Русия забрани на литовски политици да влизат в страната

В черния списък са депутати и политически анализатори
29 апр 2018 09:00,
134
Русия забрани на литовски политици да влизат в страната
Снимка: Reuters

Русия забрани на политици от Литва да стъпват на нейна територия.

Новината съобщи руското министерство на външните работи. Забраната се отнася до редица литовски политици, депутати и политически анализатори, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Имената на хората в списъка не се съобщават, но Кремъл предупреждава, че той остава отворен.

Руското външно министерство уточни, че действията му са отговор на забраната на Литва десетки руски граждани да влизат в страната заради предполагаеми нарушения на човешките права и пране на пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
14
 
3
 
! Отговори
--/\-- преди 5 години
Единствените й съседни държави с които русия е в (сравнително) добри отношения са Казахстан (с пожизнен президент !! ) и Беларус (с тенденция за влошаване). 2 от 16 държави!!!русия се изпокара с Азербейджан - защото там има нефт и газ ,който русия иска и който русия прави всичко възможно да ги отреже от пазари.русия почти се изпокара с Монголия заради териториални претенции!руската дипломация е агресивна и неефективна. Съседите на русия я познават най-добре - и не я обичат.
36
6
 
29
 
! Отговори
dk преди 5 години
много са ми смешни прибалтикитеами те са по 2 млн ,половината от тях руснацито е ясно че запада ги взема на буксир за да дразнят русия и умело го правяттова са 3 големи града все едно и се имат и те за държави със самостоятелна политиканадробиха и на балканите малки държавички за да ги управляват както те си искатннаистина са опасни западняците-лицемерни,хитри,алчни и т н
35
6
 
23
 
! Отговори
Литва преди 5 години
Бях на екскурзия като дете към 1986 г. в Литва, Латвия и Естония, заговарям ги на руски и казвах, че съм от БГ, отминаваха ме като ***.Заговорих ги на английски, без да казвам откъде съм и ми помогнаха, търсех музей.Те не мразят само руснаците, те мразят и българите.Много е важно отношението към нас българите!В Киев беше същата работа, докато в работния процес не им спечелих уважението.Но е факт, че украйнци, литовци, естонци, латвийци се имат за нещо повече от нас.За по-висша раса.
34
2
 
17
 
! Отговори
Йово преди 5 години
До АнонименБеларус няма малцинства, там всички спазват закона независимо дали са черни или бели, иначе милицията не толерира никой, а и нямат НПО-та като Хелзински комитет и отворено общество.
33
8
 
6
 
! Отговори
TT преди 5 години
Мъка,мъкаааа...Какво ще правят сега литовските политици??? Няма квас,няма селыодка с избелини очички,няма и духовни скрепи. Ама така им се пада като не слушат...
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако пратим нашите индиици в Беларус и от там ще се откажеш да ходиш . Но те са чиста нация, светли хора , хубави жени и не допускат ......
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз искам такова наказание!
30
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така им се пада! Нека сега да ги вия от къде ще си купуват свинcка тор като им забранят да посещават кoчината.
29
20
 
11
 
! Отговори
голям късмет преди 5 години
Забранили им да влизат в Русия ! Ами че те руснаците направо са им направили много хубава услуга с тази забрана - с една дума - забраняваме ви да идвате в руската *** , тук е ад под небето !
28
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах колко страшно наказание. Това означава че сред литовските политици няма нито един сидеровец, ниновец или радевец.
27
17
 
10
 
! Отговори
ист преди 5 години
Забранили им да влизат в Русия. Те пък като са се юрнали.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чаоо и не се връщай. Остави си паспорта тука да те отпишем :)))
25
0
 
3
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
Няма вечни неща.
24
12
 
15
 
! Отговори
Обичам Беларус преди 5 години
Напротив отивам в Беларус до една година.Всеки бяга от *** БГ.Самите германци казват за Минск, че се чувстват като в Германия, само че без гетата и емигрантите.Важно е, че в Беларус няма да ме гледат източноевропейски натрапник.Със западната си пенсия ще живея в нормална страна!Тук в БГ селата нямат канализация и има ромска престъпност. Цените на храните са по-скъпи от ЕС. Ако сравним доход в ЕС и цени, и тези в БГ, в БГ живееш в устойчива мизерия със средна заплата!Чао БГ!
23
5
 
13
 
! Отговори
Литовците преди 5 години
са родени мишоци,но Мечо не ги яде щото не е котка.Айде Сънчо...
22
24
 
15
 
! Отговори
обичам запада преди 5 години
и живея в западна Европа понеже не съм лицемер ! Кога българските русофили ще се втурнат да живеят в Русия щом като толкова много я обичат ?! Мисля ,че тяхната работа направо си е чисто лицемерие , плюят България и ЕС ,но живеят в България и ЕС ! Хвалят Русия ,но не им стиска да живеят там !
21
5
 
22
 
! Отговори
До: Патриот преди 5 години
*** разбира се, по-добре ислямисти!Да зависиш от ток и газ от любимия ти Ердоган.Да газите в кал, кучешки торти, мръсотия, да нямате канализации.Билетчето 1.60Бензин 2 лв.Парното, тока, водата и данъците да са ви 400 лв. на месец.Да ви обират ромите. Да нямате производство.Да ядете ГМО *** на Европа.Да си тънете в сини и зелени зони и да се трепете за паркинг.Да умиргаме по пътя за болницата.Изобщо, големи патриоти и европейци сте.То не вижда, че БГ изчезва и няма грам надежда!
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27Сбърка Беларус с Дубай :))) хахаххахах агетии смешникаа До 26 съгласен съм с теб . Но те не ходят, защото любов няма. Има наблъскано канче и смазано самочувствие. Те ги е страх от всичко ...Само лалат. Слаба ракия са.
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бол серсеми, бол зангоши тука и това е! Ама май са един двама , на които не им увряха семчестите картуни, че Русия е вече най-големия политически фактор в света!
18
8
 
12
 
! Отговори
Правилно преди 5 години
Не може постоянна антируска пропаганда. Всяко нещо има край.Не знам кой е нормален и кой - Не. Но в Беларус ток, вода, парно, данъци - смет, сграда - 62 лв. Билетче - 30 ст. Кутия Боро - 2.50. Местни цигари 55 ст. Наем едностаен сто лв.Няма безработица, няма престъпност, няма корупция, безплатно здравеопазване.Бензин под 1лв. Улиците светят от чистота. Магистралите без дупки. Няма коли по тротоарите, кучета и клошари. Натам съм се насочил, дават безплатно земя и къща в селски райони.