Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!

Недоверието в световната икономика ни изправят пред нова криза
25 май 2018 21:21,
225
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!
Снимка: БТА

Пренебрежението към нормите и липсата на доверие в световната икономика ни изправят пред нова криза, с каквато светът още не се е сблъсквал, заяви руският президент Владимир Путин на Петербургския икономически форум.

“Когато едната от страните не спазва договора и правото, това винаги носи рискове. В глобален мащаб такова поведение от страна на държави, особено силови центрове, води до разрушителни последици, каза още Путин.

Според него подриването на взаимното доверие може да доведе до непредсказуемост, колосални промени и системни кризи, каквито светът още не познава. Те ще засегнат всички, дори онези, които смятат, че никога няма да са обект на санкции, посочи Путин.

Още по темата

В икономическия форум взе участие и френският президент Еманюел Макрон, който е на двудневна визита в Русия. Макрон и съпругата му Брижит посетиха в петък Пискарьовското гробище, където положиха венец и отдадоха почит на жертвите на обсадата на Ленинград по време на Втората световна война.

При посещението си в Русия гостът от Париж се видя и с вдовицата на Александър Солженицин, както и с представители на неправителствени организации за човешките права.

По-рано в разкошната обстановка на Константиновския дворец Макрон и Путин 3 часа обсъждаха ядреното споразумение с Иран, Сирия и Украйна. Посрещайки френската президентска двойка, руският лидер подари на първата дама Брижит букет от рози и божури в нежни цветове.

На пресконференция след срещата Макрон заяви, че разговорите са били директни и откровени. Той обеща да се върне в Русия още това лято, ако френският национален отбор по футбол премине четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
6
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Анонимен 115Много ми е странно, когато хора си изграждат мнение от пропагандни заглавия без да са учили история и география. Вярвам все пак, че визирате Китай, който анексира Тибет и всички мълчат гузно 50 години. Или може би Чили, който заграби морския излаз на Боливия.Лично за мен е най-важното самоопределянето на хората живеещи на някаква територия.
92
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е началник, не говорете много-много срещу него. НАТО ще ви предаде на дивите азиатски орди, както Хитлер предаде върхушката на 9 септември 1944. Белене ще ви се стори курорт в сравнение с новите лагери/очаква се да са с надзиратели от КНДР, доста свирепи били, ако се вярва на свободната преса/
91
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позната тактика е да се държат хората в страх. Явно Таско Ерменков добре се е научил от похватите на Путин.
90
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека, който анексира чужда, суверена територия на друга държава говори за право и норми. Наглост и цинизъм!
89
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внушаването на страх е двигателната сила на тоталитарното управление.Страхът парализира и понижава защитните сили.
88
15
 
15
 
! Отговори
Различни светове ... преди 5 години
Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...
87
4
 
4
 
! Отговори
Тестове правят преди 5 години
След рязко увреждане на биосферата и атмосферния океан констатирано от април /остър електромагнитен смог/започнаха тестове за ликвидация само на ДОМАШНИТЕ ХОРА БЕЗ ЗАСЯГАНЕ НА другата флора и фауна..Вървят варианти за убиване на милиарди чрез нарочно патогенизирани 'ваксини"..
86
4
 
2
 
! Отговори
Увреждат земята преди 5 години
Чрез НАРКОМАНИ НА ВЛАСТ Внедряват все по жестоко вредни оръжия за тежки нелечими увреждания на земята ни .Принудиха милиард водачи на автомобили денем да увреждат тежко земята и въздуха с включени фарове.Жестоки с а уврежданията и от холограмни оръжия чрез които врагове на земята контролират камери,спътници,дронове,
85
15
 
11
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Последната ми рускиня ми каза следното; Цитирам: -"Вие Българите, щом не слушате, за Бас Само Глад". Повече за руският окупатор не искам да чувам. Не са канени на трапезата ми. Колкото до рускинята.......в този ден нейната уста остана Празна........
84
9
 
8
 
! Отговори
Кофти преди 5 години
След нарко преврата в Киев и последвалата истерия срещу Путин на нашите братя в Украйна бяха нанесени невъзвратими щети за стотици милиарди живи долари.,.срината е просперираща индустрия..Отровени със спец наркотици с цел манипулации на избори са всички.
83
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой разбрал -разбрал-Русия замества САЩ като новия световен полицай .Това се договориха наднационалия световен (елитМеркел ,,Макрон,Абе и шевката на световната банка -Кристин Лагард сега се изреждат да ходят при Путин,нашенската мутра ББ вчера на (аудиенцията) си при папата като признат най добър пощенски гълъб и получи последни инструкции от баш главните във Ватикана и сега и Тиквата отива в Москва да предаде инструкциите нас Ватикана.С една дума всичко си оставя по старому само РФ заменя САЩ
82
7
 
6
 
! Отговори
Не сме добре преди 5 години
НАгли диверсанти чрез наркомани на власт в МОСква ни нанесоха щети за над трилион долара след 1989година.Убити са милиони домашни животни и птици вкл крави,прасенца,овце..Ликвидираха ни индустрията.оставиха милиони без работа. Сега сме на ликвидация от техните протежета в София.
81
11
 
6
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Отново за кризата в Русия се търси вината в " световния империализъм" и във "външните врагове". Все някой друг е виновен, но не и ВЕЛИКИЯТ Путин и Сие.
80
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СВЕТОВНИЯ ЗАДКУЛИСЕН ЕЛИТ ВЕЧЕ ДОГОВОРИ НОВОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЛИЯНИЕ НА СВЕТОВНИТЕ СИЛИ,ЗАТОВА СА СЕГА ТЕЗИ ЗАСИЛЕНИ ВОАЯЖИ НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПОЛИТИЦИ,ОСОБЕНО КЪМ МОСКВА.МАКРОН И МЕРКЕЛ ПЪРВО БЯХА ПРИ ТРЪМП,А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ОТИДОХА ПРИ ПУТИН.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ЧЕ В РАМКИТЕ НА2 СЕДМИЦИ ПРЕЗ РУСИЯ МИНАХА МЕРКЕЛ НАШИЯ РАДЕВ,МАКРОН ШЕВКАТА НА СБ КРИСТИН ЛАГАРД ЯПОНСКИЯ ПРЕМИЕР С ОГРОМНА БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ И НАКРАЯ СЛЕД ИНСТРУКТАЖА СИ ВЪВ ВАТИКАНА И НАШЕНСКИЯ ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ ББ ОТИВА В РАША
79
14
 
10
 
! Отговори
антикомунист преди 5 години
Путин е новият Сталин...."непогрешим", безмилостен,обсебен от мании и фобии. Тежко на света, роди се антихриста на 21 век.
78
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой какви правила и договори нарушава , но знам , че по тази причина треперят всички съседи на Русия. Не знам САЩ да са анексирали територии на Мексико или Канада както го правят руснаците - Крим , Донецка област , Приднестровието , Грузия.
77
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тоя ореол около главата прилича на дрогиран извънземен.
76
0
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Нас криза не ни плаши ,защото ние не знаем какво е да живееш извън криза, през последните 29 години.По-младите са изкарали целия си живот в криза ,била тя духовна ,образователна,на възпитанието,икономическа,социална,финансова,на здравеопазването и ред още кризи.
75
17
 
19
 
! Отговори
читател преди 5 години
Те са свикнали с кризата, тя е там от 1917г.
74
35
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшната криза е в Русия със сигурност и скоро не се вижда да излезе от там.