Росен Петров: Пред салама, руснакът ще избере държавата!

Според анализатори вотът в Русия не беше изненада
19 мар 2018 22:20, Екип на Bulgaria On Air
59

Владимир Путин беше преизбран за нов 6-годишен президентски мандат начело на Русия. Той получи близо 77% подкрепа на провелите се вчера избори за държавен глава.
 
"Изборният процес не беше никаква изненада. Още когато Путин се кандидатира, беше ясно, че ще спечели. Да се гледа на Русия като на част от съвременната западна политическа реалност, е дълбока грешка. Езикът на Путин е този, който руските избиратели разбират. Следва да видим как ще се развият споровете с Великобритания, взаимоотношенията със САЩ, Северен поток, Близкия изток, Китай", категоричен бе политологът Георги Киряков.

В студиото на "Денят ON AIR" анализаторът Росен Петров отбеляза, че за руснака величието на държавата е по-важно от насъщния хляб.

"Ние не осъзнаваме манталитета на руснака. Пред салама, руснакът винаги ще избере величието на държавата. Техният замък не е домът, а държавата. Русия е свикнала да живее във враждебна среда. 94% от руснаците са настроени силно патриотично, а Путин е най-умереният от тримата патриотични кандидати", обобщи той.

Според политолога Иво Инджов високата избирателна активност е продукт на 3 фактора: "Първо, организацията на изборите беше много добра. Второ, умелото прилагане на политическите маркетинг и PR. Третият фактор бяха непремерените обвинения на британските власти по случая със Скрипал".

Инджов добави пред Bulgaria ON AIR, че сега Путин стои пред трудната задача да вземе най-доброто от Царска Русия, Съветския съюз и Православието и да създаде нова политическа религия.

Вижте още новини на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водещия да се обръсне,прилича на атентатор с тая брада.И без това е с удължено лице и брада не му подхожда.
12
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин се грижи за държвата, до като нашите крадат та крадат..в личния си джоб ! БГ ще изчезне от картата на света
11
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За руснаците думи като чест и достойнство все още не са лишени от смисъл. Защото не са продажници като българите и премиерчето им тарикатче.
10
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на нас ни размахаха салама и сега ни държава, ни салам, щото салама само го показват като искат нещо от нас и после си го прибират.
9
7
 
21
 
! Отговори
Гейчо преди 6 години
Пред салама и държавата Росен ще избере чалгата и дрогата от един наркоман със скапан нос акъл не щем.
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко човешко поведение си има обяснение. Не е вярно, че руснакът е по-различен, както не е вярно за никоя друга нация. Хората са си просто хора и има причини за поведението на руснаците. От години тече процес на агресивно поведение на запада към Русия. Руснаците го чувстват и това ги сплотява. Колкото повече западен натиск, толкова по-плътно ще се обединяват около Путин, търсейки защита в силния лидер с твърдата ръка, способен да се противопостави на чужда агресия.
7
13
 
3
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
Не и ако саламът е личния на ***ѝ.
6
6
 
29
 
! Отговори
Spiro Агню преди 6 години
Украинците избраха салама , но си останаха със спомена от бисквитите на Нюлка . Днес горките се задоволяват с марципани от '' ШОКОЛАДОВАТА ФАБРЕИКА '' на ............
5
5
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
*** седянки ;-)
4
6
 
34
 
! Отговори
заблудени оФци преди 6 години
Пред държавата Боко избра наденица от Добрич .
3
4
 
38
 
! Отговори
У нас обратното преди 6 години
Ние избрахме салама, а сега духаме кашата. А държава и досега нямаме, само раболепие.
2
3
 
37
 
! Отговори
Бюреков преди 6 години
Ха ха а Росен избра салама на Бареков!
1
4
 
27
 
! Отговори
Слава на Желю! преди 6 години
Тез смешници откъде ги копате?Банановите риволюционери още ли съ живи?