Един човек е загинал при пожара в Москва

При потушаването на огъня са пострадали трима пожарникари
Обновена: 4 апр 2018 15:11 | 4 апр 2018 14:55, Елка Василева
17

  

Един човек е загинал при пожара в търговския център „Персей для детей“ в Москва, съобщи ТАСС, като се позова на Бърза помощ.

Пострадалият, който е бил евакуиран от горящата сграда, е починал в линейката.

При потушаването на пожара са пострадали трима огнеборци, като един пожарникар е  получил отравяне от продуктите на горене.

20 души са били спасени от горящия търговски център, а 600 души са били евакуирани.

Пламъците вече са потушени, те са били на площ от 80 квадратни метра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руска некадърност.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работилата, не помниш ли, че преди малко работи по същата тема? До колко смяташ да ги докараш? Защо сега не написа пак за Кемерово? Пропуск!
8
2
 
6
 
! Отговори
СЪПРИЧАСТНА СЪМ преди 6 години
Не се радвайте че в Русия има жертви ясно ли ви е бе? Малко ли им беше Кемерово 64 загинали сега пак има загинал това са човешки живот и ако на ваште семейства се случи някой да изгори няма да викате ха ха ха изгоря няма да ви е добре ако загубите някоя роднина затова не се радвайте за да не ти се случи на теб!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас колко пожара избухнаха през последните дни? Колко жертви? Другият път, като злорадо пишеш за пожар в Русия, ако ще и не в Москва, а в Малое Комарово да е,ИМПЕРАТИВНО ИСКАМ да съобщиш за всички пожари, станали извън Русия! Понятно, или аз ще ги обявя!
6
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До 8===оОпорно Точков Лозунгов1. Войната в Сирия ДЕ ФАКТО Е ОТБРАНИТЕЛНА - Ако това не е така Всички инвазии на САЩ и други под егидата на ООН(за останалите са си чисти Агресии) според теб са Агресии2. Грузия нападна Руските миротворци които гарантираха живота на Осетинците ФАКТ2. вече 4 години Дай някакви доказателства за това че има Руски войски в Украйна3. Строят масово молове в Русия - имат пари строят4. Хиляди умрели от пиене на гадости - Статистика за другите страни?
5
5
 
4
 
! Отговори
бахти кефа преди 6 години
ха.ха.ха.ха Россия сгорела
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8===оНещо ти е грешна информацията4.Руснаци умрели от пиене на препарати за вана - десетки.Десетки ама хиляди годишно.И това е по официални данни.Смятай щом те самите си признават какво е действителното число.
3
10
 
10
 
! Отговори
8===о преди 6 години
За последните 50 години:1.Руснаци убити при отбранителна война - 0.2.Руснаци убити при нападателна война (пр. Грузия и Украйна) - десетки хилади.3.Руснаци умрели в горящи молове - стотици.4.Руснаци умрели от пиене на препарати за вана - десетки.Извод - русия има много повече вътрешни проблеми отколкото външни врагове.
2
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взривяване на блокове от чеченци, пиене на лосион на вана, гърмящи газови бутилки събарящи цели жилищни кооперации, детски игри с противогази и палежи на молове, мизерия, духовен упадък, морална деградация, ценностен разпад, проституция, хомосексуализъм, ученици спят с учителите си... това е част от нормалната руска действителност по вяразийкси стандарти под патронажа жужака путин!
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе бе, не са те, а Бандеровци...А ако не - извънземни, насъскани от Тереза Мей.