Руски посланик: Лондон, извини се за "Скрипал"!

Великобритания да признае, че сгреши, иска още Нечаев
27 май 2018 17:32,
123
Руски посланик: Лондон, извини се за "Скрипал"!
Снимка: архив Reuters

Руският посланик в Берлин Сергей Нечаев поиска Великобритания да се извини за скандала "Скрипал".

"Стотици руски дипломати, прогонени заради скандала с отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал, може да се върнат само след пълно извинение от страна на Лондон", заяви руският дипломат, цитиран от ДПА и БТА.

Още по темата

Великобритания и европейски страни обвиниха Кремъл за отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му през март. Бившият двоен агент излезе от болница неотдавна след лечение за отравяне с нервнопаралитично вещество.

"Великобритания трябва да признае, че "това беше голяма грешка, или голяма лъжа" и да покаже, че съжалява", бе категоричен Нечаев.

25 страни и НАТО прогониха около 140 руски дипломати, след като Лондон обвини Русия и дори самия руски президент Владимир Путин за отравянето на Скрипал, довело до голяма операция по почистването в град Солсбъри.

В отговор Русия прогони същия брой чуждестранни дипломати, припомни ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Добре, че ние не им се вързахме на британците да гоним руски дипломати. Когато има намесена толкова много политика, никога нищо не е сигурно. А провокациите винаги са били изпитан инструмент в британската външна политика.
85
0
 
0
 
! Отговори
Ххх преди 5 години
Не се извинявай. Иначе ще те изкарат от лудницата и ще ходиш по кофите.
84
0
 
8
 
! Отговори
Б преди 5 години
ТРЯБВАШЕ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ДА ОСТАВИТЕ ХИТЛЕР ДА СРИНЕ ОСТРОВА,ТЕЗИ КОЛОНИЗАТОРИ ОТ ДОБРО НЕ РАЗБИРАТ,ТЕ УНИЩОЖИХА ИРАК ЕЙ ТАКА ЩОТО НЯКОЙ НЕЩО КАЗАЛ,АМИ ИНДИЯ МИЛИОНИ ЖЕРТВИ,АМИ ДРУГИТЕ КОЛОНИИ,МИЛИОНИ РОБИ,А И СЕГА ИМ РАБОТЯТ РАБИ ОТ ИЗТОКА.
83
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Защо ВБ трябва да се извини на РФКАКВО Е НЕРВНО ПАРАЛИТИЧНА ОТРОВА?Физиология Едната част на сърцето изпомпва кръв от белия дроб в Мозъкаслед това през втория бял дроб и през втората камера на сърцето кръвта постъпва в тялото.НП отрова блокира мозъчните центрове отговарящи за разни функции на тялото като сърдечна дейност и дишанеАко НП отрова е по-малка концентрация поразява по-маловажните центрове първо и тогава има СИМПТОМИАко НП отрова е в терминална концентрация Вдишай Издишай и край
82
2
 
13
 
! Отговори
ТОТО преди 5 години
До Анонимен: ТИ МАЙ НЕ ВИЖДАШ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЕВРОПА И СВЕТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 МЕСЕЦА ? ВСИЧКИ ТИЧАТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ НА СПРАВКИ ПРИ ПУТИН.
81
2
 
14
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До СДС: ВИЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ РУСНАЦИТЕ ,НО ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ САЩ ИЗТРЕПАХА СТОТИЦИ ЗАКОННИ ПРАВИТЕЛСТВА В АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ,ПРЕДИЗВИКАХА КРИЗАТА С БЕЖАНЦИТЕ И СЕГА ОСТАВИХА ЕВРОПА ДА ИМ ОПРАВЯ МРЪСОТИИТЕ. ВМЕСТО ДА ИЗПРАТЯТ КОРАБИ И САМОЛЕТИ В АФРИКА , ДА СИ ОБЕРАТ БЕЖАНЦИТЕ И СИ ГИ ЗАКАРАТ В АМЕРИКА ,ТЕ ПОДХВЪРЛИХА ТОВА НА ЕС И СЕГА ВСИЧКИ СЕ ЧУДИМ КАКВО ДА ПРАВИМ.ТОВА СЕ КАЗВА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ -УБИЙЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ .
80
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руският посланик може да си плямпа каквото си иска. Никой не се интересува от него.
79
3
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
ще се извинят на *** ден
78
7
 
