Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!

Недоверието в световната икономика ни изправят пред нова криза
25 май 2018 21:21,
225
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!
Снимка: БТА

Пренебрежението към нормите и липсата на доверие в световната икономика ни изправят пред нова криза, с каквато светът още не се е сблъсквал, заяви руският президент Владимир Путин на Петербургския икономически форум.

“Когато едната от страните не спазва договора и правото, това винаги носи рискове. В глобален мащаб такова поведение от страна на държави, особено силови центрове, води до разрушителни последици, каза още Путин.

Според него подриването на взаимното доверие може да доведе до непредсказуемост, колосални промени и системни кризи, каквито светът още не познава. Те ще засегнат всички, дори онези, които смятат, че никога няма да са обект на санкции, посочи Путин.

Още по темата

В икономическия форум взе участие и френският президент Еманюел Макрон, който е на двудневна визита в Русия. Макрон и съпругата му Брижит посетиха в петък Пискарьовското гробище, където положиха венец и отдадоха почит на жертвите на обсадата на Ленинград по време на Втората световна война.

При посещението си в Русия гостът от Париж се видя и с вдовицата на Александър Солженицин, както и с представители на неправителствени организации за човешките права.

По-рано в разкошната обстановка на Константиновския дворец Макрон и Путин 3 часа обсъждаха ядреното споразумение с Иран, Сирия и Украйна. Посрещайки френската президентска двойка, руският лидер подари на първата дама Брижит букет от рози и божури в нежни цветове.

На пресконференция след срещата Макрон заяви, че разговорите са били директни и откровени. Той обеща да се върне в Русия още това лято, ако френският национален отбор по футбол премине четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е роССия я чакат тежки времена и тежки кризи
112
16
 
29
 
! Отговори
Русофил преди 5 години
То е много спорно кой е колосът на глинени крака и къде е реалната икономика.Финансовите балони и космически дългове имат свойството да гърмят.А за "изолацията" на Путин питай върволицата от президенти,наредени на опашка да се срещнат с него.
111
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Путин спре газта европа щезавие на умряло . Защо германияни пречи за южен поток , а самитете искат северен поток-2 . За да нипрецакат .
110
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то в Русия и сега народа си живее в страшна криза,само кремълската върхушка е ОК!
109
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво като спре кранчето на газа?Газ и петрол има нявсякъде по света.ЕС има и парите и технологиите да докара тръби от всякъде или да купува втечнен газ дори и по скъпо от американците.Нали войните в БИ и нявсякъде по света са за да не може да стига петрол и газ до ЕС.Само в Гренландия има газ и петрол за целия ЕС за 100 години напред.
108
21
 
27
 
! Отговори
BG-Гражданин преди 5 години
До Русофил ... Ако товарищ путин спре кранчето, раССия ще остане без реална икономика, а Колосът на глинени крака, ще заоре в някое сибирско блато ... Дори и Ким Чен Ун проумя, че колкото и да си си самодостатъчен, рано или късно ще трябва да се поотвориш към развития свят, ако не искаш да се самозадушиш в бункера си ... !!!
107
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евтина газ със сигурност ще има ,но във сънищата ви.
106
21
 
30
 
! Отговори
Русофил преди 5 години
Калеко,Калеко,ако Путин спре кранчето-жална им майка на европейците.Защото той отдавна си е самодостатъчен-и нефт си има и газ,и вода,пък всякакви други ресурси.И зърно си има,та изнася най-много от целия свят.А и оръжие си има-да пази всичко от демократизиране.
105
13
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Явно "предупреждението" на товарищ путин е намерило и своя адресат, тези от рушката диаспора във форума ... !!!
104
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турски поток,Северен поток 1 и 2.Ще почакатае за тънки цени.
103
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин си има пазар на газта за богати платежоспособни държави.Ние сме му последна грижа.Гювеч може да пусне само на гърци и сърби.Чака ни тежка зима ако бате ви Бойко ще ви уреди евтина газ .Само че трябва да на-блегнете на фасула.
102
24
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
До Анонимен ... Ако товарищ путин спре прословутото кранче, касичката на бензиноколонката в МадърРаша, съвсем ще се изпразни и "братушките" ще започнат да се хранят с нефтопродукти и техните производни, от които може да се прави почти всичко, дори и бояришник ... !!!
101
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако спре кранчето може и това да стане.
100
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно има предвид БГ.Но ние сме си в криза постоянно.Така че да не ни плаши.
99
12
 
26
 
! Отговори
Путларах акбар преди 5 години
Путин преди изборите обещаваше блестящо съветско бъдеще, след изборите обещава -криза..ха.ха
98
9
 
19
 
! Отговори
Божке, божке преди 5 години
Това предупреждение е или заплаха? Щото аз като чуя доверие и Русия, интуитивно очаквам да науча, че братушките за пореден път да спретнали някаква мизерия! Изключително лицемерно е Руснаци и Тръмпорикаци да ми говорят за доверие и уважение пред правилата, след като те са сред най-големите вагабонди на световната сцена.
97
11
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Че какво общо има раССия със световната икономика, тя е изолирана със санкции и икономическо ембарго и си го кара на самозадоволяване. Могат да пострадат само авоарите от офшорките на товарищ путин, които по обясними причини, не са в рубли ... !!!
96
10
 
10
 
! Отговори
пъпеш преди 5 години
Половината територия на тогавашно Мексико от 1850г са заграбили фащ. Било е населено предимно с индианци, после избити до крак.Договорът от Гуадалупе Идалго, подписан на 2 февруари 1848 г., слага край на войната и дава на САЩ неоспорим контрол над Тексас, а също така и над Калифорния, Невада, Юта и части от Колорадо, Аризона, Ню Мексико и Уайоминг. В замяна Мексико получава 18 млн. 250 хил. долара, което е еквивалентно на 627 млн. 500 хил. долара по осреднен курс от 2000 г. Машаала
95
9
 
9
 
! Отговори
пъпеш преди 5 години
Тоз пък не знаел че краварите са заграбили Тексас и Калифорния от Мексико.
94
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, сега Путин ще си върне тъпкано за провалените енергийни проекти от джендърите в България! ***, тичайте за визи на Козяк! Макар че там скоро Ким ще наказва наглосаксите.