Борисов до Путин: Поздрави, да вървим напред!

Премиерът ни изпрати поздравителна телеграма до Кремъл
20 мар 2018 10:37,
110
Борисов до Путин: Поздрави, да вървим напред!
Снимка: архив, МС

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави президента Владимир Путин за преизбирането му като държавен глава на Руската федерация, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

"Като отчитам съществуващите добри традиции на българо-руското двустранно сътрудничество в различни области, изразявам своята лична готовност и готовността на ръководеното от мен правителство да продължим да развиваме отношенията и връзките между нашите две страни и народи на прагматична и взаимоизгодна основа", посочва в поздравителната си телеграма премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
19
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Нищо не е по-важно от мирът!! Това трябва да е ясно на всички. Ако слушахме Атанасов или БСП-то, досега България да беше станала бойно поле! По време на война спира дори и най-малкото развитие на държавата. Войната връща икономиката с много години назад. Баце ако иска и бузи да дава, но война да НЯМА. Турция с тази риторика за прекрояване на граници дава основание за притеснение, въпреки че е членка на НАТО. Вържи си о време гащета та!!
75
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия върви към фалит и революция, а ние ще потънем заедно с нея
74
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 69Альо-о, суасан-ньоф! Значи нека ние да загубим, ама да направим сечено на Русия! Ще им направим звучна струя миризлив въздух с метан на белите дебели руски ...гъски! Ако и този път им направим сечено с газопровода и с Белене, нашият български народ ще хване не метлите, а гьостериците и не знам какво ще се случи! Ти стой настрана!
73
2
 
41
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЗА РУСИЯ НЕ МОГА ДА КАЖА НАКЪДЕ ЩЕ ВЪРВИ, НО БЪЛГАРИЯ С БОКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИ ЧАКАТ САМО ПРОВАЛИ, ЗАБОГАТЯВАНЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ И НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ ЗА НАРОДА !!!
72
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както подписаха тайно извратената конвенция, нищо чудно и тайно да откъсне част от България и да я подари на Ердоган. Всичко лошо може да се очаква от този слуга, подчиняващ се на чуждите грабители.... Нали за предателствата му плащат и го държат на поста му толкова години и нагло заявяват, че ще стоят на власт винаги...
71
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, той лично и партията му унищожиха България, и изобщо не го е грижа нито за Родината ни, нито за нас българите...
70
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не дай си Боже, онзи болник Ердогсн да посегне на България!! Нашия премиер не ще напълни гащите, ще се ос//ре от страх. Разбира само от предателства о кражби. Като калайджия си върти дебелата гъзица, само и само да властва. Да управлява видяхме, резултатите са видими, над 2.5 милиона живеят в бедност, 3.5 милиона оцеляване някак си. Една малка част живеят добре, дава им далаверите. Купи медиите, виждаме какъв шербетнсе лее,Раб.дело ряпа да яде. Всичко е по мед и масло.А всъщност унищожи България
69
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще върви напред като по нареждане на господарите си спира всякакви отношения с Русия, включително и енергийните проекти??!
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 69 АнонименИспускаш срока за подкрепа бе нежен джендар. Русия вече прекратява предсрочно договора с братската ти фашистка украйна и ще го забелват. тичай да ги подкрепиш с задните си части.....
67
2
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
"Да вървим напред".И това го казва този, който (цитирам) "е като италиански танк - с една предна и ЧЕТИРИ ЗАДНИ СКОРОСТИ".И който, забравил какво казва народа, се опитва да седи НА ЧЕТИРИ СТОЛА - ЕС, САЩ, Русия и Турция.И макар че цвайтерът му има подходящи размери, все пак падането ще е лошо.
66
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бокича е типичен представител на гилдията на пребоядисаните комунисти. Мятка си задните части в посоката, от която очаква погалване по ***. Затова и възобновява онази кална дупка белене. От там ще паднат страшно много пари за фирмите, които са свързани с него и ортака му - пеевски.
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия при Путин деца не умират от глад в 21 век.
64
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България ще саботира до дупка втората тръба на Турски поток и няма да дава разрешение за минаване на газопреносната мрежа през страната. Трябва да подкрепим братята украинци, те да печелят от трансвер на газ, на нас не ни трябва, ние сме евроатлантици членове на ЕС и си имаме американски ТЕЦове.
63
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е срамно и обидно, този издъхнал и уморен чичка да ни е премиер. Срамно и тъжно! Страхлив и подъл, охраняван от десетки гавази, без интелект и познания, без богат речник на Български език, не направил труда да научи поне Английски. Правещ се на каратист и спортист, а е един страхлив книжен тигър. Толкова се е отделил от живота ни, вманячен, че няма алтернатива, само Той и никой друг. България се срива главоломно. За него важи, след него и потоп. Толкива вреден управник сме нямали.
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 58Разбирасе, кръгом и пак напред!
61
1
 
5
 
! Отговори
Понти преди 6 години
Когато си умрял ти не знаеш, че си умрял, но всички около теб страдат. Същото е когато си .... А когато си... или умрял, то е за винаги....
60
2
 
9
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До 49 АнонименИзвинете, да не сте от 80%-товите де би ли или сте от 1%-товите со ро сои дни джендари от софиа ?
59
2
 
28
 
! Отговори
дебилов преди 6 години
Боци поздравлява Путин с закъснение защото едва сега са му разрешили от "америка за бг" да го поздрави. Те управляват българия.
58
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ДО 49 НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ. ВМЕСТО БЪЛГАРИЯ СИ ИЗПИСАЛ РУСИЯ. МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ЗА ДА НЕ ТЕ КРИТИКУВАТ. А АКО СМЯТАШ МИСЪЛТА СИ ЗА ВЯРНА НЕ Я ПУБЛИКУВАЙ. ДРУГИТЕ НЕ МИСЛЯТ ТАКА. СКОРО И ВЪОБЩЕ ХОДИЛ ЛИ СИ В РУСИЯ ТА ИЗРАЗЯВАШ МИСЛИ НА ГЛАС. АКО НЕ СИ ХОДИЛ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ОТИДЕШ И НА МЯСТО ДА ПРЕЦЕНИШ ДАЛИ ПУБЛИКАЦИИТЕ ТИ СЪВПАДАТ С РЕАЛНОСТТА.
57
2
 
10
 
! Отговори
мънафич преди 6 години
До 58 АнонименАма моля ти се бе нежен другарю джендарчо, знаем, че вървиш винаги назад .....