30 май, денят, в който Борисов отива при Путин

Посещението на премиера ни бе потвърдено от Кремъл
Обновена: 23 май 2018 18:37 | 23 май 2018 18:00,
118
30 май, денят, в който Борисов отива при Путин
За последно Путин бе у нас през 2010-а. Снимка: архив, Булфото

Посещението на премиера ни Бойко Борисов в Русия ще се състои на 30 май, предаде ТАСС, като се позова на Юрий Ушаков, помощник на руския президент Владимир Путин.

Още по темата

"На 30 май очакваме работно посещение на премиера на България Бойко Борисов", каза Ушаков пред журналисти.

Тази седмица визита в Русия направи българският президент Румен Радев, припомня ТАСС.

Говорейки за международните контакти на Путин, Ушаков припомни, че на 5 юни руският президент ще е в Австрия, а в периода 8-10 юни ще бъде на държавно посещение в Китай и ще участва в срещата на високо равнище на Шанхайската организация за сътрудничество.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле Баце, кво те чака. И ти ли научи от медиите, че ще ходиш??Че до последно нещо се дърпаше.Земи си хапчетата за кръвно.
61
2
 
11
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
Като каза плевнелиев да те питам той кога ще ражда?
60
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голем дерт ми е Плевнелиев,как ще понесе това посещение и почти предателство от страна на кумира му! Горкичкият,направо ще му се пръсне от мъка,сърцето юнашко!
59
6
 
16
 
! Отговори
До 49 преди 5 години
МЕН, по вероятно е Русия да си върне Украйна и бих заложил 100 евро на това,отколкото Крим да ходи при Бандерас-овците! Явно МЕН не познаваш рашите,те задна скорост нямат! Страх ме е да не си поискат и Аляска,че тогава наистина ще се затрие света!
58
2
 
12
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Радвам да се срещнат поговорят.бг е малка страна обичаме америка.обичаме и россия.ние сме една дребна костица вьв челюстите на менгеме
57
4
 
17
 
! Отговори
Българолюб преди 5 години
Най после адекватна реакция на ситуацията!Българските политици осъзнаха,че да се конфронтираш с мечката не е здравословно! Дразни ме обаче факта,че Борисов и Радев посещават Москва след като Меркел и Микрончо бяха там! Пак ли чакаме ,,големия брат" да ни разреши? Това нали го проиграхме със СССР?Явно самостоятелна политика не можем да водим! Иначе трябва и Южен поток и АЕЦ да се строи! Това е шанса Борисов да остане в историята и да се реабилитира за миналите си гафове!
56
4
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Я па ти...: Украйна да си върне Крим? Ако вярваш в чудеса, може да вярваш, че и това ще стане. Украинците сами са си виновни. Канеха се да настанят в Крим американска военна база, но не мина номера.Сега вече - минало свършено.
55
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е либе, за китка..................хитрият Ердоган преметна нашия Бойко..................по-добре да бягат сега герберите да се молят в Турция за по-ниски такси..................искахте независимост от Русия.................станахте двойно зависими не само от Русия, но и от Турция, но така е....................с премиер-пожарникар и калинки-министри! Недейте да ревете за по-евтин ток, сами си ги избрахте!!
54
1
 
6
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Ясно е че нищо не е ясно и нищо няма да стане.
53
4
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Дано да договори отклонение от Турски поток за България. Ще е голям успех, след всички провалени енергийни проекти досега. Този път трудно ще му повярват руснаците. Ще искат гаранции че и баба Меркел е съгласна. Знаят, че тя му тегли конците.
52
12
 
5
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До до 49 51 Да не стане така че Украйна да си върне Крим заедно с моста.
51
4
 
19
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 5 години
МИСЛИ,БОРИСОВ--ГАЗ--РУСНАЦИТЕ ВРЪТВАТ КРАНЧЕТО НА ФАШАГИТЕ В КИЕВ--ТИ ИМАШ ХЪБ--АМА ГАЗ НЯМА--ТУРЦИТЕ И ГЪРЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ГЯВОЛИ--ЩЕ ТЕ МЕТНАТ..ТОК НИ ОТ ДЕН НА ДЕН ПОСКЪПВА--ДЕЙСТВАЩАТА АЕЦ И ИЗТИЧА ГАРАНЦИОННИЯ СРОК И АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМА ДА ТИ ДАДАТ ГАРАНЦИЯ----ТИ СИ ВРЕМЕННО НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ-БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА,КАКВОТО И ДА СТАВА ЕВРОГЕЙТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ЗАТРИЯ--МЕРАКЛИИ СА--НО НЕ МОГАТ-ЖИЛАВИ СМЕ,МАКАР ЧЕ ИМАМЕ И *** ПРЕДАТЕЛИ МЕЖДУ НАС-МИСЛИ БОКО,МИСЛИ!!!!
50
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Нали сме русофили и рейтинга на Радев и по голям от този на Борисов.В Европа и Русия не мислят така. Те знаят кой е фактора у нас.Руснаците нямат никакво намерение да подновяват никакви потоци и атомни централи .Въпроса е приключен.Свиквайте.
49
6
 
19
 
! Отговори
до 49 преди 5 години
Крим е руски-окончателно и завинаги!Ако не ти харесва, *** с Роската Плевнелиев да си го върнеш на неофашистите в Киев, които забраниха и българския език, не само руския.Може да вземете Деси-синоптичката за женска компания.И прочети малко за историята на Крим, да се образоваш , преди да пишеш тъпотии във форумите!
48
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или подновяваме проекта АЕЦ - Белене, или бракуваме ядрените си реактори, с което ставаме световни шампиони по глупост, тъпота и безхаберие!!!
47
5
 
7
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
12.04.18г Русия се сочи като основна заплаха.Ние участваме с нашите доктрини в доктрината в НАТО. Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО, поясни Борисов.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя им се на руснаците................не се ли опариха достатъчно от "приятелството" си с българите............всички руски проекти в България са спрени или замразени!!!Защо му е на Путин да се среща с Бойко Борисов?Най-вероятно резултатът от срещата ще бъде нулев!!
45
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Албания вече е доста по-развита държава от България...................има българи, които работят в Албания и са доволни.....................до там я докарахме с тая демокрация и ЕС.
44
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таман го извръткаха по килифарски за еврото и нашия сдаде евроценностите и хайде при Путин за проекти
43
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато се разберат Борисов и Путин, докато получим позволение да строим АЕЦ- Белене от ЕС, докато мине процедурата за инвеститор.................ядрените реактори ще ръждясат и ще бъдат нарязани за скрап................хубава работа, ама българска!!Само украинците и македонците са по-*** от нас-българите, за пореден път се убеждавам!!!