а европейска България на Борисов в Русия
141
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе не знам дали ще е до 100 ама до гроб е сигурно. Нещастен народ е руският.
140
10
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Да, товарищ путин ... в страната на "Бащиците" и крепостния народ, това е напълно възможно ... !!!
139
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казахстан също се ориентира натам. В същото време руснаците прехвърлиха ремонтната си дейност от Москва в друга фирма, т.е. всичко отначало, което доведе до фала с документацията на ремонтираните в Русия двигатели. И най-накрая, в самата руска Википедия за МиГ-29 пише буквално:"Модернизация истребителей старой постройки признана нецелесообразной в связи с физическим износом и коррозией..."
138
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В помощ на антинатовците от МО"МАМА, МОШЕННИКОВ ЛЮБЛЮ!"Документацията за ремонт на МиГ-29 е разработена в Украйна още от времето на СССР и по разпределение тези самолети се ремонтират там и до ден нешен. Руснаците НЯМАТ ЛИЦЕНЗ за ремонта, тъй като това е заложено още при разделението на СССР, само че лакомията за пари е голема. Ремонтът на повече от 300 броя е извършван в украинския завод "Мотор Сич" от целия СССР и соц. страните. Последно се ремонтираха миналата година азерски "мигове".
137
12
 
6
 
! Отговори
Дарагой преди 6 години
Не, ние сме убедени че ако можеше и 150 да изкараш, щеше да го направиш, но....все пак един ден ще трябва и ти да поумреш, както всички простосмъртни. Между другото, ако успееш тези алкохолизирани ***, твоите сънародници, да ги цивилизоваш малко и да не плашите гаргите с вашите безумия - това ще да е най великото ти постижение.
136
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 145Провери си информацията.Имаше ама избягаха като плъхове. По тази причина сирийските военни влязоха в сблъсък с турската армия и бяха помлени.
135
10
 
1
 
! Отговори
до 139 преди 6 години
Мистър...в Африн има кюрди и американски инструктори. Руснаци там няма.
134
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевскатаа измеет е на амбразурата :))))