Парад на суетата! Алина Кабаева разгневи с патриотичен тоалет

Руската гимнастичка е спягана за тайната жена до Путин
Обновена: 26 май 2018 07:08 | 25 май 2018 20:12,
76

Алина Кабаева се появи на детски фестивал за спортна гимнастика, но който е патрон, в бяла рокля с разголени рамене и бродирани червени цветя, и сюрпризира публиката с патриотичния си тоалет.

Върху роклята на руската гимнастичка, спрягана за тайната жена на президента Владимир Путин, се виждаше двуглавият орел - държавният символ на страната.

Публичният патриотизъм на Кабаева обаче предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, където се пояивха гневни коментари, че вместо да парадира в грандиозни проекти, би могла да се погрижи за обикновените граждани.

Фестивалът "Алина" е едно от най-мащабните събития в света на художествената гимнастика. От 2009 година събитието се провежда ежегодно под патронажа на благотворителния фонд "Алина Кабаева", обединяващо стотици млади спортисти от Русия и други страни, съобщава Bulgaria On Air.

Не спират и коментарите, че именно Кабаева е тайната първа дама на Русия. Повече от 12 години вървят слухове за интимните отношения между нея и президента Путин. Говори се, че двамата имат и деца – твърдения, които държавният глава винаги е отхвърлял.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
15
 
! Отговори
:) преди 5 години
Определено в стила на Цеца Величкович по време на войната в Югославия.
33
12
 
22
 
! Отговори
Само за справка: преди 5 години
Хубава е момата, но само за справка да кажа, че тоя герб, дето го е закичила, е отнет от законната руска династия Романови, точно преди 100 години, чрез групов разстрел на царското семейство. И две от децата са били непълнолетни. След което убийците са се гаврили с труповете. Та не знам какъв късмет ще донесе на Русия тая вакханалия с патриотарски нотки.
32
8
 
28
 
! Отговори
Двуличници сте преди 5 години
"Разголени рамене", хаха, това ли е всичко, което успяхте да измислите? По цял ден гледат западни филми, слушат западна музика, четат списания в западен стил, и навсякъде голотия и пошлост на макс, а тук, охоо, "разголени рамене" : )))
31
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин едва ли прави деца, тази така наречена красавица (далеч е от това но както и да е) сигурно я помпят поне още 5-6 човека, така че шанса да е забременяла точно от Джуджи е нищожен
30
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото, правенето на деца на 65-годишна възраст си е катастрофа.
29
19
 
11
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Путин не може да е любовник на никого. С неговия манталитет на маниак всеки психолог ще ви каже, че не става за любовник. Освен това откъм тестостерон е НУЛА - той е пълно кьосе, по физиономията му има косми, колкото по ду пето на женско бебе. Ако Путин имаше някакви способности на мъж, жена му нямаше да го напусне и да си хване друг.
28
18
 
14
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Кабаева е доста наедряла,дали пак не е бременна?На Запад чакат Путин да умре,а той още деца прави,ха-ха!Бая ще почакат джендърите....
27
14
 
28
 
! Отговори
умен преди 5 години
Красива жена, прекрасна. Съвършенно тяло и нестандартно красиво лице. А появата й с този двуглав орел може да разгневи само някой платен дж...р и то...аст.
26
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости.Всеки знае че Медведев е любимия приятел на Путин.Говори се,че и Ердоги нявестява понякога,по султански.
25
2
 
8
 
! Отговори
Стършел преди 5 години
Браво надежда - СПЯГАНА! Къде си учила български?
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да си се гневят. На когото му е кеф.Мене не ме гневи.
23
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано тази има малко кръгла глава и някакви издути бузи все едно задържа излишна вода. Далеч е от красавица. Симпатична е, но за Джyджи който вече е на 65 години мисля че няма от какво да се оплаква.
22
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми не е лоша тази Кабаева, ама нищо особено не е, чак пък супер красавица. В БГ само да се обърнеш ще видиш по-хубави от нея.
21
9
 
40
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
И кои са тези, които са проявили "недоволство в социалните мрежи" ?Да не би да са онези платените от дедко Сорош, каквито има във всяка държава по света ?У нас ги видяхме като "умните и красивите" ...Именно те върнаха за трети път Тиквата *** на власт.Та, ако такива руски шорошоидчета са изразили негодувание в интернет, то това е комплимент за Кабаева.Нормално !Кабаева е 100% жена. Бяла, православна християнка. Красавица !Не се покрива с евроатлантическите разбирания за ценности
20
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че прекалено много руски новини има в този сайт. В крайна сметка ако отворя businessinsider, bbc.co.uk, или mashable ще намеря много полезна информация от истинския свят, технологични новини, бизнес новини, и почти нищо свързано с Раша, тука в БГ ни занимават с някакви треторазредни държави, за Северна Корея защо не пишете, там с какво е облечена мацката на Ким Чен Ун?
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
завист
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мммммм дааааааа-чували ли сте баснята за лисицата и гроздето ??????????????
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Твърде характерна за п-ростаzите - русомразци е хомотематиката. Това не е случайно. Питайте който и да е психолог и веднага ще ви обясни, че става дума за изявяващ се по този начин х-о-м-о-сехуалист! Г-н Путин ги нарита и те много го мразят.
16
4
 
35
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
И Кабаева да е, какво от това? За предпочитане е младо пред ходещата смърт до Макрон или Меркел. Да не говорим за Тереза Мей! Ужас !
15
4
 
30
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
По време на ВСВ докладвали на Сталин,че ген.Рокосовски има любовница/или ВПЖ-военно-полевая жена/.Берия ,който не е обичал Рокосовски събрал пълни данни ,докладвал ги на Сталин и искал той да бъде уволнен.Сталин изслушал доклада. мълчи и пуши с лулата .Берия чака,чака ,не издържа и пита -"Др.Сталин какво ще правим с Рокосовски" - Сталин вади лулата от устата и казва-"Можем само да му завиждаме"!Така и ние сега с Путин!?