Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя

Владимир Путин се похвали, че притежава нови видове оръжие
30 мар 2018 14:15,
391

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 340Ано ЕкспертеПлоското сопло намалява частично ИЧ сигнатура на самолетаНО ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТОВА ЦИЛИНДРИЧНИЯ ПОТОК ГЗОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В ПЛОСЪК - ТОВА Е СЪПРОВОДЕНО С ГАЗОДИНАМИЧНИ ЗАГУБИ - ИЛИ ПОСТОЯННА ЗАГУБА НА МОЩНОСТ В ДВИГАТЕЛЯЕлипсовидно сопло без проблем се прави. Но реално няма технически преимущества пред класическото
298
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 340Още един ПИСАТЕЛРС-21 Сармат или САТАНА 2 е по-лека от Р-36М Воевода или САТАНА, По-далекобойна, по-висока скорост развива и може да носи наличните БЧ както и перспективни - хиперзвукови глайдериСу-27 семействотоСу-27 си е и дори след модернизацията си остава само самолет за въздушен бойСу-30 започва като полярен прехващач за замяна на МиГ-31 но мутира до многоцелеви ударен носещ дори ядрени ракети БрамосСу-34 е БОМБАРДИРОВАЧСу-35 вече е многоцелевия самолет по идея
297
0
 
4
 
! Отговори
Жекооов! преди 6 години
Мноу си ***,майна - тоя,дето ще натиска БУТОНА пет копейки не дава за разни Върхушки на запад,щото Той е Върхът на Изток,запомни това!
296
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сармата е новото име на кошницата Сатана. Нищо ново не са измислили глупавите руснаци, само подменят името. Същата работа е и със самолетите им. След Су27 нищо съществено не са направили освен козметични промени, пребоядисване и поставяне на + към четвъртото им поколение самолети. СУ57 е четвърто поколение с пет плюса след него. Дори нямат двигател с елипсовидно сопло за Су57 но иначе фукните и миризливите фъшни около него са огромни.
295
2
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
331Печели приз за оригинална про сто тия!Връщане на балистична ракета :-) Може би е гледал стрелбата с зенитната Патриот в Саудитска Арабия, по ракетите на хуситите... Патриот се върна на 180 градуса и за малко да си уличи пусковата установка :-)
294
2
 
8
 
! Отговори
Да преди 6 години
През 1999г. над 50000 косовски мигранти искат да влязат в България и дори главния секретар на САЩ идва у нас да оказва натиск.Даже и вицепрезидента пристига да подсили натиска , но лошия Костов не се огъва.После деспота Костов намалява външния дълг с 25% и най нагло прави резерв от 8млр. лева.И за капак на злото се създават 600000 малки и средни фирми.Този дявол се опитва да направи средна класа у нас , а за олигарсите нищо.Ужас , добре си е сега с олигарси и бедняци , нали.
293
5
 
3
 
! Отговори
До Анонимен334 -прод преди 6 години
След банята руснаците разпускат с квас, бира, билкови чайове с мед и рядко - с по чашка самогон. И турците имат свои бани - хамами. Те също заслужават уважение, защото когато руснаците и турците са се къпели, в Западна Европа е било неописуема воня. И то в места, в които римляните са донесли своята култура е хигиенни традиции! Като се е появила "Кьолнската вода", европейците щедро са се мажели с нея, за да скрият вонята си!Не написах това за теб, няма да го разбереш, а за другите, да знаят!
292
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lol ... Много военни експерти се изказаха тука ... То с такива хора, някма нужда, да се притесняваме !
291
5
 
