Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля

Те са били поискани от руското посолство в Лондон
10 апр 2018 14:45, Елка Василева
126
Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Руското посолство в Лондон поиска британските власти незабавно да покажат доказателства, че нещата около Юлия Скрипал се случват по нейна воля, предаде ТАСС, като се позова на дипломатическата мисия.

Още по темата

"Поздравяваме Юлия за оздравяването й. Въпреки всичко са ни нужни незабавни доказателства, че това, което се прави с нея, се става по нейна воля", се казва в изявлението.

По-рано днес болницата в Солсбъри потвърди, че Юлия Скрипал е била изписана от лечебното заведение. Състоянието на бащата на Юлия, бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, се подобрява.

В началото на миналия месец двамата бяха открити в безсъзнание на пейка в Солсбъри, Югозападна Англия, след като са били изложени на действието на нервнопаралитично вещество. Лондон обвини за покушението Москва, която отрече.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 59Щом говориш за "достатъчно сведения", означава че си съвсем наясно че извършителят е Русия. Само че русофилските пранги не ти позволяват да бъдеш искрен със себе си.
53
4
 
42
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
"Въпреки това, двамата вероятно нямат особени шансове. Човек, който е имал контакт с Новичок, не може да бъде излекуван. Даже и при бърза реакция щетите по нервната система остават. Руснаците твърдят, че имат начин за спиране на вредните ефекти, но няма истински антидот. Можете само да удължите периода до настъпване на смъртта, категоричен беше пред Ди Велт водещият германски експерт по оръжията за масово поразяване Ханс Рюле."Експертите ли не са в час или изобщо е нямало никакъв новичок
52
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците наистина ги е страх от семейство Скрипал. Това да искаш такива смешни доказателства като тях е с единствената цел, по-късно когато бъдат обвинени за извършители на поредната гнусна постъпка те да твърдят че са набедени от Юлия защото е принудена от английските служби да говори срещу светата вода ненапита Русия. Стар чекистки похват. Горе долу това беше и защитата на Сергей Антонов, че той е набеден от италианските служби за връзки с Агджа и накрая освободен по липса на доказателства.
51
2
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 59 преди 6 години
Прощавайте, но откъде знаете това за "достатъчното сведения"? Колко "скоро" ще е развръзката?
50
35
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57Русофилски пpocтако, холандците са събрали достатъчно сведения и много по-добре от тебе знаят кой е свалил самолет МН17. Руските кpeтени ще платят 10 милиарда долара за тази си издънка. Развръзката ще скоро.
49
32
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щубето е много голям ***. Юлия знае нещо от което шайката на Путин изпитва животински страх. За презастраховка чекистите крещят до небесата за доказателства че Юлия е жена и че Юлия пикaе клекнала.
48
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А някой обясни ли защо се самоуби украинския пилот, за който Русия твърдеше, че свалил пътничиския самолет над Домбас. Какво би накарало трениран характер, каквито са пилотите да се самоубие. Или го самоубиха. Предполагам никой не смята, че е Русия. Ако беще така скандала със Скрипал щеше да изглежда като обикновена караница. Но големите медии, които винаги казват "истината" не споменават нищо за това. Ако въобще някой си спомня първите санкции срещу Русия бяха наложени заради този самолет.
47
15
 
36
 
! Отговори
Логична повторяемост преди 6 години
Тия, които " убедено обвиниха Саддам за химическо оръжие без никакви доказателства, което и досега не са открили", същите са отровили и Скрипал!
46
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само промити мозъци могат да повярват на други промити мозъци, че Скрипал са отровени от руснаците!Това е несъмнено доказателство, колко много промити мозъци имат нужда от ежедневната си доза от " независими западни новини и събития" за да съществуват сами за/ по себе си!
45
25
 
10
 
! Отговори
джу-джин преди 6 години
Не е истина колко болни червени *** има?!!Всъщност не се много, ама са с много никове...
44
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49От какво са я спасили? Същите достоверни източници казаха, че Садам има химически оръжия. Е, до това заключение стигнаха малко след като Садам изгони американските и английските петролни фирми от Ирак. Тя е руска гражданка. За кой е валидно международното право? Защо не допускат руски дипломати до нея? Защо не допускат въобще журналисти? Нямаше дори снимки?
43
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко АлекоКалекоооо, вятър те вее на бяла кобила. Ако ГРУ искаше Скрипал да бъде отровен, щеше ли да чака да излезе от затвора и да дойдат изборите в Русия? Нямаше ли да е невероятно по-лесно да самоубият в тюрмата? И защо от ГРУ чакаха толкова време докато Тереза се окака до ушите, ГРУ филиал на Скотланд Ярд ли са, та да помагат на английското правителство в беда? И накрая, ако е използван Новичок, който се води бойно отровно вещество, как така Скрипал останаха живи?
42
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашките много си повярваха, че могат да лъготят целия свят. Искат доказателства за щяло и нещяло. Ами дайте вие доказателства че не отровителите на Литвиненко и Скрипал. Къде ви са доказателствата, нямате никакви доказателства. Значи вие сте отровителите. Дайте доказателства че не вие ами друг използва химическо оръжие в Сирия. Нямате доказателства, значи вие използвате забранени БОВ. Дайте доказателства че не сте свалили самолета на Качински и МН17. Нямате доказателства, значи сте вие.
41
2
 
5
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Личи си кой говори глупости, ни по-важното е, че си личи кой ги и мисли. Айде със здраве.
40
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проста задачка: Руснаците я отровиха, а британците я спасиха. На кой мислите Юлия ще има повече доверие?
39
30
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Само *** формиран и шлифован в КаГеБе, чиято човечност е напълно ампутирана, може да стигне в наглостта и цинизма си дотам, че да се интересува дали жертвите, които е отровил с Новичок, действат по своя воля в стремежа си да се спасят от отмъщението на кремълските сатрапи ... !!
38
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците представиха ли доказателства, че няма руснаци в Крим и Донбас, както твърдяха?
37
0
 
5
 
! Отговори
Бах-майстора преди 6 години
Време е тоя сериал да се поеме от професионални режисьори и актьори и догодина, в поредния епизод:Путин и Джонсън делят обща килия в холандски затвор, драскат чертички и мръсотии по стената.Тереза Мей по понятни причини не може да бъде привличана към съдебна отговорност.Меркел и Тръмп кумуват на сватбата на Юлия и незасечения руски шпионин в Нова Зеландия.Сергей Скрипал е арестуван на летището в Уелингтън, защото си забравил новата самоличност у дома.
36
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Webley revolver 26Браво, големи глупости си надрънкал. Добре показваш интелекта на средния русофил.
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се подложи на детектор на лъжата пред всепризната комисия от международни експерти. Също и лидерите на замесените държави, за да се разкрие кой е извършил деянието а не наизуст да се твърди. Всеки е невинен до доказване на противното. Не на произвола да на правото!