Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори

Полицията скоро ще може да разговаря с него
7 апр 2018 15:16, Елка Василева
181
Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори
Снимка: архив, Reuters

Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал се намира в съзнание и може да говори. Това съобщава телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

Още по темата

"Полицията скоро ще може да поговори с човека, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият руски шпионин Скрипал вече не е в критично състояние, реагира добре на лечението, намира се в съзнание и разговаря", заяви водещ на телевизията, без да назовава източника на тези сведения.

Вчера Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, заяви само, че Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия ако бяха отровени с Нивочок до сега да се бяха гътнали...
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелееее, наглосакските *** се появиха !!!
130
2
 
12
 
! Отговори
Бае ви Герги, преди 6 години
Коя котка е умряла, на Скрипаловите или на Мей? Щото Мей с това умряло нейно коте усмърдя света. Ама на Путин му е все една, той не тича по умрели котета, па били и английски, луничави, с конски физиономии. Макрон е по дъртите проскубани котета.
129
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано оздравеят отровените Скрипал, напълно напук на Кремъл и цялата съскаща русофилия
128
16
 
8
 
! Отговори
Русия,Русия... преди 6 години
Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.
127
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ау придурки! Какие еще будут версии?
126
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новичока излезе менте. Някой нещо не е успял да възпроизведе оригиналната формула...
125
9
 
4
 
! Отговори
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ преди 6 години
ПАЗЕТЕ ХОРАТА И ЦЪРКВАТА НА ВЕЛИКДЕН---ЗА ДА НЕ СЕ ПОТОРИ КАСАПНИЦАТА , КАТО ПРИ "СВ.НЕДЕЛЯ" ПРЕДИ ГОДИНИ!!!ТЕ *** ---САМО ТОВА СИ МОГАТ!!!!!!!
124
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смях :) Вие имате ли идея, какво е да се надиате с невропаралитик и да оживеете? Шанса е едно на милион. А тука имаме двама оживели. Ти да видиш. Значи веществото не е невропаралитик. Великата Британия съвсем се изходи на метеното. То да искаш да им повярваш, няма как...
123
16
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ ! преди 6 години
СКРИПАЛ И ДЪЩЕРЯ МУ ОЖИВЯХА!!!ТЕ СЕГА , ВЕЧЕ ШЕ ПАДНЕ СЕИР!!!!РУСИЯ ,ВЕЧЕ СПЕШНО ИСКА РАЗГОВОРИ С ЛОНДОН , ЗА ДА СКРИЕ УСРАНИТЕ СИ КГБ-ейски , КОЛХОЗНИ ***!
122
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първите думи на Скрипал:Баси якия самагон....
121
14
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Този път руските *** не успяха да умъртвят Скрипал и дъщеря му!2012 Г. - ЖЕНА МУ УМИРА МИСТЕРИОЗНО2016 Г. - БРАТ МУ ЗАГИВА В КАТАСТРОФА, БЛИЗКИТЕ НЕ СА ВИЖДАЛИ ТРУПА.2017 Г. - СИНА МУ УМИРА ОТ ...ЧЕРНОДРОБНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.хттп://dnes.dir.bg/news/katastrofa-brat-rusia-putin-skripal-26977868
120
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези англета съвсем се изложиха! Какъв новичок, какви 5 лева в празната глава на Мей.
119
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя новичок, готвача нещо ще да е объркал рецептата. Нали оня дето го измисли каза, че хилядна от грама убива за 2 минути. Как така дори няма да има последици? Та той трябваше да е мъртъв още преди да е дошла линейката...
118
0
 
2
 
! Отговори
срочно проверка преди 6 години
вижте да не е следен през банкови карти .престъпници ползват англииски банки за проследяване на клиенти..Засечени с а следени с точност до 6 сантиметра обемно площно.Нагли терористи внедряват в лични карти нови по жестоко опасни съоръжения з а подслушване обемно снимане и проследяване вкл от терористи с униформи . ..Ако е проследен през банкови документи има данни в поне десет спец служби..
117
3
 
17
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Първите думи на скрипал към англииските тайни служби са : дайте ми пак от новата дрога, супер летя от нея
116
22
 
8
 
! Отговори
руски номера преди 6 години
Целта им не беше да го убият ,а да покажат ,че няма човек ,който да се укрие от руските тайни служби независимо къде по света се намира ! Това беше поредното показване на мускули за да се стреснат хората ! Каквото и да правят винаги поемат в неправилната посока , дори собствените им разузнавачи бягат от Русия ! Пчела от мед не бяга ,както се казват старите хора ! В Русия ,ако е хубаво руснаците няма да бягат в западна Европа и САЩ ! Русия ще си остане с напомпаните мускули ,без да уплаши никой
115
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз Новичьок все ми напомня за моя ВАЗ, който никаква работа не можеше да ми свърши а беше предназначен да се използва като кола.
114
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Путин 117Путин, не ти вярваме бе. Не разбра ли? Спри да хленчиш.
113
5
 
24
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Първо- ако исках да очистя Скрипал ,нямаше да се проваля.Второ- нямаше да използвам оръжие което според света само аз притежавам ,трябва да съм .......И Трето- щях да го направя още докато беше в Московския затвор при нас!!!