"Скрипал" и Сирия изостриха спора Радев - Цветанов

Конфликтът се отразяват на политическия живот у нас
23 апр 2018 10:30, Петя Славова
104

След случая "Скрипал" и въздушните удари в Сирия са тези, които изправиха един срещу друг председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и президента Румен Радев.

Още по темата

През миналата седмица пък държавният глава изнесе реч пред студенти, в която обяви, че държавата се управлява на тъмно. Задочният спор и конфликтите между двамата обаче спестяват на премиера Бойко Борисов необходимостта от директен конфликт с държавния глава. Това е мнението на политолога проф. Димитър Димитров.

"Това е наистина едно огромно удобство", категоричен беше той пред Bulgaria ON AIR.

Проф. Димитров допълни, че няма как разделянето на света заради конфликта в Сирия да не се отрази и на политическия живот у нас.

Татяна Буруджиева пък обясни, че Цветан Цветанов за пореден път прави фалшиви връзки между две неща, между които обаче няма такава и го обявява за факт. По думите ѝ премиерът Бойко Борисов е реагирал много по-добре на обвиненията от страна на държавния глава.

"Големият проблем е как правиш извода, че ние сме извън НАТО и извън Европейския съюз, аз лично не мога да го разбера", каза тя в студиото на "България сутрин".

Според Буруджиева президентът Румен Радев никога не е декларирал подобно нещо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
3
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Радев прави голяма грешка,като влиза в полемика с нищожеството Цецо!Така му вдига излишно нивото,а намалява своето!Цветанов трябва да бъде тотално неглижиран,както и Плевналиев,Тия са политически трупове и трябва да бъдат оставени да заминат в небитието от само себе си!Като Костов,да кажем.
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо гледам те и из главата ми се върти една мисъл-къде си тръгнал да се мериш с Радев ? А съпикасай се най после !
89
17
 
4
 
! Отговори
Радев, Радев преди 5 години
Г-7 единодушно порица Русия за зловредното й поведениeпРезидента Радев е инструмент на Путин.Путин няма приятели. Той има нужда от слуги.
88
1
 
2
 
! Отговори
Понякога думите са преди 5 години
излишни, или не се изричат; но ДЕЙСТВИЯТА, ПОДКРЕПАТА към някого ГОВОРИ вместо думите.Или пропускане на неправилни действия от страна на подкрепения човек( държава).( относно думите на Бурджиева).
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, къде си тръгнал да се мериш с големи и сериозни хора, а не като лъжци и ниско образовани като теб?
86
6
 
15
 
! Отговори
Петко преди 5 години
България трябва да стане президентска република и един да отговаря !
85
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е маша в чужди ръце!!!
84
3
 
12
 
! Отговори
Метастазната таблица преди 5 години
великодушието на Българският народ към Цурето е базирано на оскъдното образовано образование което доста Срипа, та Скърца когато Цурето мисли на глас и мълчи приказвайки.заСиреното му поведение Сириеч се заквасило след орално поглъщане на суджук от семейство деХуиеститус-Пипонистусента толкоз за Скрипал и Сирия на този дето му скрипе в главата метастазно заСирените му биологични мреживсичко това доказва че в кутията няма мозук . там са му монтирали таблица с изречения. и то ама се фръцка
83
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ни интересуват тези работи?Оправихме нашата държава,че вече за чуждите се загрижиха!
82
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДИН Е ГУНДЯЕВ /НЕГОДЯЕВ/ И РАДЕВ Е НЕГОВЯТ ПРОРОК!
81
7
 
24
 
! Отговори
От позитано преди 5 години
Ще изкараме България от НАТО и от ЕС! Ще влезем в Евразийския съюз и ще имаме германски пенсии! Путин е най-велиякият държавник и напред с вечната Българо-Съветска дружба ще вървим към светли времена!
80
3
 
22
 
! Отговори
ФАКТИ преди 5 години
Лавров подчерта, че BZ не е бил разработван в Съветския съюз, и добави, че Москва е отправила питане към Организацията за забрана на химическите оръжия защо не е взела предвид доклада от Шпиц, когато е изготвяла своя доклад за атаката срещу СКРИПАЛ
79
2
 
18
 
! Отговори
ФАКТИ преди 5 години
Лавров изрази убеденост, че в лабораторията в швейцарския град Шпиц "работят професионални учени, които държат на репутацията си" и цитира техен доклад. Според руския външен министър, при изследването на проби от Солсбъри швейцарците били установили наличие на токсичния химикал BZ и негови прекурсори, които се отнасят към забранените химически оръжия от втора категория
78
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е човек от народа и не е слуга на АмерОканците както Цец краде , цо с апартаментите..Кой освири народа вера на концерта ??? 5000 души освириха Цъфи апартаменто ....народа не е с краварите . Управниците са с криминални досиета всички....не ги искаме . Те не представляват народа,,бабите биват изнудвани от роми и бандити но вече 10 г Гербо само обещава и лъже .Станаха мултимилионери всички
77
4
 
20
 
! Отговори
ШПИЦ - ЛАБОРАТОРИЯ преди 5 години
Независима швейцарска експертиза е установила, че във веществото, използвано в британския град Солсбъри, има следи от химическо оръжие, което е било на въоръжение в САЩ, Великобритания и други страни от НАТО. Това заяви днес външният министър на Русия Сергей Лавров в реч пред Асамблеята на руския Съвет за външна и отбранителна политика, предаде ТАСС.
76
24
 
8
 
! Отговори
Охххх преди 5 години
Разликата между двамата е ОГРОМНА! Единия е евро-атлантик, а другия е троянски кон!
75
30
 
8
 
! Отговори
радев за смях... преди 6 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
74
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна не гласувам. Сега съжалявам, че не съм гласувал за Радев, за което се извинявам. Отдавна не сме имали толкова умен държавник. Шестапартаментчика се заяжда уж играещ народна реакция. Радев с едно изречение го забожда като с карфица. "За това съм за повисоко образование...". Леле скрий се бе Цецо! Не се излагай! Деца имаш. Къде си тръгнал с/у Радев? Той е на светлинни години преди теб. Най вече като интелект. Освен това президентът няма началник. Зад него има 2 мил. избиратели.
73
6
 
6
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До АнонименАми и Плевнелиев представляваше същия тоя народ. Така, че логиката за избора не показва, че всеки трябва да обича някой избран.
72
12
 
7
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До АнонименА Радев като ти е президент, Гундяев негов пророк ли е?