Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
2
 
0
 
! Отговори
Собчак преди 6 години
Сигурно до навършване на 125 години ще Сте президент другарю Путин. Да е жив и здрав само и другаря Медведев, за да може да се сменяте. Защото от тези 56 000 000 руснаци, които са гласували за Вас, явно други читави няма.
172
3
 
3
 
! Отговори
Kiki преди 6 години
Дано,дано !
171
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те руснаците сталин си избраха та путин ли няма!
170
7
 
4
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Прав сте Krom ...?! От Позитано да не сбъркаха емисията? Виждате ми се разстроен. За съжаление, Българо -сЪветската дружба се спомина преди известно време, в едно с мокрите сънища на "кОмунистите". А колкото до личните Ви кошмари - има разнообразна гама медикаменти, между които нито един руски. Апропо, опровергайте ме, разкажете как Путин не използва цялата "Власть Советов", как не използва цялата държавна машина? Как не си подбра опонентите като Собчак например? Като ще е смях, да е смях.
169
5
 
2
 
! Отговори
Прав сте Krom преди 6 години
Ей го на Русия ни нападна, мистър Путин ни нападна, всички ни нападат.Но най-вече мистър Путин.Най-трагичната заплаха за БГ.Треперъ да не дойдат белите каски и Глупичок и да ми откраднат жената.Всяка вечер сънувам мистър Путин с един САТЪР като Джак изкормвача как се е втренчил, в мен, и в съседката, която тайно похождам.Няма по-страховито биохимично явление от Русия.Пра си бункер с консервирани *** мозъци, за да ги изложа в Ермитажа, като изчезнат, защото мистър Тръмп им спря трохи
168
11
 
4
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Възхитителна скромност. Може би, само красотата му е по голяма от скромността? Не, Господин Путин, очевидно Вие така мислите, ако се вярва на "добродушната" Ви усмивка и начина по който разчистихте опонентите си. Инак .. били сте и Вие някога демократична държава. Преди около хиляда години, вероятно.
167
4
 
3
 
! Отговори
Трала ла преди 6 години
"Ден победы, тра ла ла ла ла".Ми сеа, ей го на:Русия нападна едновременно България САЩ, Грейт Бритън, Полша, Украйна, Австралия, Чехия, Швеция и ги пороби Во веки веков и в момента тайно упражнява геноцид с лазерното оръжие изразяващо се в Тахезионните частици на Какчу - песента"Ай ем джъст а жиголо - тра ла ла ла ла"!Ауу ужаст, ужасна държава, ужасен президент!Хулигани ниедни!!!Кеф!С пожелания за здраве и благоденствие на Русия.Г-н Путин България Ви обича!Тра ла ла ла!Тра ла ла ла ла!
166
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема страшно-тургат му мумията в мавзолея, сменят две букви и той ще ги води от отвъдното
165
3
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Шопо : Чекайте ме да умрем,.....
164
8
 
9
 
! Отговори
През чепа ми е преди 6 години
Ако искаш оставай и до 300 години, след това санкциите ще свършат.
163
3
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Една година си по-стар ,или по -голям от мен ! Би трябвало да си на власт -докато аз стана на 100 години !!!
162
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците май са открили тайната на безсмъртието, така че не очаквайте Путин да се гътне скоро.................в близките 100 години................хаха!!!!
161
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай боже Путин да управлява докато стане на 100 г.!!
160
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко! Поредният двойник ще доживее и повече!
159
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти не, Вова, но Вова-n ще живее поне още сто години. Съветската медицина не познава граници! особено в клонирането на ***!
158
4
 
3
 
! Отговори
и аз така преди 6 години
Значи до 2024 можем да разчитаве на млади и дашни рускини.Вие да не си мислите че ще ми става до 100 години?
157
5
 
0
 
! Отговори
До 160 преди 6 години
Той иска, ама няма кой да го покани.
156
8
 
6
 
! Отговори
Handel преди 6 години
В действителност неговите мекерета обясняват по медиите как благодарение на медицината ще остане на власт най-малко до 130 години. Не благодарение на съветско-руската медицина разбира се.
155
5
 
5
 
! Отговори
Рукавишников преди 6 години
До терсенето. А-а-а, ами няма проблем, да си живуркат с него колкото искат. Само да не ни заразяват и нас.
154
10
 
8
 
! Отговори
Репортаж от 2109 г. преди 6 години
Днес бе докладвано,че състоянието на президента Путин се е влошило- той вече има само 359,7 млрд. долара наместо предишните 420 милиарда. Лекарите съобщиха,че той киха и кашля добре,секне се лесно,пуска газове правилно и яде същата вегетарианска храна,която ядеше през гладните съветски години по-миналия век.