Очаквано: Путин предложи за премиер... Медведев

Държавната дума ще разгледа утре кандидатурата
88
Очаквано: Путин предложи за премиер... Медведев
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума очакваната канидатура на Дмитрий Медведев за премиерския пост, предаде ТАСС, като цитира съобщение на официалния сайт на Кремъл.

Още по темата
Преди това, съгласно Конституцията на Руската федерация, правителството в пълен състав връчи оставката си на президента Путин, след като той встъпи в длъжност за нов мандат.

Премиерът и министрите преминават в статут на "временно изпълняващи длъжността" до съставянето на нов кабинет.

Държавната дума планира утре, 8 май, да разгледа кандидатурата на Медведев на поста председател на правителството на РФ, съобщи заместник-председателят на долната камара на парламента от фракцията на Либералдемократите Игор Лебедев.

Още днес Медведев ще се срещне за консултации с парламентарните групи. Депутатите имат въпроси и предложения, които биха искали да обсъдят с него. След това ще приемем съответното решение, заяви зам.-председателят на Думата и лидер на фракцията на "Единна Русия" Сергей Неверов, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези хайвани се мислят за богоизбрани - сигурно ще гледата много изненадано когато ги издигат вързани за вратовете. Времето им изтича
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ бЪЧВАРОВА. Или в краен случай Томето Биков.
62
6
 
5
 
! Отговори
Грек преди 5 години
Путин : 70%Тсипрас: <35%Борисов: <35% Меркел: <30%Макрон: <40%
61
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Сталин е над Путин. И естествено, бащата на революцията, тов. Ленин, който спаси страна огромная от империалистите.
60
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Лудите от лаборатория номер четири...
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-новата съветска лента - "Завръщането на сценаристите 4".
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кадя, на кадя?
57
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля, че Путин ще мина и без вашите съвети...
56
4
 
14
 
! Отговори
поправка на вица преди 5 години
Палестинеца ядосан се оплакал в кафето , че евреина му пълни кафето с мухи и неможе да пие. Тогава ООН се събрало и решило да изпрати пари на палестинеца и той да си купи чисто кафе. Вместо кафе с парите палестинеца си купил взривно устройство с което взвривил кафенето.
55
10
 
5
 
! Отговори
Един виц - част 2 преди 5 години
ООН се събира и решава да изпрати пари на палестинеца да си купи кафе. Палестинеца получава парите и вместо кафе си купува взривен материал, прави го на колан, опасва го около кръста си и влиза в къфето където се взривява. Колкото и чудно да ви прозвучи Руснака е търпелив но горд човек
54
4
 
5
 
! Отговори
Един виц - част 1 преди 5 години
Французин, китаец, руснак и евреин пият кафе на терасата на кафенето. И на четиримата в чашите е паднала по една муха. Какво правят ? Франзузина изхвърля я и пие кафето.Китаеца изяжда мухата и хвърля кафето.Руснака мълчаливо и гордо изпива кафето е здъвква мухатаЕвреина продава мухата на китаеца, кафето на французина, с парите си поръча ново кафе и докато пие мисли патент как мухите да не влизат в кафетоПалестинеца ядосан се оплакал в ООН че евреина му пълни кафето с пари. ООН се събира и
53
5
 
8
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До ФактСамо че евреите не се конфронтират пряко,а чрез контролираните от тях политици и държави!В САЩ битката между Сорос и Ротшилд бе опосредствана от Клинтън и Тръмп,примерно.Въпросът е доколко Китай е зависим от тяхната власт.Щото жълти евреи по принцип няма,ама номерата на тия край нямат!Забележете,че Израел си позволява в Сирия повече волности от самите САЩ!А иначе е миниатюрна държава,която може да бъде изпепелена за минути.Ама кой управляващ в Русия ще посегне на истинската си родина?
52
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел щяла да ходи в Русия да се поклони на Императора и да засвидетелства васалитет към него след като бай Дончо Тръмпев я изрита като мръсен пес
51
12
 
28
 
! Отговори
Пол Бре преди 5 години
Путин и Медведев направиха целия си народ на армия лумпенизирани пияндури, които явно и от подигравка не разбират.
50
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Това,което не може да разбере раята по света,е че повечето държави по света се управляват от евреи или най-малкото се контролират изкъсо от тях.Включително доста от мюсулманските.Русия не е някакво изключение.Обаче тя е доста голяма държава и втора военна сила,та руските евреи имат базата да претендират за самостоятелност!Да не мислите че евреите са някаква хомогенна маса!?И там има остри противоречия и люти битки!Вижте само епичния конфликт на Сорос и Ротшилд в САЩ!
49
8
 
27
 
! Отговори
Рашка говняшка преди 5 години
Лилипутия отново се устреми неудържимо надоло.
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам и Шрьодер на първа линия.Затвори АЕЦ Козлодуй за да ни нацепи на скъпа газ.Сега му плащаме заплатата от един милион.
47
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жужана клеца клоаката вече 6 години, а *** пляскат с ръчички. Празноглави допотопи.
46
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак е по-добре от предателя Горбачов.
45
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наслаждавате ли се на "Большой театър" селяни прости ?