Домашните любимци на Скрипал – мъртви!

Причините: Отравяне или са умрели от глад
6 апр 2018 08:30, Петя Славова
140
Домашните любимци на Скрипал – мъртви!
Снимка: БТА

Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе отровен във Великобритания, са мъртви, съобщи говорителка на британското министерство на околната среда, цитирана от Франс прес.

Тя каза пред агенцията, че когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви. Една котка е била намерена в тежко състояние и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, за да сложи край на мъките й.

Още по темата

Цитираната говорителка не уточни дали домашните любимци на Сергей Скрипал, който остава в критично състояние в болница, са починали от отравяне вследствие на атаката с нервнопаралитично вещество срещу техния стопанин, или впоследствие от глад, пише БТА.

Печалната участ на животните, отглеждани от бившия руски шпионин, бе направена публично достояние от британската полиция повече от един месец след покушението срещу него в Солсбъри, Югозападна Англия, на 4 март, отбелязва Франс прес.

Британската полиция смята, че Сергей Скрипал е бил изложен в своя дом на действието на химическото вещество заедно с дъщеря си Юлия. Най-висока е била концентрацията на дръжката на входната врата, припомня Франс прес.
Агенцията отбелязва, че в сряда Русия е повдигнала въпроса за съдбата на домашните любимци на Скрипал.

Британският таблоид "Сън" писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени.
Според руското посолство в Лондон Скрипал е имал още котка, за която обаче говорителката на британското министерство на околната среда не спомена нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетете "Дейвид Копърфийлд" и ще се отвратите от отношението на англичаните към собствените им деца! Каква милост, какво състрадание търсите у тях? Те убиха, обесиха половината население в колониите си! Четете историята им - убийства, друго няма!
109
7
 
3
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Га беше брекзита не ривахте русофили , а се радвахте , сега що ривете.
108
2
 
12
 
! Отговори
Рр преди 6 години
За ингилизите има една точна дума...кауни
107
0
 
15
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Горката писана,жалко че е умряла в мъки.Ако някой изобщо се е опитал да ги отрови тия двамата, можеше да пусне котката. Не са му платили да убива и нея. Няма как да измяука и да даде показания.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам Руски телевизор. Децата гледат анимации и играят на патките на Нинтендо защото не става на новите. Верно тежи 20 кг. Ама надживя 3 дансинга, 1 lg, 1 Хитачи и 2 турски ще излъжа за марката. А както е тръгнало май и мене и жената ще надживее. А кога точно е правен само той си знае, мен ми го подариха преди 7-8 години.
105
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отровени с БОВ друг път. Сигурно са пили менте водка. Нервно паралитичните към които спада и новичок дори в минимални дози убиват. От същият род са Зарин, Зуман, Табун. Напрактика блокира нервните окончания в организма. Обикновенно се умира от задушаване. Смърт настъпва в рамките на 60 секунди, освен ако не сте сигурни, че сте поели нервно паралитичните агент и случайно не носите в джоба са и антиген. Няма линейка която да ви отърве, те затова са забранени.
104
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това, че котката и е избягала, Юлия Скрипал писа в Туитър още на 7 март, докато лежеше тежко отровена в болницата в Солзбъри.
103
12
 
5
 
! Отговори
Иво преди 6 години
С този случай Скрипал, русоробите в България се преброиха.
102
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Шерлок 105Предполагам използвате само руски електроуреди. Сигурно лаптопа ви е от най-хубавия руски тежащ само 40 килограма. Руски телевизор само 100 кг. Брей какви хубава техника имат руснаците а. А танковите им спират насред пътя.
101
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пълна боза е тая статия , статия за наивници и кравари
100
4
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С АНГЛИЧАНИТЕ ! КОГАТО СЛОЖИШ 1 ТОН ЗЛАТО В АВТОМОБИЛ МИНИ-КУПЪР ...СЪЩИЯ МОЖЕ ДА ПРЕСКАЧА РЕЛСИ С 80 КМ В ЧАС !!! ФИЛМ -ФИЛМ АМА " ИСТИНА " !!!
99
4
 
35
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
"когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви."И кога е получил достъп? Ако са умрели от глад и жажда, то излиза, че поне една седмица следователите са се моткали в апартамента заедно с озверените от жажда животни, надаващи ужасни крясъци. А, ако са били отровени, то излиза, че разследващите не са обърнали внимание на жертви на БОВ и спокойто са се разхождали покрай тях.Британци=***
98
3
 
26
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
На горките животинки британските служби са им видели сметката още с влизането в апартамента и дори не са счели за нужно да докладват, че ги е имало. Затова и политиците въобще не знаят за тях и сега се чудят какво да скалъпят.По животните веднага щеше да отпадне колебанието дали отровата е била внесена в дома, или са ги отровили навън. А фактът, че цял месец лансират и двете версии ясно показва, че животните вече са били "изчезнали" когато полицията е започнала работа.
97
5
 
8
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
Айде стига сте ни занимавали с тоя Скрипец. Никой не го вълнуват тия шпионски игри. Дайте нещо за зърната на николета
96
3
 
36
 
! Отговори
не син преди 6 години
Убити и изгорени животни --поредното унищожаване на улики от извършителите. Евроатлантически " ценности" и стандарти! Повръща ми се!
95
2
 
34
 
! Отговори
Кога умряха преди 6 години
До онзи ден бяха живи. След коментар на Русия, че домашните любимци също би трябвало да са мъртви те умряха. Тази лъжа е по-плоска и от историята с Диана.
94
4
 
5
 
! Отговори
Расия преди 6 години
Вибратора на момата добре ли е?
93
2
 
23
 
! Отговори
Любо пенев чичовия преди 6 години
Англичаните са лъжци к деженерати. Ясно е на всички. За две три десетилетия напълно провалиха престижа на вековна империя. Всеки като чуе великобритания се подсмихва -какво им е великото пък на тия? Измамници, слуги на щатите, смешна монархия пародия пълна, остров на цветнокожи и на кръвосмесители ***?
92
2
 
15
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
"Причините: Отравяне или са умрели от глад"Тези два начина на смърт са коренно различни - при отравяне трупа ще е непокътнат и няма да има щети по апартамента. При глад, животните ще са слаби и ще са издивели и съсипали всичката мебел Много интересно... този който ги е открил сигурно си е казал :"МАЛЕ ТУКА Е СТРАШНО МАЗАЛО, кочетата са кожа и кости - ТРЯБВА ДА СА БИЛИ ОТРОВЕНИ!" - евала за тая интерпретация на свръхграмотен джентълмен. :D :D :D
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 87На теб ти докладват направо от Mi-6 и Mi-5 ли, гений? Времето отдавна дойде, ама билярдните топки нищо свястно не могат да измислят.