Путин "за" здрав разум в международните отношения

Ситуацията в света е хаотична, заяви Владимир Путин
11 апр 2018 20:22,
221
Путин "за" здрав разум в международните отношения
Снимка: БТА

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин изрази надежда, че в сегашната трудна международна ситуация здравият разум ще надделее, предава TACC, цитирана от Фокус.

"Наистина, ситуацията в света не може да не предизвика безпокойство. Тя става все по-хаотично. Въпреки това, ние все още се надяваме, че здравият разум в крайна сметка ще надделее и международните отношения ще поемат в конструктивна посока, глобалната система да стане по-стабилна и предвидима", подчерта Путин в рамките на тържествена церемония по представяне на акредитивните писма на чуждестранни посланици.

Още по темата

Руският президент също така заяви, че Москва се ангажира с конструктивен диалог с чуждестранни партньори.

"Що се отнася до Русия, то тя ще продължава последователно да се застъпва за укрепването на глобалната и регионалната сигурност, стриктно да съблюдава своите международни задължения, да изгражда сътрудничество с партньори на конструктивна, уважителна основа, като се ръководи от правилата на международното право и Хартата на ООН", увери Путин.

Държавният глава на Русия подчерта: "Ще популяризираме позитивния дневен дневен ред на света, работата за осигуряване на устойчиво развитие, благополучие и просперитет на човечеството".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
17
 
19
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Ако Китай е с Русия за Запада нема шанс.А то Запада се оказа Сащ и Англия само.
147
15
 
21
 
! Отговори
TT преди 6 години
Ботоксният мишок нещо много се е оклюмал...Сигурно не му понася климата в Сирия...
146
14
 
12
 
! Отговори
Любопитко преди 6 години
А бе вие сте незнам кви.Не ви ли се иска да гледате бой между Запада и Русия слушали сте толкова за Ф-ове Миг-ове и тн подводници батискафи кораби кой кви ракети имал и колко можел да прихване.Не ви ли се гледа сеир.Да видим най-накрая кой кого дет се вика кое истина и кое пропаганда.Кой ке го извади най-голем.Мен ми е супер интересно дано да почне тая война да се изкефя на маск кво че стане!
145
6
 
12
 
! Отговори
Пази боже преди 6 години
Молете се , бай Ким да се не ядоса.
144
1
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До АнонименЯ дай инфо с тоя полет и Растов на Дану?
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 143Смешен е този, който даже не знае, че такава държава просто няма от десетилетия. Има...Не знаеш, двойка!Но тази щампа се е врязала в .. главици на русофобите и, по мое дълбоко убеждение, се премахва само с олово.
142
2
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 152 преди 6 години
Насранчо, ти това като мача Левски-ЦСКА ли си го представяш? Шматорок копрофилски! Нали като започнат да си ги мерят на сериозно, това значи Последна война! След нея ще настъпи мир за 50000 години. Дали се крият в Хмеймим. Не, готвят се! Предният път, когото тези много страшни дестройъри клас "Арли Бърг" залпово стреляха "Томахавките" по сирийското летище, колко от тях се загубиха по пътя? Сега руснаците заплашиха, че ще ударят по кораби и самолети
141
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Товариш Путин, сменете си памперса, че много мирише!
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ювентус биеМного си прав за съжаление.. Който плаща той поръчва музиката.. Всичко е прах в очите..
139
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато вие се надявате ,Вашингтонското куку сиразиграва коня както сииска . Затова ви се присмиватзащото се надявате , сегае дошъл моментът да действате .Животът на руските военнив Сирия е изложен на риск,рублата пада защото сенадявате, а не действате .Тази Набиуллина работи за сащ ,а я държите още вместо да я уволните .
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен146 Виж Американските клипчета на тая случка, там се чуват и част от разговорите, виж и как реагира екипажа на кораба. Реакциите им и разговорите нямат нужда от коментари. Съжалявам, че не могат да се качват линкове тук.До147. Не знаех, че руските генерали ти дават личен отчет кога напуска, и къде са.Дай поне източниците, от където си прочел това.Така аз мога да кажа, че съм Паганини, и мага да свиря на една струна...
137
1
 
6
 
! Отговори
СССР и НРБ преди 6 години
Между Канада и Мексико се е образувало едно езеро от руски ракети *** мощни .
136
3
 
8
 
! Отговори
Ювентус бие преди 6 години
Роналдо за поред път показа че страхливец .Като вкара една измислена дуспа от съдията в продължението от 3 минути .Съдията е за убиване !Това не е шампионска лига а корумпиран театър .Ювентус би в редовното време с 3 на 0 Реал Мадрид .Нямаше нужда от продължение а дуспата беше подарък от съдиата .Това е измислено първенство .
135
4
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен141 Атаката е била на 12 Април, ден на авиацията и космонавтиката. 12 пъти над Доналд Кук прелита почти 30 годишен изтребител, със система за РЕБ , от края на 70-те години, имитирайки ракетна атака, 12 пъти. Радарите побеляват, не могат да се насочват оръжейните ситеми, почутия Иджис не работи. Влизайки в пристанище Констанца-27 оставки от матросите на колраба, свалени са още там.Имаше протестна нота на американците, руснаците ги направиха луди калинки.Търсете АМЕРИКАНСКИТЕ клипчета
134
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен130, Забравяш, че вече срещу американците не стоят иракчани с 30 годишни танкове, а нация, имаща Космически войски. а още преди 30 -40 години, по времето напреговори за разъоръжаване, и двете страни представиха спътникови снимки , едните на вестник, поставен на земята, на който се четяха средно едрите заглавия на статиите, а другите снимки на строй войници, на които ясно се виждаха лицата.Всичко се знае, и сега си играят на котка и мишка.Ние да му мислим.
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пускаш казанчето с хлор и бой по канчето.
132
3
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен134 Забрави ли как същия този ракетоносец "ослепя" в Черно море, и после в Констанца заваляха оставки от екипажа му?
131
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрият християнин подава и другата буза. Русия нищо няма да направи, а само дразни агресора да пусне още повече томахавки от миналия път. Също като Сталин и хитлеристите.
130
0
 
5
 
! Отговори
8===о преди 6 години
До 135И САЩ и русия искат нещата в Сирия да ескалират - защото и двете държави са производители на петрол ,а всяка нестабилност в близкият изток вдига цените на петрола.Но Сирия е дребна риба. Когато Иран и Саудитска Арабия се хванат за гушите - тогава ще стане интересно.
129
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ търси военен конфликт, въпреки, че Русия обяви, че ако бъде нападната ще удря за да убива, тоест войната ще бъде до пълно унищожение. Мача ще е интересен ;)))Надявам се да оцелея. Аз и моето семейство.