Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?

Руският президент доволен от търговския обмен между двете страни
Обновена: 3 апр 2018 22:01 | 3 апр 2018 22:00, Красимир Ангелов
198
Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?
Снимка: БТА

Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган разговаряха час и половина преди началото на седмото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище в Анкара, предаде ТАСС.

Путин отбеляза, че преди заседанието са били осъществени многобройни контакти на различни нива, при които открито и конструктивно са били обсъдени двустранни и международни въпроси и решени възникнали проблеми.

Още по темата
На заседанието на Съвета за сътрудничество Путин изрази задоволство, че през 2017 г. търговският обмен между двете страни се е увеличил с 40 процента и е достигнал 22 милиарда долара, а взаимните инвестиции се доближават до 10 милиарда долара от всяка от страните.

"Съветът за сътрудничество има важна задача - да осигури координация на руско-турското партньорство в най-различни области на принципите на взаимно уважение, равноправие и отчитане на интересите на другата страна", посочи руският президент.

Путин каза още, че сред приоритетите на сътрудничеството е доставката на руски зенитно-ракетни системи С-400 Триумф в Турция, а на предстоящата среща на междуправителствена комисия ще бъдат обсъдени перспективите за по-нататъшно снабдяване на Турция със съвременна руска военна продукция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обсъдили са православно ислямските ценности. Какво друго.
125
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да не се разберат да си поделят България като Сирия , че тогава лошо.
124
1
 
35
 
! Отговори
1234 преди 6 години
В събота минах покрай 'Света София' в Истанбул, имаше стотици полицаи и снайперисти на самата сграда, турист, полицай, турист, полицай.., бронирани коли, машини.., но се минаваше близо до самата сграда, не беше отцепено, трамвая си вървеше даже.Шегувахме се, че Ердоган е вътре сигурно. И о чудо, вечерта по новините дават Ердоган там.. И си помислих само какви отцепки се правят около НДК заради еврочиновниците, заграждения, спиране на движението..
123
4
 
46
 
! Отговори
Глупака преди 6 години
Ердоган е повече в Бг медийте от колкото нашите управници.Това означава ли, че сме вече под негово управление?
122
3
 
31
 
! Отговори
ПСИХОЛОГ преди 6 години
До ТракКРЕТЕНЧЕ КОГО СИ ЗАДМИНАЛ БЕ ? НЕЗАБАВНО ДА СПРЕШ ДРОГАТА !!!
121
2
 
37
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
со ро сои дни те джендари са бесни. Аааа, ще умрат от злоба с позеленели лица от прекалено дрогиране.
120
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 184И аз чувам същото, какво става?
119
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РОССИЯ. Ватеенка, бояршика можеш да си го пиеш и в Чечня Ако не си доволен, обади се на fucck you бляяд. Наздраве
118
13
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
българина никога не гледа на нещата реално браво на пашата влезе в сирия да свърши със терористите които правиха много тер.атаки а французите се подлизват на сащ.прави коалиция със терористите
117
10
 
38
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
До НАТАША В ТУРЦИИпутин вдигна женското достойнство россиские женшин заработвают не менше мужшин.россиские женшин самостоятелни.в политиката в бизнеса и в спорта
116
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сватбата ми хареса, беше бая пищна, ама не ми хареса ,че тия коне влязоха в спалнята на младите..Ааа-и булката беше с ботокс....
115
15
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
турция да напусне незабавно сирия и да си прибере танковете обратно уж 3 милионабежанци да се вьрнат в сирия и кои от кьде е да спре с нападките кьм гьрция исьнищата кьм бьлгария
114
15
 
59
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
браво на пашата търси си изгодите на страната си а сега нека сащ нато и ес да си дъвчят за случилото си.пашата си втига икономиката евала на такъв президент господа българи можете да завиждата на турският народ
113
16
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберухи дългоухи , с дървени нослета ! Вече не са важни ,, Южен поток " и ,, Белене" ! СОБСТВЕНИКЪТ НА ГЕРБ ги ликвидира ! Турция ще просперира , а ние ще се топим и затъваме ! Боже , спаси ни от Тиквата !
112
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко мозъка като отиде в Анкара, само турски знамена наредиха около него. Хич не го уважават! Унижиха го по всякакъв невербален начин! А и после имаше проблеми с коленете. Абе случило се е нещо, което не се казва!
111
1
 
36
 
! Отговори
хахахахахаа.... преди 6 години
Русия може да замени по 60 дипломати, които са били изпратени в края на март от САЩ по искане на американските власти. За това във вторник, заяви говорителят на държавния департамент на сащ.
110
8
 
37
 
! Отговори
хахахахахаа.... преди 6 години
До ТракТова е всичко за България....,нали
109
27
 
44
 
! Отговори
Трак преди 6 години
И какво се оказа накрая , че диктаторите се разбират , но народа си презират.И двете страни бавно потъват в изолация и мизерия.Даже ние ги задминахме по стандарт на живот.Цял свят богатее , само тези глупци тъпчат на място.Добре , че скоро и тук ще намалеят русофилите та и на наща улица слънце да изгрее.
108
6
 
44
 
! Отговори
Turk преди 6 години
Към 162:Четвърто. Ще ядете захар, която се поддържа от нишесте. Така че ще ви отнемат отрова. Но Ердоган ще яде захарта си от мед в замъка си. Ти си шибаният *** като 22 милиона привърженици на Ердоган.Пето: Официално има 3,5 милиона сирийци и 1,5 милиона афганистанци, живеещи в Турция сега! така че сте готови да изгорите българския си паспорт, за да живеете заедно с тези 4,5 милиона сирийци и афганистанци? Ако бях българска полиция, щях да изгоря гражданството ти от България и да те изпратя
107
7
 
35
 
! Отговори
Turk преди 6 години
Към 162:Първо, Вие не сте осман, тъй като не сте част от османското семейство.Второ, аз съм Караманид Тюрк от корена на Огуз.Трето, вие имате 1600 турски лири на всеки месец и трябва да плащате 70 турски лири за всеки килограм говеждо месо.Трябва да платите 1 лира за 200 грама хляб. Банана е 8 лири, литър бензин е 6 лира. 1 лира е 5 евро и 1 лира е 4 долара.Сега Ердоган иска да продаде 14 захарни заводи в Турция. САЩ ще купуват всичките 14.