Парад на суетата! Алина Кабаева разгневи с патриотичен тоалет

Руската гимнастичка е спягана за тайната жена до Путин
Обновена: 26 май 2018 07:08 | 25 май 2018 20:12,
76

Алина Кабаева се появи на детски фестивал за спортна гимнастика, но който е патрон, в бяла рокля с разголени рамене и бродирани червени цветя, и сюрпризира публиката с патриотичния си тоалет.

Върху роклята на руската гимнастичка, спрягана за тайната жена на президента Владимир Путин, се виждаше двуглавият орел - държавният символ на страната.

Публичният патриотизъм на Кабаева обаче предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, където се пояивха гневни коментари, че вместо да парадира в грандиозни проекти, би могла да се погрижи за обикновените граждани.

Фестивалът "Алина" е едно от най-мащабните събития в света на художествената гимнастика. От 2009 година събитието се провежда ежегодно под патронажа на благотворителния фонд "Алина Кабаева", обединяващо стотици млади спортисти от Русия и други страни, съобщава Bulgaria On Air.

Не спират и коментарите, че именно Кабаева е тайната първа дама на Русия. Повече от 12 години вървят слухове за интимните отношения между нея и президента Путин. Говори се, че двамата имат и деца – твърдения, които държавният глава винаги е отхвърлял.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, колко точно ци.га.нски про.сти.ту.тки беше пребил до смърт Слави Трифонов, че вече не помня?:))) Минуси ше ми слага, не.до.е.бан са.дист.
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо - цитатът е: "мечки непрани", не "вълци миризливи". Второ - класикът е Елин Пелин и визираната красавица също е българка. Трето - ако твоята жена е миризлив вълк, това си е лично твой проблем. Четвърто - съществува програмата "фотошоп", така че не е много сигурно колко точно е красива Кабаева. Пето - колкото и да е красива, тоя герб на гърдите й стои кати кръста върху силиконовите ц.и.ц.и на фолкпевица. И шесто - да, мъжете-са.дисти обикновено са в двойка с жена- к.у.ва, примери много.
52
5
 
2
 
! Отговори
Ира преди 5 години
Абе, хора, вие в ред ли сте? Както е казал един велик български класик, 'Какви жени имат хората! А наште, вълци миризливи!' Край на цитата. Та видяхте една хубава жена и заръмжахте.
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязали ли сте, че женските к.у.рви и мъжете-с.ад.исти винаги вървят заедно и взаимно си симпатизират? Настя, дорогая, не се хаби за тая евразийска сво.лочь, сами ще си изкопаят гроба.
50
0
 
4
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До изтрийте ме пакУви, така са, като африканките... Пък мъж дебелак редко, чудна работа...Ударила го е на пелмени и хайвер :)
49
6
 
3
 
! Отговори
Неолиберал преди 5 години
Абе друго си е Кончита Вурст с наденицата между краката...
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен:) преди 5 години
Руснаците явно очакват разстреляната Анастасия великодушно да им прости и да подари фамилния герб на тая к...а.:)))
47
5
 
7
 
! Отговори
Анастасия преди 5 години
Виж ти, руснаците слагат минуси на разстреляното момиче.:) Ами да ви го кажа за трети път. Щото явно гл.упостта ви е генетично заложена, пък и Бог троицу любит.:) ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ. СТАЛИНСКИЯТ РЕЖИМ ЩЕ ВИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ОЗДРАВИТЕЛЕН ЛАГЕР СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧА С ВАС.
46
9
 
8
 
! Отговори
Анастасия преди 5 години
:)Ами ще го повторя за руснаците, за да не си въобразявате, че не съм Аз:ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!
45
5
 
9
 
! Отговори
изтрийте ме пак преди 5 години
На 35 и вече разплута матрьошка.Факт. Очевадно е. Полнела и хорошела, полнела о хорошела. - Редовна реплика от руска народна приказка.Вписва се идеално в народния бит.
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо журналистите гледат да се заврат под чаршафите на някой? Явно няма за какви глупости да пишат или им плащат именно за това. А Кабаева си я бива, може и това да е повод за писаници....
43
7
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Златна статийка за русофобските т'ролове. И рокля, и евентуална приятелка на Путин - какво още ви трябва. И като виждам, вече доста познати са се включили. Действайте.
42
1
 
14
 
! Отговори
ТЪПИ ЖЪЛТИ НОВИНИ преди 5 години
Не случайно им викат фейк нюз.
41
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според вас маниакът за власт Путин, с окървавените ръце, с възможно най-циничното за поста му чувство за хумор, оможе ли да обича, да гали жена и да му става оная работа на 60 години?И ако да, какво срамно има да покаже официално любимата си жена, вместо да ходи на хижа с Медведев и да се показват как въртят *** във фитнеса?
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересен феномен е тая любов с Путин, дето срамежливо я крият.Нали обяви, че е разведен, какъв е проблема да си покаже новата жена и децата, които е направил на 60+ годишна възраст? Дали пък не е стандартната ПР-простотия, целяща да го изкара голям мъж, а? Иначе малко на таен педераслък прилича работата. Все едно върши нещо нередно и се крие от хората.
39
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки иска да живее в Сочи. Климатът е чудесен. По повод зимната олимпиада е построено ново и представително. Град, разположен на дължина поне 100 км покрай морето. Кавказ е на половин час път със самолет. А е било блата и насекоми.
38
10
 
6
 
! Отговори
Имат деца: преди 5 години
още преди години публикуваха в руската преса за едно дете, като тогава й беше купил дом в Сочи.Може би вече са "затегнали" пресатаи не публикуват нищо, но "неудържимият възход" на Кабаева говори много.А и Путин много обича да живее в Сочи.Да са живи и здрави, само да не превръща Русия в своя лична собственост.
37
3
 
11
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
То много голяма тайна,с ДВЕ деца от Путин.
36
11
 
16
 
! Отговори
До по-долу: преди 5 години
Не Цеца, а Аркан се беше закичил с православен кръст и с него отиде да убива деца в Сребреница. "Хвала" дето се казва, на убийците.
35
7
 
9
 
! Отговори
Анастасия преди 5 години
Няма още 100 години. 100 години ще станат през юли. А мене лявото око все още ме боли. Проклети да сте!