Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал

На 18 юли 2017-а починал от чернодробна недостатъчност
21 мар 2018 09:45,
110
Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал
Властите във Великобритания ексхумират останките на Александър Скрипал и майка му. Снимка: Reuters

След отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия се заговори за „загадъчната“ смърт на сина на бившия полковник от руското разузнаване.

Още по темата

Вестник "Московский комсомолец" хвърля светлина върху обстоятелствата около него.

Александър Скрипал се жени за дъщерята на колега на баща му от разузнаването, с която живеят в съседни квартири. След събитията около баща му семейството се преместило във Великобритания.

Отношенията между двамата обаче не вървели и по думите на тъста му Александър започнал да пие и да посяга на жена си. Това довело до развод, пише "Фокус".

На 13 юли миналата година Александър и новата му приятелка Анна заминали за Санкт Петербург, където на 18 юли починал по официални данни от чернодробна недостатъчност.

Вестникът припомня, че британските власти наредиха ексхумация на останките на Александър и майка му, които са погребани в Солсбъри.

Съпругата на Сергей Скрипал умира от рак през 2012 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
11
 
30
 
! Отговори
ангел преди 6 години
То цялата работа е ясна , трябва да прецакат Световното в Русия , Англия да стане домакин щото като идат западняците в Русия и видят , че и там са хора като тях , а не страшния "звяр от изтока " как ще оправдае НАТО огромните разходи за въоръжаване и дрънканиците по медийте за "империята на злото " !
81
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички ватенки да ударят по два шота "Новичок" и да му дръпнат по един казачок заради липсата на доказателства.
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво сега? ще му направят иследване на черен дроб за да са сигурно че е бил достатъчен или?
79
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Загадките не секват!"Е, каква загатка, бе! Починал от чернодробна недостатъчност. То се знае, че това се постига с редовна употреба на лимонада "Буратино", разредена с водка "Столичная". И конякът помага. :)
78
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това Солсбъри на лорд Солсбъри - Биконсфийлд ли е кръстено, който е бил крепител на осмонския геноцид над българите. Или обратното този туркозащитник е присвоил към името си село Солсбъри?
77
1
 
15
 
! Отговори
Нещастната фамилия преди 6 години
и всичко това защото бащата е просто доносник.
76
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буковский: Если две крылатые ракеты послать на Лубянку, то уровень международного терроризма сразу упадет процентов на 80%+++това е истината.
75
11
 
29
 
! Отговори
JOE преди 6 години
Тия английски селяни се оплетоха като пиле в калчища:)
74
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекот си пиел години наред и нищо му нямало! *** те отишъл в Магучая и след изпиване на зверска доза отрова черния му дроб дал фира....Другарят Путин има цял цех за производство на ядове. Нема къдее ги складира.Затова изнася и в чужбина с чували..
73
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ognyanzПо темата Априлското Въстание, Дизраели не е казвал нищо такова. Виж, Рашка решава да ни 'освобождава' едва след като се Сръбско Турската война завършва катастрофално за сърбите. Да не говорим, че в СССР са избити стотин пъти повече българи в мирно време сравнено с Баташкото клане например.
72
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Катинпо случаят Кеймридж Аналитика има разследване и ще има последствия. Не е като в Рашка всичко да се замита под килима. Дано разбираш разликата.
71
2
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Чапаев Защо ли се учидвам, че след като вярваш повече на британците си избрал псевдоним "Чапаев". Но това е между другото. Както вече писах няколко пъти, всеки може да вярва в това, което му харесва. Но за да съдиш някого, не е достатъчно само да вярваш. Великият инквизитор в Испания също е бил вярващ човек. Горил е хората на клада, защото е искал да спаси душите им. Но ако се върнем на Скрипал, тук има намесена толкова политика, че на никого и на нищо не може да се вярва.
70
9
 
8
 
! Отговори
Рукавишников преди 6 години
Опять наши сделали.
69
16
 
13
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
До огнянчо. Що ли някак си вярвам повече на Великобритания, отколкото на Русия? Дали не е заради многото други случаи, в които дългата ръка на Кремъл/КГБ беше замесена?
68
5
 
23
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 63: "Темата е, че Русия / СССР винаги са лъгали и ще продължават да лъжат. Да вярваш на доказан лъжец е простотия."Да го кажем по друг начин: "Темата е, че Великобритания винаги са лъгала и ще продължава да лъже........"Ние също сме били потърпевши от това. След Априлското въстание британският премиер Дизраели, лорд Биконсфилт е казвал, че турските кланета са заради това, че въстаниците преди това са избивали мирното турско население"Но историята си е история. А темата е Скрипал.
67
7
 
5
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
Кийто пие редовно Боярщик, новичока не го хваща (или поне неможе да се разбере) Разберете - всичко е от нередовно пиене.
66
6
 
29
 
! Отговори
Катин преди 6 години
Затова в разследващите комисии не се допускат руски експерти.Затова се фалшифицират доклади.Затова се унищожава единственият доклад на руски учен.Уникални сте в манипулациите.Поредното доказателство са Кейбмридж Аналитика, Савченко - че украйнци са стреляли по украинци, украинският летец - самоубил се, заради сваления самолет и още и още.Да не говорим за епруветката и Ирак.Да не говорим за поляците, че толкова мизерии причиниха на ЕС и БГ.Хората се умориха от омразата ви към Русия.
65
3
 
17
 
! Отговори
? преди 6 години
63А американците не лъжат постояно ,я за Ирак -хим оръжие,я за Кадафи -демократия,я за Афганистан -за свобоада ...за коката...преврати..убийства...те не лажат с брат си Гарабет...тоест с Британия,а 63.А ти как мислиш,тук ще има ли тема за лъжите и уб ийствата на кИРКОР И гАРАБЕТ?
64
7
 
8
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До АнонименA какво правят руснаците пред Варшава през 1920г. Да бяха си сидели в къщи.
63
5
 
17
 
! Отговори
Катин преди 6 години
"На война, като на война" - а милионите руснаци, двадесет милиона, ехоо.А милионите в лагерите на смъртта - Полша.А убитите французи, англичани, американци, руснаци.А сто и двадесет хиляди убити руснаци, изчезнали без вест?Вие подигравате ли се?Милиони убити от нацистите и най-големите предатели - поляци и украинци?И вие ги защитавате.Сега, в 21 век продължавате с манипулациите.А "Кеймридж Аналитика" ?Санкции, нещо санкции?Светът ви смее, открито!Върхът на безумието и омразата!