Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!

И двамата били и премиери, и президенти на страните си
23 юни 2018 10:30, Петя Славова
77
Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи руския президент Владимир Путин и себе си като най-опитните политици в Общото събрание на ООН. Той заяви това в публикувано снощи интервю за турската телевизия, предаде ТАСС.

Още по темата

"Ще го кажа пределно ясно, към момента в Общото събрание на ООН има само двама наистина опитни политици, възможно е да има и други, но не си спомням: това сме Путин и аз. Защото и двамата сме били както премиери, така и президенти, постигнали сме доста, но напред има още много задачи", каза той в интервюто, видеозапис от което беше публикувано на страницата на телевизията в Туитър, пише БТА.

Ердоган отбелязва и добре урегулираното сътрудничество на Турция с Русия по сирийския въпрос. Той посочва, че "специалните отношения" с Путин и тесните контакти между външнополитическите ведомства на двете страни са помогнали да бъде постигнат напредък в тази сфера, в частност да бъдат организирани междусирийските преговори в Сочи миналата година

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимир Путин е умен и опитен; а Ердоганя е турски страхливец,мишок и лицемер като всички турци,който при дадено положение може да играе на приятел- предател, готов да забие нож - също катоп ония мишок ония турчин, където уби в гръб руския посланик. Владимир Путин направи Русия силна и развита, нека западняците и Козяшките про/ститу/т/ки да умират от яд.
47
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
"опитен политик" който каза че единствената кариера на жените в турция е, САМО ДА РАЖДАТ!
46
3
 
9
 
! Отговори
третополови азиатци преди 5 години
Джудзефина и Ердоган..ха.ха Нека се обичат младите..ха.ха
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, не си ти, дюнерджия мазен и двуличен. Друг е опитния. Ти си само един локумджия. Нищо повече.
44
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До турчин от ГерманияТочно за това има и една народна поговорка - покрай сухото гори и мокрото ! Заради необразованите които са болшинство , страдат и образованите които са малцинство ! Във всеки народ необразованите хора са много повече от образованите , тоест необразованите хора решават кой да ни управлява ! Това е истината !
43
7
 
7
 
! Отговори
тт преди 5 години
начи развода се отменялюбовта помежду им оставабизнеса същопък за русофилите само западняците били пеерасси
42
1
 
10
 
! Отговори
29 преди 5 години
Ашколсун!Вечна дружба!Е....., не е славянска...., руско-турска е, но пак трябва да е вечна иначе лошу.
41
8
 
12
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 5 години
Ердоган е Прав . Глупавото е се мисли за безсмъртен - няма човек до него .Путин има подготвени хора до него .Русия и Турция и АНГЛИЯ и САЩ ще ги има до края на Света . ЕС е Бутикова Организация .
40
6
 
15
 
! Отговори
турчин от Германия преди 5 години
Най-лошото нещо при избори е ,че гласът на един неграмотен и необразован човек има същото значение като гласът на един образован и интелигентен човек , особено когато трябва да се избира между лоши и добри политици ! Неграмотните са по-голямата част от обществото и винаги избират лошите политици ! При нас в Германия също има много необразовани хора ,но ние сме щастливци понеже при нас няма лоши политици , всички са добри и няма риск дори неграмотните да направят грешен избор !
39
5
 
5
 
! Отговори
giopen преди 5 години
Хомое-ротизмът между тез двамата достига нови висоти. Ту се карат ту се обичат. Баш като дърта геювска двойла.
38
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какъв опитен политик си?За последните няколко години успя да се скара с всички. Натискаше се да влезе в ЕС, но се скара с тях и преговорите стигнаха до нулата. После започна да ги заплашва, че ако не го приемат ще пусне 4 милиона бежанци да батисат Европа. Това ли е великия дипломат??За терора, който е в Турция просто не ми се говори.
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоан много минприлича на римския император Нерон, който запалил половината Рим, за да си освободи место за дворец. Но съм сигурен, че краят им също ще бъде един и същ! Много скоро Господ ще ни отърве от това чудовище!
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя фес как си вьрти ***...отпита се предмет 2 години да скочи на Вовата ама бьрзо усети сопата...
35
7
 
8
 
! Отговори
8===о преди 5 години
Опитни , опитни , щото са опитавли какво ли не.Включетлно един друг.
34
13
 
12
 
! Отговори
всеки народ преди 5 години
си заслужава диктаторите и мизерията ! Вижте какви алкохолици и неграмотници гласуват за Путин , а това са болшинството от руския народ - Youtube - Сторонники Путина: бомжи шизики сектанты алкаши неадекваты. 2017. Путин надоел.Вероятно и в Турция положението е същото , над 50 % от турците са с ф.есове и шал.вари неграмотни или в най-добрият случай полуграмотни знаещи поне да си пишат имената и да издекламират два куплета от някоя молитва в корана !
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ме кефи Реджепчо.Дано спечели изборите.Да усетят поданиците му какво значи култ към личността и как се живее така.
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ухае на любов.Ердо и Путин,карат се бият се,обичат се,мразят се,но връзката им е страстна и здравословна.Истински пример че религията няма значение и че един православен диктатор мъж,може да обича ислямски диктатор мъж.
31
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опите я ,как няма да е опитен ! Я как размаза преврата и обърка тефтерите на САЩ и Европата . Иначе сега, щеше да има гей .парад на Таксим и победа на демократичните ценности . Готвеха му балтииката, ама някой им подложи крак . Затова сега е този вой на хиените на демокрацията
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е велик. Че нато не успя да се настани на крим сега Тръмп ще признае Крим за руски а руснаците няма да си искат аляска а хахолите ще го духат...... и от газта няма да имат възможност да рекетират Европа.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** Нещо като демокрацията . Един път ,демократите като се докопат до власта ,нямя изпускане .Мантри ,заклинания ,фалшификации , бой ,газ ,палки ,кръв ,държавата рухва ,народа загива ,няма пущане и няма пущане .