Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?

Руският президент доволен от търговския обмен между двете страни
Обновена: 3 апр 2018 22:01 | 3 апр 2018 22:00, Красимир Ангелов
198
Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?
Снимка: БТА

Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган разговаряха час и половина преди началото на седмото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище в Анкара, предаде ТАСС.

Путин отбеляза, че преди заседанието са били осъществени многобройни контакти на различни нива, при които открито и конструктивно са били обсъдени двустранни и международни въпроси и решени възникнали проблеми.

Още по темата
На заседанието на Съвета за сътрудничество Путин изрази задоволство, че през 2017 г. търговският обмен между двете страни се е увеличил с 40 процента и е достигнал 22 милиарда долара, а взаимните инвестиции се доближават до 10 милиарда долара от всяка от страните.

"Съветът за сътрудничество има важна задача - да осигури координация на руско-турското партньорство в най-различни области на принципите на взаимно уважение, равноправие и отчитане на интересите на другата страна", посочи руският президент.

Путин каза още, че сред приоритетите на сътрудничеството е доставката на руски зенитно-ракетни системи С-400 Триумф в Турция, а на предстоящата среща на междуправителствена комисия ще бъдат обсъдени перспективите за по-нататъшно снабдяване на Турция със съвременна руска военна продукция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
40
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34А бе вие им върнете на маекдонците окупираната Източна Македония, спрете да им крадете историята на хората, пък остави македонците да се решат какви са! Дори днешният така наречен "български" език е всъщност източният диалект на мекедонския. Българският език, говорим от Аспаруховите българи е турски език. Турското население на Делиормана са истинските наследници на аспаруховите българи - език, традиция, култура, обичаи - все турски! Българите са кръстоска между македонци и турци!!!
65
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не не е имало 500 годишно робство...Абе не е приятно да си робски потомък, затова измисляте някакви си присъствия, владичество и т.п.глупости, но всички си знаем, че сте били роби. И сега сте.
64
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цъкни си видеото с посрещането му и чуй как го каза Путин."И Путин го изговаря грешно... Пише и се изговаря МЕРХАБА...Анладън мъ?
63
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не не е имало 500 годишно робство, вие никога нас не сте ни управлявали!...Ама ние и сега ви управляваме бре сюмюче.
62
2
 
41
 
! Отговори
До Су 34 преди 6 години
Че и ние това казваме... Ако имаше робство теб нямаше да те има... Зарцпазили са ви като нация... Трябва да целуваш краката на турците...иначе ако не ни е имало още тогава щеше да ви подгони демографската криза и сега света щеше да чете от енциклопедиите за вас.:-):-):-)
61
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"мараба" няма в турския, по скоро го има в речника на ***)... :-)...Цъкни си видеото с посрещането му и чуй как го каза Путин.
60
9
 
35
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Велика Българи скоро ще се обедини с Македония, там 80 % се заявяват като българи, тези в Източна Тракия в Одрин и Цариград са над 3, 5 млн. България пак ще е на три морета, защото ние отвсякъде граничим със себе си.Да му мислите вие уйгуро-селджуко-арабите дето половината ви думи са български в езика, другата половина арабски, гръцки и кюрдски!
59
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е била велика, когато е имала велик водач.ББ бяга от битки.В политиката на България трябва да има един фокус-българският народ и земя, всичко друго е на втори план.Както е казал любимият ми автор Сун Дзъ-войната е необходима на държавата , важи за всяка битка за род и Родината с или без оръжия.ЕС е химера и само и-ди-оти и мо-шеници се занимават с химери.Мюсюлманите са прави, че можеш да се откажеш на думи от вярата си за заблуда на врага.Всичко е тактика, стратегия и мъжество.
58
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турци няма ама има 5 века турско робство. Хахаха.
57
10
 
39
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Не не е имало 500 годишно робство, вие никога нас не сте ни управлявали!Вие сте били една дивашка пасмина от гладни боси и голи уйгури, селджуци, араби, черкези, кюрди, гагаузи. Една безподобна *** от бандити и престъпници и също като *** и плъховете 500 години е нямало изтребване.500 години ние българите с 15 вековната си държава сме ви трепели кой как може - с вили, мотики, сърпове, пушки, пищове, през 1878 г. с телата на другарите си, а през 1912 г. по 10 на нож ви нанизвахме!
56
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гледайте ли как Путин каза"мараба аскер"?По-добре от нашия."Патриотите ви с начело Сикиндиров няма ли да изленат на протест срещу Путин, че казъл МЕРХАБА АСКЕР... ( между другото такава дума "мараба" няма в турския, по скоро го има в речника на ***)... :-)
55
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аллахъм, благодаря ти горещо, че ми показа и това осмо чудо на света- умен бългаpaк. Благодаря ти че ни го проводи тук на форума. Ако не беше колегата сюмюкли сюлюк34 щях да си отида с отворени очи така и не видял умен ганювец. Още веднъж ти благодаря аллахъм, че ни проводи най-умен от ***- сюмюкли сюлюк34
54
5
 
36
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34И не разбирам, защото трябва да лишиш великата бългейрия на трите язовира от ... трите язовира?! Незнайно защо си мисля, че човекът който е казал "Злобата на *** е безкрайна, както и глупостта на злобаря!" те е познавал лично! Знаеш ли го кой е той?
53
6
 
37
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34Но пък е имало 500 годишно турско робство, нали?????Научният свят все още търсим усилено отговора на въпроса - бългейрите по естествен път ли се раждат такива колосални ......., или ползват някаква технология за изкуствено затъпяване?! Пълна мистерия ...
52
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На сусачето му са останали като оръжие само язовирите... Горкия си мисли, че Турция е основана само от Едирне! Абе водите докато ви стигнат тук ще се вее турски санджак там!
51
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аллахъм, ти който си всемогъщ и чудотворец, ти който имаш силата да вдъхнеш живот на едно яйце от което се излюпва малко пиленце,направи чудо, вдъхни малко акълец на Сюмюк34, съвсем малко, колкото на пиленце поне!!!Или и ти си безсилен пред това?!?!
50
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суполче, че вие ще се удавите по напред от Одринска Турция бе... Ай пускай да правим гаргара... Ама после да не ревеш като вече станете 84 тия Виалет на Турция...!
49
8
 
35
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
То ся без да са отворени щлюзовете ревете в български Одрин от наводнение от Марица, а какво остана ако ги пуснем умишлено плюс язовир Въча плюс язовир Тополница.И вие не сте турци, "турци" няма и никога не е имало!
48
5
 
39
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34Момче, ти в кой клас ходиш?
47
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте ли как Путин каза"мараба аскер"?По-добре от нашия.