Путин "за" здрав разум в международните отношения

Ситуацията в света е хаотична, заяви Владимир Путин
11 апр 2018 20:22,
221
Путин "за" здрав разум в международните отношения
Снимка: БТА

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин изрази надежда, че в сегашната трудна международна ситуация здравият разум ще надделее, предава TACC, цитирана от Фокус.

"Наистина, ситуацията в света не може да не предизвика безпокойство. Тя става все по-хаотично. Въпреки това, ние все още се надяваме, че здравият разум в крайна сметка ще надделее и международните отношения ще поемат в конструктивна посока, глобалната система да стане по-стабилна и предвидима", подчерта Путин в рамките на тържествена церемония по представяне на акредитивните писма на чуждестранни посланици.

Още по темата

Руският президент също така заяви, че Москва се ангажира с конструктивен диалог с чуждестранни партньори.

"Що се отнася до Русия, то тя ще продължава последователно да се застъпва за укрепването на глобалната и регионалната сигурност, стриктно да съблюдава своите международни задължения, да изгражда сътрудничество с партньори на конструктивна, уважителна основа, като се ръководи от правилата на международното право и Хартата на ООН", увери Путин.

Държавният глава на Русия подчерта: "Ще популяризираме позитивния дневен дневен ред на света, работата за осигуряване на устойчиво развитие, благополучие и просперитет на човечеството".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ, Англия и Франция за пореден път показаха, че са готови да водят война за да има мир и демокрация по света!Агресорът и демонът на света е Путин!
167
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ действат с груба сила-войни, военни! Русия действат с политика!
166
1
 
4
 
! Отговори
дългият нос на Путин преди 6 години
Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !
165
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето поради напрежението петролът скочи и Жужето Путин е доволно. Рублата поскъпна абе ето защо е зора.
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дойче веле - тайните агенти и отровата, щом не излиза така наяве с линк.
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига квичахте. Ето Дойче веле си пише, как убийства на шпиони правят и на изток и на запад.
162
1
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До YouНе знаех, че руснаците директно ти докладват какво правят в Сирия всеки момент, или че някъде публично обявяват какво правят.Питай за нови опорни точки тези, които ти плащат да пишеш тук, тези са плитки, като историята с новичока.Между другото, щом ти докладват лично, или четеш там, където ние не подозираме че я има информацията, я ни светни по въпроса с международното разследване на сваления над Украина пътнически Боинг преди време?
161
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Факт!Китай няма как да е с Русия.Тази мантра я има само в жалките ви русофилски мозъци.Китай е неутрална страна,която си гледа интересите.При първа възможност даже биха си взели и Сибир.Също така САЩ и Китай ,са най-важните търговски партнъори помежду си и никога няма да си развалят отношенията заради една бананова република като Русия..Панимаеш ?
160
3
 
4
 
! Отговори
You преди 6 години
Джуджи му се спече акуто. Сега тази вечер и утре, най-вероятно САЩ ще демонстрират на какво е способна най-силната и модерна армия. Асад, ще бъде разгромен за часове. А руснаците вече си изтеглиха голяма част от въоръжението.
159
2
 
12
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Като води зора и заговаря за здрав разум,защо досега не седнаха да се разберат. Защо въоражава и подкрепя Асад. Маината им на великите сили разсипаха я тази държава,да си мерят оная работа. Всички са виновни за тази война и Русия не е озключение ,колкото за невинни да се представят!
158
10
 
9
 
! Отговори
E, и преди 6 години
Та САЩ и Англия са завоеватели, това е доказано! САЩ водят войни на чужди територии и се правят на освободители! Откъде тръгна всичко? Откъде започна войната в близкия Изток? Кой създаде всичките тези терористи? Правят се на освободители, а всъщност подстрекават към война! Този луд ненормалник Тръмп, ще подпали света! Дано Русия не му отговори, защото ще стане страшно! Поне единият да има здрав разум! Единствен БОГ с нас, да ни пази от ненормалници!
157
5
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 163Ано УМНИВлезни в нета и се ОСВЕДОМИ КАКВО ОЗНАЧАВА ПРИЧИННО СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА2010-2011 - В Сирия ЕДНОВРЕМЕННО се пръкват ДОБРЕ ФИНАНСИРАНИ ДЕСЕТКИ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ които от протести за много кратко време минават на ВЪОРЪЖЕНА БОРБА ЗА ВЛАСТ - ОРЪЖИЕТО ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ???2014 - ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ В КИЕВ(след 13 месеца са насрочени избори)Властта завземат КРАЙНО ДЕСНИ или направо казано НАЦИСТИКРИМ гласува на референдум за отцепване от Украйна и се спасява от ада
156
2
 
4
 
! Отговори
Путин преди 6 години
До портокал "Нали ви е ясно , че ние сме вражеска територия за Русия?" Не. Още не. Но това зависи от вас.
155
2
 
5
 
! Отговори
Новичек преди 6 години
До Анонимен 164 Забрави за Крим! Мисли за Македония.
154
7
 
12
 
! Отговори
Това преди 6 години
е истински политик, мислещ, уравновесен и без психарски и неконтролируеми изказвания, още по-малко с палячовски постове и жалки изхвърляния по мрежите. Браво! Не търси преднамерена конфронтация, но ако се наложи ще удари силно и без предупреждение. Да се молим да не се стига до там!
153
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето напълни гащите.
152
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя кога ще върне Крим ?
151
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Путин "за" здрав разум в международните отношения"- Абе джудже, ти си причината за тази каша в Сирия и Украйна!!!На теб къде ти беше разума???
150
9
 
10
 
! Отговори
портокал преди 6 години
Такива плиткоумни коментарии не очаквах!Нали ви е ясно , че ние сме вражеска територия за Русия?Нали ви е ясно, че американците ще се сетят за нас най-бавно?Какво се" кефите" тогава?Единствено можем да разчитаме на поляците , при положение , че те нямат проблеми!
149
25
 
16
 
! Отговори
ко преди 6 години
Тръмп му казва че яде ракети ако не внимава,обвинява го директно за химическата атака,и Путин изразявал надежда.С един туит Тръмп направи Путин на две стотинки казано по нашемо.