4
 
! Отговори
Ххх преди 5 години
Поне не те ли е срам да си показваш извратената култура? Не се учудвам, че пишеш за Атака и рашистите. Лика прилика сте извратеняци.
77
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то и тебе да те питам си ангел небесен, но в действителност си *** не много тесен. По скоро разхлопан отвсекъде. Пречистена светла душа си ти - като ти погленда в *** ако гледаш към небето виждам слънцето. Цялото ;)))
76
17
 
6
 
! Отговори
Ой преди 5 години
То рашистите ако ги питаш тях, те са ангели небесни. И постоянно освобождават някой. Няма смисъл дори да се съмнявате в тези пречисти и светли душици.
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11: Гел, не газ
74
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но най-интересното за мене в цялата история беше обяснението на англичаните че точно по това време,точно в тази болница е имало екип който е бил трениран да спасява хора отровени с БОВ и не с какви да е а специализирали точно с Новичок *** съвпадението *** и чудото..как да не ти стане мило и драго като ги гледаш как се чудеха какво да измислят...сега чакам с нетърпение втори епизод..но какво и къде ще бъде ....
73
6
 
23
 
! Отговори
11 преди 5 години
Абе как се маже газ на дръжка?
72
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименима-няма 200-300 милиона души от 29 държави--------------------Има-има...1,5 милиарда, всъщност. Това е 300 млн САЩ, 500 млн ЕС, 200 млн Япония, Канада, Австралия, Чили, Украйна и още куп по-дребни - всичките със западна ориентация. За вас особено важна е подкрепата за *** на 15 хилядно Науру, на коитоПутин плати външния дълг, за да гласуват в негова полза.
71
4
 
39
 
! Отговори
гого преди 5 години
то само като проследи човек колко версии се появяваха през пет дни те кара да се замислиш колко са отровени. Както се изрази ефин руски пенсиониран генерал от ГРУ, каква е логиката да ликвидираш някой който е напълно безинтересен вече за службите и то така явно във време когато знаеш че Запада те следи под лупа...връщат времената когато плашеха западняците че русите да диви като мечки стръвници...
70
5
 
39
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
Руснаците си имат доста недостатъци,но по случая Скрипал са много несправедливо обвинени.Посочвам веднага най-силния аргумент/има и още други аргументи!/-в изявленията си Тереза Мей и Борис Джонсън изтъкнаха ,че Скрипалите са отровени с БОВ Новичок 230 или 234!Който поне малко е информиран знае ,че след покушение с такова БОВ няма шанс за оцеляване!А дъщерята се показа по телевизията в много добро състояние !?...И нека някои да не се опитват да говорят за концентрация ,лекарства и тн.
69
20
 
5
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Най-обикновен наглец.
68
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СДС 71Абе.....ти въобще съобразяваш ли нещо в този свят или така си я караш, през просото и думите ти служат само да създават ветрови потоци? Какъв "целия свят", какви пет лева? Ако под "целия свят" разбираш има-няма 200-300 милиона души от 29 държави, а както знаеш в СВЕТА СА 200 ДЪРЖАЛИ И 7,5 МИЛИАРДА...сам си направи сметката КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА тия недорасляци дето уж се "боят" от руснаците!!! "Боят" се една шепа хора, дето не могат да разграбват вече Русия така, както го правеха досега
67
4
 
32
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
Ще се извинят ингилизите инак олигарсите изведнъж решили да си прехвърлят имуществото на руската държава и половината англия става Руска собственост.