Оздравяването на Юлия Скрипал - нови въпроси в Москва

Според "Взгляд" тя не е била отровена с "Новичок"
2 апр 2018 07:21,
187
Оздравяването на Юлия Скрипал - нови въпроси в Москва
Снимка: архив Dnes.bg

Оздравяването на Юлия Скрипал, дъщерята на шпионина Сергей Скрипал, чието отравяне изостри международните отношения, събуди въпроси в руските медии.

"Най-накрая се появяват новини за състоянието на дъщерята на Сергей Скрипал – тя се подобрява, храни се, пие вода и говори, което за първи път показва, че тя е жива и съществува" , пише "Взгляд", цитиран от "Фокус".

Още по темата

Вестникът допълва, че фактът, че на нейния телефон и на телефона на баща й е отключена геолокацията довежда до нови мисли – дали те сами са я пуснали или някой друг вместо тях.

Според изданието бързото й подобрение означава, че тя не е отровена с бойно-отровното вещество "Новичок".

"Взгляд" коментира и изказването на Волфганг Шойбле, председател на Бундестага и бивш финансов министър, че реакцията на световната общественост и по-специално на страните от Европейския съюз може да повлияе на Лондон да се откаже от напускането на съюза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
4
 
42
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 6 години
До 8===оПросто искат да се измъкнат "елегантно" от глупостта, която направиха с Брекзит. Едва сега осъзнаха какви са последиците от излизането.
108
3
 
6
 
! Отговори
мужик преди 6 години
тва е долнопробна лъжа! КАк може да отровиш руснак с БОв бе! ***)))): Тва е все едно гълъб с геврек))):
107
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква стана тя? Уж Русия виновна, пък хората живи. Ако руснаците искаха да убиват предателя, нямаше да посегнат на дъщеря му. Това е запазена марка на ЦРУ и се казва косвени жертви
106
1
 
26
 
! Отговори
БГ преди 6 години
абе не знам къв е тоя *** свят, ама все някак "великите сили" опират до бедна малка България за подкрепа. НАвремето 3 ия райх - могъщ, след тва "непобедимия" СССр, сега велика британия... Явно не са чак толкова велики! За тва - майната им, да се оправят там, нали голем го вадят! Когато ни хокат, са големи. Ама като стане напечено -*** да им вади кестените! Като през 1вата св война - изтегляме отнашите позиции дивизии, да ги хвърлим при некадърен немски генерал, който не се справя. ние наща з
105
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия англичани да не се заяждат с Русия че ще си имат работа с нас ! - ще им пратим 2 милиона шведи и ще ги ошушкат като гладна кокошка домат.
104
35
 
4
 
! Отговори
8===о преди 6 години
До Шерлок ХолмсБритания все още си е в НАТО.Но си прав ,че русия е агресор от който държавите трябва да се пазят (справка - Грузия и Украйна)
103
5
 
26
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 6 години
Сега англичаните като се уплашиха, че няма кой да ги защитава от Русия, веднага ще се откажат от Брекзит. Друго си е Европа да те..."подкрепя". Елементарно, Уотсън!
102
5
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До ИМПЕРИАЛИСТАма защо той, простосмъртният, ходеше по болници и санаториуми, където все бяха членове на правителството и техни близки? Да слухти и пише естествено. Защо беше години наред в творческа почивка в Италия. Кого по това време пускаха да помирише друга "чужбина" освен под строй братския съветски съюз? Искал е да яде на две ясли, ама много е бил изгладнял и хайде баста! Предателите това ги чака.
101
13
 
11
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До Георги МарковИмайте малко милост, не ръчкайте коколите на Гошето Марков. Горкия беше пенсионер-инвалид от детинство. Прекара детството и младостта си по санаториуми и болници. Беше си внушил, че е голям писател и наши и чужди тарикати го използваха за целите си. Мир на праха му.
100
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търси се повод за агресия , за нападение срещу Русия! А причините са много - огромни дългове, брекзит, петроюани... Войната е единственото средство за раздвижване на капитализма, който се развива с кризи.Но Русия не е самотна. Светът вече има два полюса. Ненормални са политиците, които смятат, че войната, която разпалват, ще ги пощади.
99
7
 
45
 
! Отговори
майорски преди 6 години
абе теа британците освен да крещят в медийте : Руснаците са виновни ! ...друго правят ли .....никакви доказателства 4е Русия е отровила Скрипал...само предположения ...на цял свят им е известно 4е това е лъжа и измам ..и 4 британците сами са си отровили руския агент ....жива пропаганда .....искат да покажат на Русия 4е няма да работт с нея докато Путин е на власт !....ама ще трябва да из4акат 6 години !!!Пък и не се знае следващият руски президент дали ще е по добър от Путин !
98
7
 
5
 
! Отговори
8===о преди 6 години
До SHEFAЯвно многото пиене на водка.
97
42
 
9
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Ей. Нагла руска ***.Вместо да се радват за момичето се чудят кой да обвинят за поразиите си.
96
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яли са развалена храна в някой индопакистански евтин ресторант. Със седмици не са излизали от тоалетната и затова британските власти не можаха да ги покажат и медиите не можаха да ги интервюират.
95
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то има ли разлика - буркан стара сельодка, японска рибка...заради едното ядене - трета световна война. Но то винаги си е било така - заради едното ядене.
94
2
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 104Много си смешен...Веднъж бил ходил! В каква саксия си расъл, при това на сянка:-)
93
4
 
21
 
! Отговори
i'm преди 6 години
Мда и на финала ХЕИ или ДВСК или там каквито бяха, ще установят стафилококова инфекция от неизмити съдове в кухнята... :) И те така с третата световна война!
92
7
 
59
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Това ще се окаже една постановка. Никой никога не е бил тровен, търси се повод да конфликт с Русия
91
12
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Все там ,защото всички защДо 82 Все ТАМ.......защото всички ходиме ТАМ .Веднъж Г.Димитров ходи у МОСКВА и го върнаха в ковчег.
90
3
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До планетарна истерияНе е от сельодка... Ми-6, знаят защо!