Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще ме убедите, че Ванга не е комуникирсла със същите демони с които и илюминатите са в контакт ? Че тя говори точно като тях, т.е. съобщава техните планове и агенда. Бъдещето не в предначертано и "гледането" е всъщност виждане на една от многото вероятности. Ако някой ви казва, че ще се случи точно това или онова, е или лъжец или просто иска да го изпълнявате неговата визия за бъдещето.
318
24
 
13
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Ванга е била "надрусана" ако или когато е "предсказвала" подобни глупусти. Или пък не е знаела за съществуването на Китай и САЩ. Русия ако можеше, до сега да е станала господар на света. Със тази срутваща се икономика и масов отлив на капитали, остаряла военна техника, тотална международна изолация, втвърдяващи се санкции и със подобен "кормчия" не знам как ще устиска още 3-4 години.
317
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга е била съвременна вещица, поналучквала е с помоща на демони!Като са тръгнали англичаните ,да търсят някаква мистика за бъдещето на Русия и Европа,да прочете предсказания на Православни светци от древноста и по-ново време!Деиствително Русия ще бъде,фнещо ,като господар на света но дотогава през много премеждия трябва да мине и Русия и Европа!Всяка държава която успее ,да се отърве от на 3тата световна в последствие ще бъде като спасителен бряг за воювалите!А Русия е голяма,дори и без Сиб
316
13
 
14
 
! Отговори
До 310 преди 6 години
Не бе, просто на България й е хоби да е винаги на страната на губещите, Първа, Втора Световна и т.н.Сеа гледам децата на *** живеещи във века на Сталин, то за такива си има специализирани институции, съ опитват да ми дават акъл.*** комунисти си бяхте тогава, *** демоидиократи сте и сега!Живял съм 20 години в Калифорния.Просто не е истина, България е пълна с предатели, довчера бяхте ***, днес сте първи демократи.Един лев с честен труд не сте направили на Запад!Смешници!
315
6
 
1
 
! Отговори
евро-простотия преди 6 години
о ли г о фр е ни един свестен няма за колец на домати ужасс
314
15
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
До Хипотеза 309 : "...Ко праим ние, Бугарите?: Първо много се съмнявам че ти си българин. Второ стига с този Кипър. Вие ненормалниците - комунисти не разбрахте ли най накрая че Кипър никога не е бил и не е в НАТО. Трето няма руснак и комунист които да не лъжат. Горката баба Ванга руснаците я изкараха пенкилер. И накрая ако се отървем от такива като теб, пРезидента, разните курниновци, сидеровци, жабляновци, цялата останала *** и североизточната ***, за нас българите няма никакъв проблем.
313
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 314 Вярваш ли си бре пич и какво предлагаме ние иТурция та да изберат нас
312
5
 
8
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
" А в Русия избягаха хора като Сноудън, Депардийо..."Депардийо взе руско гражданство, за не плаща 75 процента данък.А на Сноудън (Велик е) му анулираха паспорта докато беше на летището в Москва и бягаше към Еквадор.
311
16
 
14
 
! Отговори
бг преди 6 години
ЕС е прикрито зло. Залъгва хората с материално благоденствие като същевременно ги трови с храни , лекарства и ваксини, развращава младежта с музика, филми, наркотици, хомосексуализъм като по този начин иска да унищожи християнската ценностна система и създаването на здраво семейство. ЕС се управлява от евреите-ционисти които държат банките, големите корпорации и повечето телевизии и промиват мозъците на хората.
310
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се става господар на света без икономическо превъзходство? Някой май нещо е сбъркал Русия с Китай.
309
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХипотезаТУРЦИЯ НАПАДА ЕС ИСКАМ ДА КАЖА БЪЛГАРИЯ!! АРМИЯТА НА ЕС СЕ НАМЕСВА И ТУРЦИЯ УМИРА!!!!ОТ КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН НА НОВО СФОРМИРАНАТА АРМИЯ НА ЕС!ТЪЙ, ЧЕ МЕРАЦИТЕ НА ТУРЦИЯ И РУСИЯ ПРИКЛЮЧИХА КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!ЕС ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ВЕЧНО !!!!ИНАЧЕ НАТО ВЕРОЯТНО НИТО ТУРЦИЯ НИТО ОТ РУСИЯ ЩЕ НИ ОПАЗИ ! НАТО Е ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА!
308
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИОнея с вилите в САЩ и Гърция не ги мисля, те бягат.Ко праим ние, Бугарите?.Хипотетично правиш като вятъра. Намираш си един ветрогенератор, заставаш пред него и го задвижваш. Предварително си си натрупал запаси от морска териториална вода и си засипал реката.
307
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга е е единствената пророчица която продължава да "говори" от гроба, генерирайки пророчества на килограм.
306
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми харесват много неща в Господари на ефира, но бяха уцелили с лафа за това коя радиостанция хващат кристалните кълба на врачките - Говорит Москва.
305
11
 
9
 
! Отговори
Хипотеза преди 6 години
Турция напада БГ, нямаме войска, нямаме ракети СС20 - факт.Членове сме на НАТО, обаче да му се не види и Турция е членка на НАТО.Коя държава ще защити НАТО????Ако вземем Кипър, Гърция и Турция, НАТО си замълча като зимна фиданка на есенен повей, Блейк ряпа да яде, Дикинсън също - говорим за поетика и още нещо.А, изказаха съболезнования на Гърция.Кой ще ни защити НАТО или.. абе няма да е НАТО.Кой?ИОнея с вилите в САЩ и Гърция не ги мисля, те бягат.Ко праим ние, Бугарите?
304
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАВъздига се на *** фърчилото!
303
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То още колко неща ще каже Ванга, само да е жива и здрава...
302
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга е казала, че един ден руснаците ще целуват българската ръка и ще искат прошка, също че ще искат да стават българи - това вече се случва!
301
5
 
12
 
! Отговори
к преди 6 години
Ванга от как се спомина (Господ да успокой не дотам чистата и душа) колко работи каза .........
300
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отнемане на морските териториални води на родината ни?.Не чакай! Почни да пълниш бидони с морска териториална вода в мазето докато още не са я взели турците.