Путин в Кемерово: Та това не са били бойни действия!

Говорим за демографията и губим толкова хора и то защо?
27 мар 2018 10:10, Елка Василева
82
Путин в Кемерово: Та това не са били бойни действия!

Руският президент Владимир Путин пристигна в сибирския град Кемерово, където в неделя в голям пожар в търговски център загинаха 64 души, предаде ДПА.

Путин положи цветя близо до стена при търговския център "Зимна вишна" в Кемерово. На това място местните жители също полагат цветя, свещи и играчки в спонтанен израз на почит пред загиналите.

Много деца са били сред шестдесет и четиримата загинали в пожара в неделя.

Още по темата

Президентът Путин разкритикува мерките за сигурност в търговския център.

"Случилото се не са бойни действия или неочаквана експлозия на метан в миньорска шахта. Хората са дошли да си починат, деца в това число. Говорим за демографията и губим толкова хора и то защо? Заради престъпна небрежност, заради разпуснатост", каза той, цитиран от ТАСС.

Петнадесет души остават в болница след пожара.

Големият брой загинали се обяснява с пренебрегване на мерките за сигурност. Аварийните изходи са били затворени, а охранител очевидно е изключил противопожарната аларма по време на смъртоносния пожар.

Властите задържаха няколко души за разпит, включително и наемателя на помещението, където се счита, че е започнал пожарът, а също така и ръководителя на компанията, която управлява търговския център.

От днес до 29 март в Кемеровска област е обявен траур. Днешният ден е траурен и в Приморския край.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рядко има политици, на които им са свидничовешки животи
41
6
 
12
 
! Отговори
куче с ориз преди 6 години
споко Китайците са вече там трайно заселващи Сибир демографския проблем ще бъде решен
40
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ккава демография, какви пет рубли? От 2000 г. когато Путин е на власт Русия е напусната трайно от 14 милиона руснаци!Демография?
39
7
 
14
 
! Отговори
въй преди 6 години
Говорим за демография,загубехме токова нмного хора-все едно говори за стоки.То всъщност това е руснака,стока в ръцете на олигарсите.Няма хора,няма кой да пращаме да трепе украинци,чеченци,грузинци,сирийци и т.н.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наемателя на помещението откъдето започнал пожара бързо избягал навън през някой вход кат не видял нищо как се появил пожара и с какво да го гаси набързо с някоя бутилка противопожарна смес или подръчно с наметала или да включи алармата за пожар,ако тя не се включила,че била в някоя друга страна и коридор с проветрение,отдушник или да предупреди наемателите на другите помещения за произшествие кат знаят,че на горния 4 етаж са салони за развлечения на деца и персонал да ги наглежда за целта,значи
37
9
 
14
 
! Отговори
ницше преди 6 години
Провалиха коронацията (иногурацията) на Путин.
36
11
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
На руснаците и русофилите само войни са им в главите.
35
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как не го е срам тоя Путин и в тоя момент да лъже ? Бог ще го накаже, а може и руският народ .Загиналите са над 300.
34
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята е голяма, но всъщност е жуже, също като своя президент!
33
9
 
11
 
! Отговори
сфе преди 6 години
Този полуръст на снимката е истински ***!!! Накрая ще храни червеите, нищо дето сега се прави на железен, има един над него-който ще го счупи от еБ..н в един точен момент!! А нискостъбления в АДА ще го въртят на шиш и ще му прилагат gangBang!!
32
9
 
13
 
! Отговори
szdf преди 6 години
Жужин е тотален *** и *** долен!! Разкая ли се пред близките на пострадалите за това, че неговите подчинени лъжат за броя на загиналите??? Над 200 души са изгоряли в развалините!! А извини ли се на хората за това, че е заповядал на държавните медии и телевизии да мълчат за случая?!? Тоя Жужак е за народна присъда, да го съдят хората загубили близки!!
31
8
 
15
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
Родителите на загинали деца са подписали декларация пред ФСБ за неразпространяване на информация'' - тоест да си мълчат. Повечето билети за мултифилма, са били безплатно получени на 18 март - в деня на изборите.
30
3
 
9
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До ейТочно в такива моменти не трябва да се мълчи. Но за някой е удобно в такива моменти да се мълчи. В момента на митинга в Кемерово говори доктор от моргата на града. Пред хиляди души каза че е преброил 157 трупа - 70% деца.
29
7
 
10
 
! Отговори
ДОБРЕ ДЕ, НЕ Е КОЛАЖ преди 6 години
Ама какво от това? Вижте другите снимки? Специално за джуджан са разчистили улиците - няма нито присъстващи скърбящи, нито живо пиле не прехвръча... И в този случай пак може да си зададе въпроса защо, да се опитате да си отговорите и тогава е възможно много неща да ви станат ясни за това каква е Русия, какво се случва там, защо положението на целия им народ е такова и так далее.
28
9
 
10
 
! Отговори
? към 25 преди 6 години
И къде четеш тези заглавия ? Дай линк или информация ,да четем и ние ,а то тъй излиза ,че ни мамиш да ни манипулираш и възниква въпроса -плащат ли ти за това или е от твоята злоба към Русия ?Да чуем-къде?
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е наглост властелина великия Путин, който в момента е обвинен от Запада за отравянето на неговите сънародници баща и дъщеря Скрипал, да задава въпроси на народа си на които сам трябва да отговори !!!Ама в големия руски Гулаг това е традиция - Има човек, има проблем,....!
26
10
 
4
 
! Отговори
37 преди 6 години
29 Путин не е от нито партия и на изборите е бил -независим кандитат, без нито партия.
25
0
 
18
 
! Отговори
158 преди 6 години
Много съмнително, заключени аварийни изходи, изключена аларма, възниква пожар!?.. Голям трагедия.. Бог да прости невинните душици!
24
9
 
12
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Путин в Кемерово: Та това не са били бойни действия!Товаришч Путин, след военни действия, оставя, по-големи поражения. Взел да се прави на състрадателен! А като бомби мирни жители на Сирия изпитва ли подобно състрадание? Неговото лицемерие и злост нямат край! Малко му е ада!
23
2
 
5
 
! Отговори
не е преди 6 години
До СНИМКАТА Е КОЛАЖСтига простотии.