Привикваме посланика си от Москва за... консултации

Борисов е разговарял с дипломатическия ни представител
Обновена: 27 мар 2018 18:26 | 27 мар 2018 15:09, Елка Василева
253
Привикваме посланика си от Москва за... консултации
Бойко Борисов. Снимка: архив, Reuters

България привиква посланика си в Русия за консултации с българското правителство.

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с извънредния и пълномощен посланик на България в Руската федерация Бойко Коцев.

Още по темата

Двамата са обсъдили случая "Скрипал", както и реакциите по него в Русия, в Европейския съюз и на международната общност.

Премиерът Борисов разпореди на посланик Коцев да се прибере в София за консултации с българското правителство, съобщи правителствената пресслужба.

Вече стана известно, че 24 държави, включително САЩ и 17 страни от Европейския съюз, експулсират руски дипломати заради отравянето на двойния агент Сергей Скрипал и дъщеря му.

България не е сред страните, които се включват в акцията. Това става ясно от думите на премиера Бойко Борисов в Брюксел. Той каза, че няма достатъчно доказателства за участието на Русия, както и че трябва да се консултира с коалиционните си партньори от "Обединени патриоти", преди да реши дали София ще участва в европейската акция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КолевТОВА Е ЗНАК ЗА СОЛИДАРНОСТ Е ЕВРОПА! БРАВО НА БОРИСОВ! А ПУТИН...ПУТИН Е НА КОЛЕНЕ...РУСИЯ Е НА КОЛЕНЕ!"-Само да ми обясниш-пред кого Русия е на колене.
184
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера наш Бойко говореше,че няма да отзовава посланика,а днес го е привикал на разговор,което означава,че следващата стъпка ще бъде да си го прибере обратно.Явно началниците са му дръпнали ушенцата и сега се чуди как да се наведе,че да не го заболи.
183
5
 
22
 
! Отговори
venix преди 6 години
Накривили са му на Путин... калпака :D
182
8
 
4
 
! Отговори
Правилно преди 6 години
Да му набие канчето малко, че да знае какво да приказва на Лавроида.
181
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин анонсира чрез новите си оръжия, че РУСИЯ ще доминира в света. Да не съм на мястото на ББ, защото отвсякъде могат да му го нахъбят.
180
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NIE NE ISKAME NATO.
179
1
 
21
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
Бат Бойко добре е усвоил урока. Снижаване докато отмине бурята. Управляват ни мишки.
178
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кънчо185 Като запукат...ще запукат за всички.Ще се отбраняваме с НАТО,те са отбранителна организация и наши съюзници.Русия да му мисли,защото ще се окаже сама срещу всички.
177
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Офф ,да се омита187 Виж се сам в огледалото,на какво приличаш,руски *** и рускка подметка.Некога антибългарската партия-БСП на власт.
176
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен189 В политиката няма вечни приятели,има вечни интереси.Набийте си го в дървените глави,от левия сектор и руските ***.
175
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на братска Турция , долу Русия.
174
5
 
14
 
! Отговори
кънчо преди 6 години
Как си драскате и пишете нинджи такива-гонене на посланниците и отзоваване на същите-означаша само 1 и единствено 1-Война-като ви запукат бомбите как ще пишете незнам-евро дженджъри-шсеки който е пипал калашник е над 35год-та при една война вие сте надеждата ***-ще им давате да ви е..ът в окопа докато не пукнат от се...с и така до сталинград-смешници
173
5
 
18
 
! Отговори
гого преди 6 години
е къде са тез доказателства дето не ги давали на всели. На наш ББ що не му ги давст, и какво им е толкова специалното. Това че ги няма. Имаш факти неодпирими тръшкаш ги на масата и всички млъкват. Ама явно нямааа....
172
28
 
8
 
! Отговори
Бай Киро преди 6 години
Браво Бойкоо,само така,все пак сме европейци,а не диваци от някъде си!
171
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИН ИСКАШЕ ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЗА ТОВА СЕГА Е В КАПАН,В ЗДРАВИ КЛЕЩИ И НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД! СЕГА ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА СЕ МОЛИ И ДА РЕВЕ! ЗАСЛУЖАВА СИ ГО!
170
33
 
8
 
! Отговори
сериозен преди 6 години
Целия цивилизован и демократичен свят е срещу Путин и Русия! Това казва всичко!
169
30
 
9
 
! Отговори
7 преди 6 години
Браво Борисов!
168
35
 
6
 
! Отговори
Колев преди 6 години
ТОВА Е ЗНАК ЗА СОЛИДАРНОСТ Е ЕВРОПА! БРАВО НА БОРИСОВ! А ПУТИН...ПУТИН Е НА КОЛЕНЕ...РУСИЯ Е НА КОЛЕНЕ!
167
30
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Жалък си ти,щото си на хранилката с рублите.Ако трябва ще наречеш жалък целият нормален,цивилизован свят,само и само да мине на твоята?!Но тази руска песньовка,че могат безнаказано да трепят хора по целия свят като зайци,вече е изпята!!
166
27
 
8
 
! Отговори
Путин загуби преди 6 години
Той си мислеше че ще му се размине като предния път, но не си направи добре сметката. Поне да не беше се избирал. Сега няма мърдане.