Пуснаха Навални от ареста след протестите срещу Путин

Той бе задържан снощи в Москва с още 300 протестиращи
25
Пуснаха Навални от ареста след протестите срещу Путин
Снимка: Reuters

Руският опозиционен лидер Алексей Навални, задържан по време на протест в Москва срещу президента Владимир Путин, беше освободен от полицейския арест, предаде ТАСС.

Навални съобщи в Twitter, че полицията го е освободила, след като е съставила протоколи за организация на протест без съгласуване с властите и за съпротива срещу органите на реда.

Още по темата
Въпреки това половин час след полунощ властите са решили да го освободят от ареста до съдебния процес.

По данни на ТАСС на вчерашните протести в Москва са били арестувани 300 от общо 1500 участници. Според други информации са закопчани над 1300 души, като само в Москва са били 600.

Навални бе задържан в центъра на Москва, един от 90-те града в Русия, където негови поддръжници излязоха днес да протестират, съобщиха организаторите на демонстрациите.

Демонстрациите под наслова "Той не е наш цар!" са срещу дългото управление на Путин, растящата корупция и цензурата в Русия, отбеляза Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
4
 
! Отговори
тя преди 5 години
Всъщност , какво става с "отровения от Путин" Скрипал? Смех и пак смех!
14
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 5 години
Навални е като Скрипал , купен за жълти стотинки!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пуснаха Навални от ареста след протестите срещу Путин."---Ми, ще пуснат, я! Те и от изтрезвителя пускат на другия ден ...Тоя изобщо не го вемат на серозно. Нищо няма да му направят. Путин си го държи за потвърждение на поговорката: "Кучето си лае, керванът си върви". Безопасна игла е тоя...
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През ден излизат статии за Навални- арестували го, пуснали го, арестували го, пуснали го... Стига вече!
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой се интересува от русската *** бе ?!Тея алкохолици да си стоят в Сибир.
10
11
 
10
 
! Отговори
ZFix преди 5 години
Не съм против русофилството но съм против русоманията. Има ***, които дори когато Путин пръдни ще обясняват колко велико е това и как пръднята на западните политици за нищо не става и т.н... обаче да идете там да живеете - не, руснаци да идват тук да живеят, о да, пълчища. Е какво я хвалите тогава???
9
0
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Работа в русия ти ме уби с логиката си.Първо работата в русия няма нищо общо с Путин и Невални.А се определя от други фактори.Може да ти изглежда че в Мосва е по добре платено отколкото в София но реално Москва е по скъпарски град от Лондон , при това трябва да мислиш ежемесечно за визата ти, което не се налага напримерно в Лондон въпреки че излизаща от ЕС държава.При това русия си е северна държава.Все пак и климата си има значение когато мислиш къде да бъдеш , а политиката е последното нещо
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той не е наш цар!".. "цар" има само в главите на някои ...
7
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да попитам за последно колко са арестуваните? Вчера ревахте, че са 1000, а сега пък 300 да не би вчера да е ставало дума, че всички протестиращи са били 1000.
6
6
 
19
 
! Отговори
жалка картинка преди 5 години
Следващата новина на този сайт ще е с заглавие-Навални отиде до то.алетната след като беше пуснат от затвора от "лошия"Путин.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в Турция пуснаха ли арестуваните? Колко хиляди са по занданите?
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До болшой театрДруго си е България нали ние имахме немски Цар които ни оправи за 800 дни. Не като руснаци.Тези руснаци да вземат де се поучат от България.Но не разбрах как точно ще ги убедиш в това.
3
3
 
14
 
! Отговори
**** преди 5 години
Навални да изчака да мине светоното по футбол,и тогава да излезе да протестира,незнам дали ще ивади този къмет да излезе толкова бързо колкото сега ?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
организация на протест без съгласуване с властите и за съпротива срещу органите на реда.Това не го ли писахте вчера.Естествено за това има 24 часово задържане .Така че новината че е пуснат не след 24 часа а примерно след 18 часа , макар че не уточнено това в новината не е новина ,това беше писано вчера.Някак се повтаря новина като че ли сме *** и не знаем колко е 24 часа.
1
12
 
31
 
! Отговори
цирк преди 5 години
Жалка история постоянно ни се натяква за този престъпник и предател с акцент за това колко лоши са Руските власти да арестуват незаконно излезли протестиращи?!Ако това се случи в САЩ този *** вече щеше да е в лагер.