Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля

Те са били поискани от руското посолство в Лондон
10 апр 2018 14:45, Елка Василева
126
Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Руското посолство в Лондон поиска британските власти незабавно да покажат доказателства, че нещата около Юлия Скрипал се случват по нейна воля, предаде ТАСС, като се позова на дипломатическата мисия.

Още по темата

"Поздравяваме Юлия за оздравяването й. Въпреки всичко са ни нужни незабавни доказателства, че това, което се прави с нея, се става по нейна воля", се казва в изявлението.

По-рано днес болницата в Солсбъри потвърди, че Юлия Скрипал е била изписана от лечебното заведение. Състоянието на бащата на Юлия, бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, се подобрява.

В началото на миналия месец двамата бяха открити в безсъзнание на пейка в Солсбъри, Югозападна Англия, след като са били изложени на действието на нервнопаралитично вещество. Лондон обвини за покушението Москва, която отрече.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно са решили в крайна сметка да им дадат противоотрова.
93
4
 
2
 
! Отговори
sd преди 6 години
Банките в България спряха да купуват рубли. В момента банките в България не купуват рубли заради срива на валутата днес, съобщиха от Tavex
92
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са лоши тия англичани. Крият я тая Юлия и не дават шанс на тов Путин да си довърши започнатата работа по семейство Скрипал. Господа англичани така не може да се работи, пречите на работата на тов. Путин.
91
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Баба103 Западът"загива" от 50 години,пък гледам,все там си стои.Всички искат да живеят в развитите страни на запад от нас и руснаците напират,да живеят там.
90
1
 
9
 
! Отговори
Баба преди 6 години
Имало едно време едно Велико кралство .Кралицата остаряла и оглупяла .Започнала да управлява нейната стара и изкуфяла прислужница ,Тери . Кралството загинало .
89
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Юлия отказа среща с руските власти,какво повече искат от нея?
88
10
 
2
 
! Отговори
Слава на Путин преди 6 години
Той е най-добрият изтребител на инакомислещи. Той е най могъщият помешчик - управител на руската ***. Той е най-добрият промивач на бедни руски мозъци. Той няма конкуренция - всички са унишожени
87
6
 
2
 
! Отговори
Говорит Масква преди 6 години
Пълен цирк...Нали нямаше лекарство, нали бяха "отровени" и нямаше да как да ги спасят? Въпреки, че провокациите , рано или късно истината излиза на яве!КГБ действа със и без Путин.Всички шпиони ще загинат или с полоний или с новичок.Спортистите пък взимат мелдоний - ще ги видим, т.е. няма да ги видим след десетина години.
86
11
 
3
 
! Отговори
8===о преди 6 години
путин-феновете строят нестабилни кули от предположения,въображения и безсмислици.Бих им препоръчал да се запознаят с някои основи на научната философия и по-специално с Бръсначът на Окам,Чайникът на Ръсел, що е то фласифицируемост и какво е валидна научна теория.Твърде обширните предположения и напасването на теориите в движение всъщност ги прави по-малко вероятно верни.Опитвайте се да мислите критично.Не се поддавайте на емоции.Опирайте се само на проверима информация.
85
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва ми се, тея дни ще видим дали руснаците могат само да се ежат или им стиска да се бият. Ще видим и как ще ги проверят и как ще реагират на техните действия. Мисля, предстоят интересни времена ;)
84
3
 
25
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Както обикновено долния план на Англия се провали.Слава на Русия!!!
83
31
 
5
 
! Отговори
Какви реакции преди 6 години
Тоя Лаврата какво се гърчи. И от самолет е ясно , че кагебето е отровило Скрипал.
82
0
 
10
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Ослепителни проблясъци на "истината" ,явно отражение от полираните мозъци на няколко известни на всички с оросои ди.......Да си лекуват главите, а не петите...........
81
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наистина информационното затъмнение поражда такива опасения,аз също смятам,че е възможно да не е по нейна воля това криене ,по-скоро е заради опасения от разкриване на истината,имам съмнения че тези двамата ще ги изчезнат и повече никой няма да ги види,ако всичко беше наред щяха да ги дават по всички медии за да потвърдят версията си,ама явно истината не е в интерес на британците и ще ги покрият може би и завинаги
80
2
 
29
 
! Отговори
брекзит преди 6 години
Пълен цирк...Нали нямаше лекарство, нали бяха "отровени" и нямаше да как да ги спасят? Въпреки, че провокациите срещу Русия не спират, рано или късно истината излиза на яве!
79
13
 
3
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Ама как изведнъж се загрижиха.А преди да ги ударят през пръстетата издигаха лозунги - "това заслужават предателите"
78
15
 
2
 
! Отговори
ъхъм преди 6 години
дайте доказателства че нямаше зилени чувечита на заплата в кремъл при изборите в крим. де ги?
77
4
 
27
 
! Отговори
нато преди 6 години
Руската гражданка Юлия Скрипал се държи против волята си във Великобритания
76
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Твърденията на държава, задминаваща по убийства най-голямата "демокрация" нямат никаква стойност.
75
7
 
35
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Както се и предвиждаше, британците ще крият Скрипал и дъщеря му уж от руснаците, "за да и спасят живота",а всъщност от медиите. Току виж казали нещо, което не си пасва с британската версия за отравянето.