Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база

Москва отрича твърденията на британското разузнаване
6 апр 2018 13:00, Петя Славова
149
Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база
Снимка: Reuters

Според британското разузнаване веществото, с което е бил отровен Скрипал, е произведено в руска военна база
в Саратовска област, пише в. "Таймс"

Британското разузнаване твърди, че веществото, с което е бил отровен бившият руски шпионин Сергей Скрипал, е произведено в руската военна научно-изследователска база в град Шихани, Саратовска област, пише днес в. "Таймс", цитиран от ТАСС.

Още по темата

Британският ежедневник отбелязва, че представители на британските служби за информирали за този извод съюзниците на страната, пише БТА.

Целта на специалното заседание е било да бъдат убедени световните лидери, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал и че химическото вещество "Новичок" е било произведено в базата Шихани, в югозападната Саратовска област.

Във вторник британската военна лаборатория в Портън Даун обяви своите заключения, че при атаката е бил използван "Новичок" или подобно вещество, но че не е успяла да установи неговия източник.
Лондон обвини за нападението Москва, която отрече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно, произведената в Германия кола ли е виновна за смъртта на Лейди Дай?
106
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 105Ако те са "разузнаване", то тогава аз съм принца на Монако! Толкова нескопосана провокация могат да направят само ако са се учили в нашите училища след 89-та!! Ни акъл, ни логика!
105
4
 
7
 
! Отговори
mi преди 6 години
Toй каза,в самото начало....че и в Уккрайна нямат нищо общо...
104
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О да бе......всичко са разбрали..........намира се на Московското околовръстно, улица Незабравка, бл.10, апартамент 16, в левия шкаф, второто чекмедже.
103
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са забогатели единствено с войните, особено I и II СВ. Сега е номер 3 наред.
102
5
 
7
 
! Отговори
Бонд преди 6 години
Може да е бил обърнат двоен, значи троен агент. Обърнали са го в руския затвор и сега Джеймса го е разкрил и ликвидирал.
101
12
 
36
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
Абе работата е ясна, тия третополови лицемери докато не предизвикат война няма да мирясат.....колкото Путин да е търпелив. Те и на това разчитат - непрекъснат натиск над русия докато Путин направи първата крачка. Големи ***. Заслужават си съдбата на Нов Пакистан и Нова Индия.
100
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хайде мислете с главите си малко - ако лабораторията която изследва пробите не може да докаже откъде са дошли, как може разузнаването да знае от къде е дошло, при положение, че няма заподозрян. Ако имаше заподозрян, да кажем че са го проследили от къде го е купил. Но те и това нямат. Нищо нямат. Само някакви мъгляви твърдения. Ако имаха твърдо доказателство вече да са го пуснали по всички медии или по официалните канали ако е секретно. Нищо нямат.
99
10
 
19
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Скрипал е започнал да работи отново за Русия,британското разузнаване разбира това и решава да го елиминира.Ясно и разбрано,какво има повече да се умува.
98
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 100"Много интересно от британското разузнаване как разбраха къде е произведено веществото."-----На теб може да ти е интересно но никога няма да га научиш, защото те са разузнаване а не селска кръчма.
97
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛитвенкоНемцовПолитковскаяЮшченкоСкрипалВсе отровени. И доказателства никога няма. Как пък все на такива, които са свъразни с Руските власти ще се случи? Случайност?
96
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руското окепазяване ще бъде тотално. Истината ще им я представят капка по капка за да покажат всичките им лъжи и манипулации пред целия свят. Постепенно ще ги притискат в ъгъла докато си признаят или се затворят в черупката си.
95
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 102Вие какво искате под микроскопа да изпише сделано в СССР ли? Не ставайте смешен.
94
4
 
1
 
! Отговори
do Hafen der Idioten преди 6 години
Am Arsch der Welt.
93
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интересно от британското разузнаване как разбраха къде е произведено веществото. Освен ако не го пише на касовата бележка с която са го купили. Щото от лабораторията казаха, че не знаят къде е произведено. Абе ситуацията става все по-забавна. Мисля, че съдбата на семейство Скрипал ще бъде много сложна. Щото англичаните имат интерес да ги убият и да набедят руснаците, руснаците искат да ги разпитат и да им изкопчат обяснения. И вероятно също да убията поне бащата. Абе тегаво...
92
10
 
6
 
! Отговори
любо преди 6 години
Тоя сега последно отровен ли е или е жив???
91
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А руския посланик как и се закани на Юлия Скрипал. Като заяви, че тя Юлия все някога щяла де се прибере в Москва. И след това руските червени каски обясняват, че не били те.
90
3
 
4
 
! Отговори
Hafen der Idioten преди 6 години
Wo steckst du Arschloch?
89
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно нещо и 1000 пъти да бъде повторено, това не го прави истина. Най-много да се отегчи човек
88
13
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 93,По тази логика Даяна я утрепаха немците, защото се возеше в Мерцедес, когато се блъсна y дирека. Абе ***, Мерцедес-а бойно оръжие ли е или лека кола? Мъртвичока освен да убива за друго може ли да се ползва. Примерно като боя за обувки!?