Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база

Москва отрича твърденията на британското разузнаване
6 апр 2018 13:00, Петя Славова
149
Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база
Снимка: Reuters

Според британското разузнаване веществото, с което е бил отровен Скрипал, е произведено в руска военна база
в Саратовска област, пише в. "Таймс"

Британското разузнаване твърди, че веществото, с което е бил отровен бившият руски шпионин Сергей Скрипал, е произведено в руската военна научно-изследователска база в град Шихани, Саратовска област, пише днес в. "Таймс", цитиран от ТАСС.

Още по темата

Британският ежедневник отбелязва, че представители на британските служби за информирали за този извод съюзниците на страната, пише БТА.

Целта на специалното заседание е било да бъдат убедени световните лидери, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал и че химическото вещество "Новичок" е било произведено в базата Шихани, в югозападната Саратовска област.

Във вторник британската военна лаборатория в Портън Даун обяви своите заключения, че при атаката е бил използван "Новичок" или подобно вещество, но че не е успяла да установи неговия източник.
Лондон обвини за нападението Москва, която отрече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От агент предал собствената си държава може всичко да се очаква... Скрипал не търси политическо убежище в Англия, а пари и си играе ролята за това.
46
5
 
12
 
! Отговори
от 4 преди 6 години
До Hafen die WahrheitТам е работата, че формулата на "Новичок" се публикува и вижда бял свят в Пиндостан, а названието "Новичок" светът научава от западни медии.Ако Русия знае формулата на веществото А234, то тя не я е разкрила пред никой друг.Кой може да твърди уверено, че формулите на "Новичок" и А234 са идентични?Пак се изложи.
45
2
 
12
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
СЛАВА НА МИ -1,2,3,4,5,6,7 ! САМО ТЕ МОГАТ ДА ИЗЗЕМАТ СЛЕДИ ОТ ОТЛЕТЯЛ ГАЗ -"НОВИЧОКЪРС " !!! ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ИМА ХИЛЯДИ ПО-СЪВЪРШЕННИ МЕТОДИ ДА" ЕЛИМИНИРАШ " НЯКОЙ НЕУДОБЕН /В СЛУЧАЯ ПРЕДАТЕЛ/ , НО И ТАКЪВ КАТО: ЛУМУМБА, НЕРУДА ,КАДАФИ, САДАМ , АСАД, НОРИЕГА, А Л И Е Н Д Е ...И ..."ИДЕ ИМ РЕД...ИДЕ ИМ РЕД ... КАЗВА Ц Р У !!!!!!
44
16
 
7
 
! Отговори
До 42 преди 6 години
Информацията, че Юлия не желае никакви контакти с хора от руското посолство идва от руските медии аааааахахахахахахахахаха. И не не съм, казвал, че тя е казала точно това в личния разговор с приятелката/братовчетката си. Аааааахахахахахахахахаха. Скоро ще ви лъснат жъливите *** рушки.Пълна изолация и санкции от цивилизованият свят за вас каквиди лъжливи нагли!!!
43
15
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 35,"Но дори и хипотетично да се допусне, това не доказва кой го е използвал."Още веднъж казвам! Производителя на химическото оръжие, щом го предоставя на трети страни, то той се третира като главен СЪУЧАСТНИК! Не е допустимо да дадеш формулата или химическото оръжие на" някой си" и след това да твърдиш, че видите ли ние нямаме вина!
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Като не си запознат със случая Антонов, защо пишеш тези твои измишльотини?
41
7
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Сега новата опорка, че западняците убиват на Путин враговете, видиш ли, че да го злепоставят. Ааахахаха и ние трябва да поварваме на това. Междо-другото ако не беше станал такъв скандал съм сигурен, 9 от 10 човека, дори и русофили при новината за отравянето на Скрипал биха си помислили на подсъзнателно ниво, че няма кой друг освен Русия да стои зад атентата.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 33 37Хи-хи-хи-хи-хи.........явно не се справяш с "опорните точки"!!! За разлика от теб разбирам руски и ЛИЧНО ЧУХ ОПУБЛИКУВАНИЯ РАЗГОВОР! Първо - не е "приятелка", ТОВА Е БРАТОВЧЕДКА И и второ - НЯМА НИКАКВИ ДУМИ ЗА ТОВА, ЧЕ ТЯ СЕ ОТКАЗВА ОТ КАКВАТО И ДА Е СРЕЩА!!! Момичето казва само, че се опасява, че ингилизите НЯМА ДА И ДАДАТ ВИЗА!!! ЗНАЧИ ИМА ДА КРИЯТ НЕЩО И НИКОГА НЯМА ДА ПИСНАТ НИКОГО ДО ТЯХ!!! Докато не ги обработят де!!!!
39
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателства? Една гола солидарност и убитата котка - тя е знаела всичко!
38
2
 
