Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати

Мисията по размер трябва да е като руската на Острова
Обновена: 31 мар 2018 14:05 | 31 мар 2018 13:36, Елка Василева
139
Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати
Снимка: архив, Reuters

Русия уведоми Великобритания, че тя трябва да върне в родината си над 50 британски дипломати в отговор на решението на Лондон да изгони 23-ма руски дипломати заради отравянето на ексагента Сергей Скрипал и дъщеря му в Обединеното кралство, предадоха ТАСС и Ройтерс.

Още по темата

Москва вече отговори реципрочно на действията на Лондон, като изгони 23-ма британски дипломати, а освен това закри британското консулство в Санкт Петербург и прекрати дейността на Британския съвет в Руската федерация.

Вчера британският посланик в Москва Лори Бристоу бе отново повикан в руското външно министерство и му бе казано, че има един месец да съкрати дипломатическия персонал в Русия до размера на руската мисия в Обединеното кралство, отбелязва Ройтерс.

Днес говорителката на руското МВнР Мария Захарова, цитирана от ТАСС, уточни, че разликата между броя на руските и британските дипломати е над 50 души. "Ние настояхме за паритет. Британците имат 50 дипломати повече от нас", каза тя, от което следва, че Лондон трябва да върне у дома "малко над 50", добави тя.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се разпада, просто големите играят играта си и стават по-силни и богати , а ние изливаме насъбралото се в нас по-форумите за да ни олекне поне малко от англииския, руския и ЕС хамут
77
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 73 ти живеш в москва май :)) Държавният департамент на САЩ съобщи, че за 2015 година са получени повече от 265 000 заявления от руски граждани за включване в лотарията Зелена карта, Около 3 милиона руснаци живеят в САЩ, а около 1 милион руски евреи са отишли в Израел.
76
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво 61, това че острова е с туземско население ми хареса защото е вярно, хареса ми и това че управляващите са с неясно псих. поведение. Нима някой мисили че мей разбира от управление и политика. Болни клоуни
75
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво става бе гейчета, разпадна ли се Русия? Кога ще се разпадне, следващата седмица може би или по-скоро? Колко и остава?
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато вниманието на света през юни беше съсредоточено върху Сирия и в Катар, незабелязано остана най-важното събитие за последните години, а именно срещата на Шанхайската организация за сътрудничество /ШОС/ в столицата на Казахстан /Астана/. Без излишен патос това е поредното историческо събитие, което променя световното съотношение на силите. Към ШОС се присъединиха Индия и Пакистан, като по този начин руско-китайският съюз се превръща във велик ЕврАзиатски съюз.
73
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англия и щатите са бомбардирали България, но никак не мога да си спомня дали руски бомбардировки е имало над София, ама хич ди не спомням такива. Защо ли?
72
4
 
22
 
! Отговори
х преди 6 години
До к.ниноватова което казваш е странно - аз от 20 години живея в САЩ и единственните "Руснаци: който съм виждал са от Украйна, Беларус, Прибалтика, Казкстан и Молдова - те наистина бягат на тълпи от "демокрацията"70% от "Руските" олигарси са еврей и те наистина рият с копита да изнесат накраденото от РусияПутин обаче им стъпи на шиите - за това е и истерията на запад срещу Путин
71
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 68Азерите - и в момента идва газ от там, Израел намери големи залежи , САЩ носи в Гърция вече газ , Египет има газ , Румъния също намери газ и др има. Петрол всеки може да носи.Айде не ни говори се едно свършва света без чукчитата.
70
18
 
5
 
! Отговори
к.нинова преди 6 години
русия е бита карта.аз и ст.данаилов пхратихме синовете си в сащ,станаха американски граждани.купихме им разкошни къщи и живеят прекрасно. тук за пред балъците говорим че сме за русия
69
3
 
13
 
! Отговори
л преди 6 години
До Анонименот 26 Март Китай продава петролни фючерси в Юани !за първия ден на търговията продадоха фючерси за 21 милярда Юана (към 4$ милярда) !Доларът, слава на Бога, УМИРА, а с него и човеконенавистния нов световен ред на слугите на Яхве или както ние го знаем - Сатаната !
68
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сибир въстава,не желае да храни олигарсите в москва
67
2
 
8
 
! Отговори
34261 преди 6 години
До АнонименПосочи кокурента, за да си вклюючим трябата към него. Явно само ти го знаеш, защото Меркел, цяла Европа и Острова разчитат на руки газ не поради русофилски доминанти.
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръснярщината на англосаксонците не познава граници. Тяхно основно оръжие са подлостта, лъжата и безпринципността.
65
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
остатъчна русия,от руската империя и ссср също е в процес на разпад.накрая ще се свие в границите на татаромонголския улус московия. на снимката е татарската архитектура на москва
64
3
 
15
 
! Отговори
к преди 6 години
До АнонименРуския газ е другата пареща болка на юдо-масонския заговор и последната надежда за запазането на Долара Опитват се да отрежат Европа от евтиния Руски газ и да продават 3-4 пъти по-скъпия Анерикански втечнен газ Полша плаша около 1000$ за Амероканския втечнен газ и се говори че САЩ ще вдигат оше цените - това унищожава икономиката на Полша, за това Германия срой Северен Поток 2 - за да запази конкурентоспособноста на икономиката си новия еврейски световен ред търпи поражение !
63
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китай и Русия от няколко месеца пазаруват с рубли и юани. Доларът е момало.
62
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОтговорКитай е по голямата част и ще си вземе Сибир.
61
2
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Китай и Индия 1/4 от населението на света! Що се бутате все покрай Китай, мислите ще няма да ви опънат?
60
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големият губещ в втората световна е Англия! Всъщност втората световна е продължение на първата! Америка организира двете за да ослаби Европа и да завладе онова което принадлежи дотогава на Англия! Сега Англия е само една островна държава д многоцветно туземно население ръководено от група с неясно психологочиеско поведение!
59
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам какъв е руския газ, но знам, че краварите са пред умирачка. Лошото е че ще запалят света.