Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 256 Както Корнелия ще преживее загубата на следващите избори.
258
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 254ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ЗВЕРСКИ ПРОКЛЕТИ ПУТИНИСТЕ ЗА БОГОХУЛСТВАНЕ!ФАЛШИВИЯ *** УБИЕЦА НА ХРИСТИЯНИТЕ И ПРИЯТЕЛЯ НА ИСЛЯМИСТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА Е ХРИСТИЯНСКИ СИМВОЛ!
257
2
 
6
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Ами това ще каже я ,ако живееше в Германия щеше да каже че по времето на Меркел Соц държавите ще са пустош а Германия (Европа) най велика
256
1
 
13
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
До @ 217 Прав си .Ако някой ясновидец може да познае числата от ТОТО, той на никого няма да каже че е ясновидец .Прибира си милиончетата и се прави на бизнесмен.Ха,ха !
255
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък ще ви кажа какво пишат днес истинските учени - политолози. В света има само 4 независими държави - САЩ, ИНДИЯ, КИТАЙ И ...Русия.Останалите - просто не са независими в пълен смисъл държави. Едва ли могат да си избират господаря. Тия 4 държави България слабо ги интересува.
254
16
 
21
 
! Отговори
Ванга шарлатанка преди 6 години
Стига с тази Ванга бе ! Нали си спомняте ,че през 80-те години беше предрекла светът да свърши през 2000 г. ! Но светът още съществува ! А дали Европа е пустош ще прецените сами като сравните Европа с пропадналата Русия ! Русия е най-голямата пустош с най-бедния народ в света !
253
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лъжат тия. Когато няой вече го няма на тоя свят *** доказвай какво е казал или не е казал или дали е е... сестра си.
252
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртата вещица Тереза Мей как ли ще преживее победата на Путин????
251
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга е познала на много хора. Едни познати дъщеря им се удави в морето. Търсиха търсиха, няма го тялото. Тя им каза къде е и хората си прибраха и погребаха детето. Беше им описала точно мястото, все едно вижда и е била там.
250
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечна слава на България и Русия!!!Бог избра Путин да спаси православния свят от западната англосаксонска мафия!
249
15
 
16
 
! Отговори
"-" преди 6 години
В Бг има около 10-12% индивиди, с напълно промити от Срс-ката пропаганда мозъци, които като чуят Русия и ги втриса като "дявол от тамян! -))))На въпроса: Защо?????Отговарят: Ами 40 годишното комунистиреско "робство"!?Забравяйки или умишлено игнорирайки фактите, че вече почти 30 години нито в Русия, нито в Европа има комунистически държави.Пренебрегващи фактите, че преди това Бг беше под 500 г. Османско робство и беше освободена от Русия и 20 годишна воена диктатура до 1923-1944г.
248
3
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
До Анти ГЕРБ 244.Купи си бутилка Арияна , седни на пейката на улицата и чакай световния империализъм да се сгромуляса с гръм и трясък.
247
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво да каже посред комунизъм. Владетел на света не се става за 20 години. Нито се става само с пари. Трябват и уважение, осанка, Харизма , която Русия очевидно НЯМА в този момент.
246
9
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
На колко е Путин?60? Ако ще става цар на света - не му остава много време! А френетичните му фенове ( както спомена колега преди мен ) се радват на собствената си смърт...и тази на близките си!Винаги съм подозирал, че фанатизираните русофили у нас - не са с всичкия си!Груба сметка - ако му преливат кръв от деца...като на Тошо..Може и да изкара до 85...но тогава вече ще е синилен! Има още 10ина 15 години - да завладее света...и да превърне Европа в пустиня - за радост на дебилизираните русоф
245
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига с тая мошеничка Ванга. Не ви ли е срам да се занимавате с такива абсолютни глупости!
244
9
 
15
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Кай ги измисля тези гляпости? От къде неграмотната Ванга ще знае през 79г. че съществува Путин. Никой " ясновидец" не говори с имена , а само общи приказки.
243
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба Ванга държи рекорда за най-много "предсказания" посмъртно.
242
10
 
8
 
! Отговори
suncho82 преди 6 години
жена на дявола. магьосница и служителка на сатана
241
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муааахахахахахахахахаха. Пак изровиха гроба на комунистическата вещерка. Как пък винаги я ровят постфактум :)))))))))))))))))
240
12
 
7
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Голяма мобилизация има на русофобите след изборите в Русия. То бива гнусотия по адрес на Русия, бива, ама чак пък толкова. Но това не е случайно. Хората са казали, че змията най-много хапе, когато умира. Еврогейския съюз, надутата като балон американска икономика с 19 трилиона дълг, световния империализъм и ционизъм, ще се сгромолясат с гръм и трясък. Наченките са налице, но трябва още малко време и търпение. Балона се надува, надувайте момчета, за да стане на парчета.