16
 
! Отговори
Нищо ново преди 6 години
В началото на миналия век хората от брезнишкото село Кошарево се прочули с охотното даване на показания по различни съдебни дела. Всеки можел да си купи какъвто иска свидетел от селото и да го заведе в съда.Кошаревци били сладкодумни и умеели да омайват съдиите със своите версии за видяното или чуто от тях при различни ситуации, за които трябвало да дават показания. Славата на тези свидетели се носела в цялата страна и към услугите им прибягвали все повече хора, които били готови да пропътуват големи разстояния, за да намерят подкрепа и да се спасят от ударите на закона.
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателства?
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Мдддаааа..........мале мила..........не вярвах, че в България все още са останали такива и-д-и-о-т-и, а не са забегнали в еуропската джендърия! Ти обаче явно съвсем си изул га---щи..те си и затова не можеш и да бягаш!! Аре марш от тука!
35
11
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Говори, говори!!! Говорила е с приятелка от Москва по телефона. И изрично е казала, че не жела никакви контакти с руското посолство. Аахахаха... Баща и също се възстановява, скоро ще лъснат голите *** на руснаците. Гответе новите опорни точки!
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база.В същата база е минал подготовка и е бил въоръжен Сергей Антонов, преди да стреля по папата.Свидетелите на опашката, не се бутайте!
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това може да го твърдят само ако имат произведено от там вещество за сравнение. Но дори и хипотетично да се допусне, това не доказва кой го е използвал. Колко американци купуваха оръжия произведени на Балканите и ги продаваха/подаряваха в Сирия. По същата логика може да се твърди, че британци са го закупили от бившите съветски републики. Какво стана със британския шпионин намерен в куфар в апартамента си преди години. По същата логика може да се държат отговорни собствените им служби.
32
10
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
"Путин масов убиец.Избива и неудобни нему хора..."Много си прав! Ако няма връзка с Путин, защо не сабоубиха някой негов приятел, ами все опоненти. Дългоопашатите лъжи на жужето и неговата клика нямат край!
31
4
 
14
 
! Отговори
Солидарният преди 6 години
Наглосаксите се оплетоха като патета в кълчища.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29А нищо не говори!!! ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, ДАЛИ НА-ИС-ТИ-НА Е ОТКАЗАЛА!!!!
29
5
 
7
 
! Отговори
г.н. Хитлеров преди 6 години
До Анонимен 27 Що сега сме изули гащите , и сме гъзоодупени пред Фащ и Евро гейчетата ...та по добре ли ти е бе РЪБ
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мина повече от месец. Теориите на английските вероятности стават все повече и повече... За още колко ще прочетем?! И всичко това без никакви солидни доказателства, независими лаборатории и без спазване на основни принципи и изисквания на международното право?! Щом толкова усърдно се стараят в тяхната лаборатория, то ясно е, че произвеждат и тестват най - различни отровни вещества и ги обявяват постоянно по световните медии, с цел да навредят на Русия и Путин.