След протестите в Русия – над хиляда души в ареста

Опозиционери бяха организирали протести в цялата страна
5 май 2018 22:44,
138
След протестите в Русия – над хиляда души в ареста
Снимка: Reuters

Руският опозиционен лидер Алексей Навални и около 1350 негови поддръжници бяха арестувани днес по време на протести срещу неотдавна преизбрания на президентския пост Владимир Путин, съобщи ДПА.

Навални бе арестуван в центъра на Москва, един от 90-те града в Русия, където негови поддръжници излязоха днес да протестират, съобщиха организаторите на демонстрациите. Това стана два дни преди встъпването в длъжност на Путин в четвъртия му президентски мандат, припомня БТА.

Още по темата


Данните за броя на арестуваните са на правозащитната организация " ОВД-Инфо". Руските власти засега не са публикували информация колко хора са задържани.

Най-голям е броят на арестуваните в Москва - 600. Демонстрациите под наслова "Той не е наш цар!" са срещу дългото управление на Путин, растящата корупция и цензурата в Русия, отбеляза Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
3
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ ! преди 5 години
АМА , СКОРО НЕЩАТА ТАМ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ..!ЧУХТЕ ЛИ , КАКВО КАЗА ЕДНА РУСКИНЯ ПО ТВ-НОВИНИТЕ...????КАЗА ---И ХИЧ ДАЖЕ НЕ И ПУКАШЕ , ЧЕ ...ЗАРАДИ ПУТИН--- "РУСИЯ Е НА КРАЯ НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ"!ПУТИН--Е ПЪТНИК!/..помнете ми думите.../
111
4
 
6
 
! Отговори
тя преди 5 години
Поредната готвена" цветна " революция в Русия, няма да мине!
110
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли, че Навальный е бита карта? Къде е тръгнал да се сравнява с Императора! В.В.П. е нужен на Русия! И затова ще управлява още и още! А глупавите западняци нека не се косят толкова - докато управлява той, ще има мир! Кой друг би издържал на всекидневната гавра с великата страна?Калининград - Крим - Курилите! На тези три К се държи Русия! Да не им посягат и ще живеят спокойно!
109
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЛУПОСТИ В РУСИЯ НАРКОМАНИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА, НЯМА И ЛЮБИТЕЛИ НА ПРЕПАРАТ ЗА ВАНИ. КРОКОДИЛЧИК Е НАРКОТИК РАЗРАБОТЕН ОТ НКВД- РАЗКАПВА СЕ ТЯЛОТО, А КОСТИТЕ ЗЕЯТ.
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия си е била царство и царство ще си остане. Техните държавни глави са пожизнени. И изобщо това е някакъв азиатски синдром.
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90%от протестиращите са наркомани
106
9
 
8
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Путин вече е пътник! Чака го орисията на Садам!
105
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дневалният има aнални сърбежи. Звездите му го говорят...
104
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНевални е (добре) платен лаещ пec.
103
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1000 ДУШИ ВЪВ АРЕСТА!!! САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКЪВ РЕЖИМ Е В КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗБОЖНА ***!!!
102
1
 
1
 
! Отговори
УВреждат атмосферата преди 5 години
"ОБлъчват ни с нови радари" подават облъчвани цивилни и униформени..вижте как са присвити очите на всички..Експерти да огледа къде около Руската федерация са инсталирани нови радари уж противоракетни..
101
4
 
0
 
! Отговори
има остър ЕМС преди 5 години
експерти да огледат в различни режими протестиращите ..изпробват се нови импланти био хранителни.. на снимките се засичат зад слънчевия сплит горе вляво ..Система за следене на униформени подава ,че се калибрира нов а техника ..Вижда с е спеицифично прогаряне на атмосферата от остър електромагнитен смог. У нас го има от април 2018.
100
8
 
10
 
! Отговори
ОХААААААА преди 5 години
ДА ЖИВЕЕ ПУТИН,ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ.....АГЪНЦЕТО Е ПРЕД МЕН И ВДИГА АРОМАТНА ПАРА--НАЗДРАВЕ *** И ОДЕТЕ НА ОКОЛОВРЪСНОТО--ЯКО ИМАТЕ СЪРБЕЖ....
99
2
 
9
 
! Отговори
ВНимателно преди 5 години
Както се очакваше наркоманите от Брюксел скочиха в подкрепа на поредна дирижирана акция и веднага започнаха нагла ПИАР анти правителствена кампания срещу най Важния съюзник на Европейския съюз Москва.Напомня се, че същите престъпници подкрепиха всички кървави метежи проведени с използването на спи активни нарко спец добавки и оръжия з а манипулиране на тълпите.УБити зверски са стотици хиляди в нападнатите с нови оръжия страни десетки милиони с абежанците
98
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КГБ`то бие руснаците защото не искат тяхното ченге да е цар на Русия !
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам колко е велика, но тъне в мизерия, повечето време е била под чуждо владичество, а 90% от пpocтитутките в Германия са българки - велика жрическа държава.
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А иначе колко милиона души са участвали в масовите протести срещу Путин, това защо не се съобщава?
95
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До понял да съм казал че живея в чужбина при все че повечето време съм на вън и незнам кои са троянски коне но знам че за северен поток може а за южен не може
94
6
 
6
 
! Отговори
България е велика преди 5 години
България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.
93
3
 
3
 
! Отговори
Понял преди 5 години
До менЗаради такива като теб, гласуването за тези, които са избягали оттук трябва да се забрани със закон. Не може ти, който си зад граница и нямаш намерение да живееш в БГ и не се знае за кого изобщо работиш - да ми решаваш как аз тук да живея, понял? А колкото за слънценосният от банкя - той е троянският кон на Путин в БГ и ЕС, и Путин много държи на него, ти явно затова гласуваш за Бокича ;)