Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!

Недоверието в световната икономика ни изправят пред нова криза
25 май 2018 21:21,
225
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!
Снимка: БТА

Пренебрежението към нормите и липсата на доверие в световната икономика ни изправят пред нова криза, с каквато светът още не се е сблъсквал, заяви руският президент Владимир Путин на Петербургския икономически форум.

“Когато едната от страните не спазва договора и правото, това винаги носи рискове. В глобален мащаб такова поведение от страна на държави, особено силови центрове, води до разрушителни последици, каза още Путин.

Според него подриването на взаимното доверие може да доведе до непредсказуемост, колосални промени и системни кризи, каквито светът още не познава. Те ще засегнат всички, дори онези, които смятат, че никога няма да са обект на санкции, посочи Путин.

Още по темата

В икономическия форум взе участие и френският президент Еманюел Макрон, който е на двудневна визита в Русия. Макрон и съпругата му Брижит посетиха в петък Пискарьовското гробище, където положиха венец и отдадоха почит на жертвите на обсадата на Ленинград по време на Втората световна война.

При посещението си в Русия гостът от Париж се видя и с вдовицата на Александър Солженицин, както и с представители на неправителствени организации за човешките права.

По-рано в разкошната обстановка на Константиновския дворец Макрон и Путин 3 часа обсъждаха ядреното споразумение с Иран, Сирия и Украйна. Посрещайки френската президентска двойка, руският лидер подари на първата дама Брижит букет от рози и божури в нежни цветове.

На пресконференция след срещата Макрон заяви, че разговорите са били директни и откровени. Той обеща да се върне в Русия още това лято, ако френският национален отбор по футбол премине четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Гърция на места бензина е вече близо 3 евро.
12
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Порееднот гениално и пронизващо като нож прозрение от Влади.Вече почвам да си мисля дали е човек или извънземен от свръхразвита раса пратен на Земята да ни отвори очите.
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От главата на Путин излиза светлина.
10
24
 
11
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Анонимен 6 И аз се чудя на акъла на ***.
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плачи, рожбо, плачи. Както отиват нещата, само ще плачеш от сега нататък.
8
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да го слушаме и да не го слушаме все ще ревем. Такава ни е орисията. Но поне ако чуваме какво казва удара няма да ни се стовари като гръм от ясно небе. И без друго нищо не зависи от нас и нищо не можем да направим понеже сами сме се докарали дотам.
7
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЪЩНОСТ ПУТИН КАЗВА: -Който иска криза, ще мву направим криза.За един месец Макрон два пъти ходи в Русия. И си говори по три часа с Путин на четири очи, щото те нямат нужда от пет преводачки като нашия балкански лъв.Значи замислят нещо, но Тръмп да му мисли.
6
49
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека, дет анексира част от чужда държава ни говори за спазване на международни договори и право. Да се смееш ли, да плачеш ли?
5
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ МАЙ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ АТЛАНТИЧЕСККОТО СИ.ЩОМ МАКРОН И МЕРКЕЛ СА РЕШИЛИ ДА СЕ РАЗПЛАЩАТ С ПЕТРОЕВРО И ПУТИН Е СЪГЛАСЕН, ЗНАЧИ ЩЕ ТАКОВАТ МАЙКАТА НА ДОЛАРА. ОТ ДРУГАТА СТРАНА КИТАЙ, ВЕНЕЦУЕЛА, ИРАН И САУДИТЕ ТЪРГУВАТ В ПЕТРОЮАНИ - И ТЕ ЩЕ ГО ПОДПРАТ МИЛИЯ ДОЛАРЧО.А БЕ, ЩЕ ПРАВИМ ТАПЕТИ, РАЗБРА СЕ.
4
61
 
21
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Когато една от страните не спазва договорите и правото , това винаге носи рискове. Анализ на собстбената си политека прави? Егати нахалството.Анексирането на Крим и намесата в Украйно са строга па международните договори и право.
3
64
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, човека който не спазва никакви международни норми и правила да говори за правила !?
2
52
 
18
 
! Отговори
Шперплат преди 5 години
Е, прав е... газпром удари греда и Белене е на кантар...сега и репарации за сваления самолет
1
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом той го казва вярно е