Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DESETKI HILYADI NASHENZI PODAVAT MOLBI ZA RUSKO GRAGDANSTVO,A TAKA E PO ZELIAT SVYAT.VSICKI ISKAT DA GI KOMANDVA TAKAV DOSTOEN CVETOVEN LIDER.
12
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не спори, че може да си остане на власт колкото си иска......то в това е проблемът...на *** де, на нас не ни пука! :))
11
5
 
4
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Аха, мислим, мислим ...
10
7
 
49
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Със какво е полезна тази статия на някой, Путин може да си остане, колкото си иска Русия е демокрация и хората си искат Путин. А защо никой не пита кога мумията Тереза Мей ще си подава оставката след всичките лъжи.
9
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно путягата прилича на оня вампир Виктор, може да докара и до повече от 250. :))))
8
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 ли?Ама как 100?Поне до 250 другарЮ!
7
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ... мислим така !И дано да е така !Аман от западни "лидери" дето със скалъпени обвинения разориха и ограбиха десетки страни !Водят войни по безсмислени поводи с довода "една жена в трамвая каза"И ако имат малко акъл нашите политици да се присъединят към победителите във войната че ми писна все да губим войни.Война ще има и ако не сме с Русия ... ще сме част от турция!
6
6
 
48
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Проблемът на България, не е Путин, проблемът на България е, че имитира управлението на Русия, чрез Бойко. Разликата е, че това е само имитация и наш Бойча, макар и да се стреми да бъде преизбиран като Путин, заради "Стабилността", няма как да има неговите качества. Тук, в България, та дори и в Германия, макар да имаме повторение на модела, говорим за един много лош фалшификат.
5
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?Надяваме се Русия да остане велика и силна, но диалогична и, най-важното, прекрасна страна за своите граждани
4
30
 
13
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Според неофициални данни , това е втори актьор влизащ в ролята на отдавна загиналия Путин, с тази стратегия може и до 200 годишен да е на власт.
3
5
 
24
 
! Отговори
Путинофил преди 6 години
Той ще живее поне 200 години, така че да, ще е на власт и след 100-ната си годишнина!
2
6
 
6
 
! Отговори
анкета преди 6 години
Да +Не -
1
31
 
11
 
! Отговори
11111 преди 6 години
ДРАГИ,ТИ ЩЕ УМРЕШ С ВЛАСТТА МЕЖДУ ЗЪБИТЕ!