4
 
! Отговори
До Анонимен334 преди 6 години
Миризлив дирник, да, руснаците са чистоплътни. В най-малкото селце в гората има къщичка накрая на селцето, най-често от борови греди - "Банька". Винаги си носят брезови метлички - "веники" и след хигиенното къпане започват да се пляскат с вениките, като правят гореща мокра пара, хвърляйки вода върху нажежените камъни.Това продължава дълго и лед това излизат и се хвърлят през пробития лед "прорубь"в ледената вода. Стават чисто нови! Разликата с финската сауна е в парата - фините правят суха пара
290
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уффф, ай стига бе. Точно взех апартамент в Лондон....
289
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 331От първата до последната дума - глупости. Не се издържа вече! Че окнем и я! МЛЪК, сkотинka!
288
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 331Прочети хубаво какво съм написал не ме ядосвай кой кога бил произвеждал балистични ракети. Аз ти казвам че са им ги връщали обратно по време на полет защото са им знаели всички кодове за управление, или пък са ги заглушавали и са падали в морето. Англичаните са измислили радарите и с тяхна помощ са успели да спрат хилядите самолети на Хитлер с 5 пъти по-малко английски самолети. Германците през 1940 са виждали на доста места в Англия метални кули но не са знаели предназначението им.
287
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BetriebssicherheitsV Да бе, в петък вечер и то в Песах! Не чети, а сложи кипата и пей "Хава нагила"!
286
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 332Абе аланкоолу, руснаците ли са чистоплътни бе? Ти нормален ли си. Ще ми говори той за бани. Руснака който се е къпел веднъж в годината и продължава и днес тази традиция и турците с техните бани и в най-затънтените места. Ами *** в турските краища и ще видиш по госките пътеку на всеки километър места където можеж да се измиеш. *** с *** нищо не знае за света тръгнал пpocтака да коментира.
285
0
 
4
 
! Отговори
до 331 преди 6 години
Не си прав само за ФАУ2! До 1949г, нито един от така наречените победители във ВСВ в това число и Великобритания не са били в състояние да произведат балистична ракета подобна на ФАУ2, а какво остава да въздействат върху траекторията на полета на тази ракета на Нацистка Германия през 1944г. Всички ФАУ2 достигнали Великобритания са се взривили там!
284
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чочо Чочо, това за лосиона за вана се изтърка за близо 2 години! Мен много ме дразни тази простотия и ти обещавам, че ако ми паднеш, жално ще хленчиш, че си го написал! В страната, дето е измислен сакралния израз "Честита баня", където в трамваите се носи воня на пот и вкиснало, не върви да се глумиш с народ, който има своя национална баня с ритуали, атрибути и голям лечебен ефект. Където хората те черпят с баня, а после с квас или бира. Нечистоплътниците тялом и духом да мълчат! Ясно?
283
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die WahrheitHafen DER Dummheit, самолетите не се измислат, а се конструират, строят и летят. Прочети нещо за Як-141. "Локхийд-Мартин" се консултираха с бюрото Яковлев и купиха лиценза за този самолет, за да "измислят" факания F-35. Това излезе най-скъпият военен проект за цялата човешка история. И излезе нещо, което даже един МиГ-21 ще свали при първа среща.Защо сменяте темата? Ставаше дума за "Сармат", от който спасение няма! Особено ако е носител на няколко безжалостни "Циркона"!
282
5
 
5
 
! Отговори
В Русия все още... преди 6 години
има хора, които вярват на това, но бъдете сигурни, Западна Европа, САЩ и Япония въобще не са впечатлени от тези руски стари ракети!
281
4
 
8
 
! Отговори
Чочо преди 6 години
Типично по болшевишки ще се тупаме в гърдите с какви ли не оръжия, пък хората ще пият лосион за вана и ще *** като ***. Боклуджив съветски социализъм, Маркс се въри в гроба от извращенията в които превърнахте хубавите му идеи.
280
9
 
6
 
! Отговори
Дянков преди 6 години
Наистина ли някои тук мисли, че има надпревара за ракети и пр. ... Такава воина вече няма. Аз съм икономист, и ви питам, къде на пазара е 150млн. Русия, къде е 330млн САЩ, и къде е сус своите 750млн. еВрОпА...? Дали всички ги интересува потребление "Пари" и производство "Пари" или...?