Домашните любимци на Скрипал – мъртви!

Причините: Отравяне или са умрели от глад
6 апр 2018 08:30, Петя Славова
140
Домашните любимци на Скрипал – мъртви!
Снимка: БТА

Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе отровен във Великобритания, са мъртви, съобщи говорителка на британското министерство на околната среда, цитирана от Франс прес.

Тя каза пред агенцията, че когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви. Една котка е била намерена в тежко състояние и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, за да сложи край на мъките й.

Още по темата

Цитираната говорителка не уточни дали домашните любимци на Сергей Скрипал, който остава в критично състояние в болница, са починали от отравяне вследствие на атаката с нервнопаралитично вещество срещу техния стопанин, или впоследствие от глад, пише БТА.

Печалната участ на животните, отглеждани от бившия руски шпионин, бе направена публично достояние от британската полиция повече от един месец след покушението срещу него в Солсбъри, Югозападна Англия, на 4 март, отбелязва Франс прес.

Британската полиция смята, че Сергей Скрипал е бил изложен в своя дом на действието на химическото вещество заедно с дъщеря си Юлия. Най-висока е била концентрацията на дръжката на входната врата, припомня Франс прес.
Агенцията отбелязва, че в сряда Русия е повдигнала въпроса за съдбата на домашните любимци на Скрипал.

Британският таблоид "Сън" писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени.
Според руското посолство в Лондон Скрипал е имал още котка, за която обаче говорителката на британското министерство на околната среда не спомена нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
24
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
И какво се оказа истинският атентат е бил срещу Морските свинчета.И каво ще правим сега г-жо Мей?...Както винаги с прослувутата Ангийска откритост и емоционална съдечност,ще обявите накрая истината!Ще я обявите,колкото обявихте за изнасилванията на английски деца от Мигрантите,докато бяхте вътрешен министър!
49
2
 
21
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Ясно е че животните на Скрипал са умрели от глад - тях "Новичок" не ги лови! Имунизирани са с турските ваксини на Москов! Но англетата да вземат да кажат, къде, аджеба, е тровнат Скрипал . в къщи ли, в ресторанта ли, на пейката в парка ли ? И ясно че не е с "Новичак" ами ще да е било със смехотровен газ. Щото пича за малко да се гътне от смях !
48
3
 
13
 
! Отговори
Информбюро преди 6 години
Акцията в "Св.Неделя" е извършена от патриотични царски офицери и е целяла ликвидирането на монархическата върхушка. Отговорна за националните катастрофи. Коминтернът е бил категорично против терористични акции
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
опааа Свобиден джендърнова лъжа, 30000 избити от руснаците в Бя, смях и сълзи....
46
0
 
19
 
! Отговори
до свободния преди 6 години
6 и 9 авг 45, как ти се вижда спрямо 9 май 45 та и края на ВСВ. Какви настъпления на запад бълнуваш от Япония. Демонстрация на ядрена мощ е могло да стане и не над два многохилядни града и то в два различни дни. Ненормслен си бе, опасен дори за себеси и околните психар с това извратено мислене.
45
22
 
3
 
! Отговори
Свободният преди 6 години
43 Ти нямаш право ад пишеш за моята София , това ясно ли е . Иначе на война като на война пбявили ли сме война на САЩ и Англия, обявили сме Не бяхме ли обявили война на СССР . Не бяхме Но това не им попречи на съветите ад ни окупират и да загинат по време на тази окупация 30 000 българи
44
2
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До СвободниятКлоака станахме след като влезнахме в ЕС и НАТО ! Тогава Запада си изсипа акитата тук !
43
15
 
1
 
! Отговори
Свободният преди 6 години
43 ми правилно сме клоака заради такива като теб . Не си ли пролича и сега с новичока
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 39Внимавай с кафето, кака Тереза дебне за още отровени....-:)
41
1
 
13
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До AdamЦигулар! Ито 65-та в оркестъра! За това го тровнаха англетата, че вече не им върши никаква работа жив! Виж мъртъв си е друга работа!
40
2
 
20
 
! Отговори
:):) преди 6 години
абе свободен ли си, зает ли сикаква твоя софия бе, къв си ти бе ку кундрил, явно си и пълен девил щом и употребата на ядрено оръжие над цивилно население ти е като да си измиеш зъбите, ако въобще ги миеш. А и 4000 българи убити в "твоята" София от аннгло американските самолети, малко ти идват.
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Свободният от мозъкПонеже не само обичам историята но съм я и изучавал десетилетия, ще ти кажа - атентата в Света Неделя не е планиран, нареден и извършен от Москва. Напротив, Кминтерна, намиращ се в Москва, категорично се противопоставя, но българите винаги са много усърдни в следването на чужди идеологии и се престарават... също както такива като теб днес се престарават в защитата си на откровени престъпници. А най-вероятно през 25г. онези атентатори да са били пpости като теб.
38
3
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До Свободният 37Айдеее още един обгазен с "Дурачок" като Тереза Мей и Борис Джонсън !
37
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалостен русофилски рев :) ах как ми върви кафето така :)
36
17
 
7
 
! Отговори
Свободният преди 6 години
А в църквата са трепани национални предатели и то главно военни!------------------------------36 *** нещастно в църквата загива цветът на българското офицерство ГЕРОИ ОТ ВОЙНИТЕ . Наистина комунопитеците сте ужасни скапянаци
35
1
 
6
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до ивчо,нищо не пише, четеш и само талашш, бла бла, все едно четеш някоя от първите дни статия...
34
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29, не разсмивай публиката ! Най големият терористичен акт в историята на света е атомната бомбандировка в Хирошима и Нагазаки! В България това са бомбандировките на англоамерикуните! А в църквата са трепани национални предатели и то главно военни!
33
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите горките се метят като риби на сухо от яд вече :) на никой не му пука дали има или няма факти защото целта е постигната :)
32
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Ми не, Русия пита за състояните на животните :) На Мей и е през оная работа.
31
5
 
19
 
! Отговори
митко преди 6 години
всичко се съобщава със закъснение , като питат руснаците нещо , англичаните няколко дни мислят какви отговори да дадат и се изхождат по въпроса , а истината е в лабораторията близо до инцидента , и скрипалови са вътре в инцидента , и са получили пари за цялата тази долнопробна гнусотия